2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Merhaba iyi aksamlar herkese.. Ben yarın 37.haftayı bitiriyorum ınsaallah. Az önce ayaktayken bi kaç kere vajinamda bıcak saplanr gibi sızı hissettim sabahdan beri de belim agrıyo bu sızı neden oluo bilen var mı aynı haftada olup yaşayan yada?

Yaa çok haklısın. En azından yaşadığın sıkıntının çocuğunun geleceği için iyi bir sonucu olacak öyle düşünmeye çalış canım. Ahhh analık daha doğurmadan loding... :)
Tek tutar dalım da bu onun geleceğini iyi yönde etkileyebilecek bir şey olduğu için katlanıyorum bakalım Annelik delilik gibi bir şeymiş ama cok iyi anladım

Ablam var 3 vardiya calışıyor, gelirimi bırak bana pazar dogur saydın dedi pazartesi diye dogum. Görümcemi de en büyük 12,en küçüğü 3 yasında 4 oğlu var oda yakın Bi ilçede o cocukları 3ünü bırakır küçükle gerekirse gelirim merak etme dedi eve gecince aksi Bi durum olursa diye, eşim maalesef hiç yapmadı bilmiyor durmam etmem demez tabii Baska secenek yok kızımı babannesiyle bırakıp esimle giderim en olmadı alt alamaz en fazla onada hemşireler yardım eder idare edilir, bugün annem arayıp geliriz mecbur bakacak olmazsa GB falan dedi Allah yardım eder bakalım nolcak görücez erken gelmesinde artık o günü beklesin yoksa iyice karışıcak bizim işler
Kayınvaldem 2 dogumum dada bana bebek GB baktı 40 gün, ilk kızımı 1bucuk yasında kaybettim 5 aylıkta 2.kızıma hamileydim... 5gün yogun bakım kapısında öldük öldük dirildik... Kaybettik... evimize giremedik.... aylarca bize baktı toparladı kendi annem ertesi gün döndü evladımı kaybettim hamileydim canım çekilmişti ve gitmişlerdi... Sonra esyamızı alıp yan apartmanlarında ev tutup bize tekrar ev kurdular toparladı lar doguma kadar hiç yanlız bırakmadılar tekrar kızımıza hayata tutundu. O yüzden artık cok canım acımıyor inşallah benim elimde onları baktırmasın çünkü içimde çok büyük kayıplar ve acılar var layıkıyla bakamam günaha girerim üzülürüm birbirimize muhtac etmesin...
Aminn bende herseyi mi kendim yaptım sezeryan sonrası cabuk toparlanamıyorum bünye meselesi sanırım ilk günler her kalkışı da bayılıyorum inşallah bu sefer öyle olmaz daha güçlü olabilirim
Allah yardım edicek insallah ben işte strese gelemiyorum hiç hastane hastalık evlat konularında yorgunum korkuyorum Allah korktugumuzla imtihan etmesin sag salim kavusalım

.Sağ teşekkür ederim canım. Isallah iyi doktorlara denk geliriz kayinpedere baktiririz. Önemli olan bebeğimin sağlıklı bir şekilde doğması
Allah sifa versin annene çok zor durum. Hastalığın hepsi üzücü, yorucu. Rabbım cekebilecegimiz kadar dert versin.
Hayırlısı olsun Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Güzel haberler ver bize
Yalancı sancilar olabilir vucut yavaş yavaş kendini doguma hazirliyor

Sevgili Arkadaşım,
Benim ilk doğumumda annem geleceğim diye tutturdu. O gelecek diye kv köydeydi, kışlık hazırlık yaptığından dedik kadın gelmesin. Eşimi de uyusun diye gönderdim.

Annem tüm gece yok kv neden gelmedi, yok bıdı bıdı. Yok uyuyamadım, eşini neden gönderdin, bir dakika susmadı, beni de uyutmadı. Oysaki lohusa yanında annesi durur diye kendi illa ben durucam dedi. O gece konuştu durdu, dayanamadım ağladım.

Odaya hemşire geldi, kadın da sorun bendeymiş gibi lohusa depresyonu bu, psikiyatriste görünün dedi. Hemen eşimi aradım ertesi gün, getirttim de annemi yolladım. Kadın odaya giren herkese dr umdan ziyaretçilere kadar kulp taktı, arkalarından. Resmen negatif hava yükledi ortama.

Belki annenin gelmemesi daha iyi olur diye anlatıyorum bunları

Benim ilk hamileliğimde olurdu bu. 6.aydan beri ara ara olurdu, 36.hafta da erken doğurdum. Ama siz zaten 37yi bitirmişsinz, sıkıntı olmaz.

Benim de kötü refakatci sorunum oldu bazen yalnız olmak daha iyi gercektende

Canım çok sağol. Sana da çok geçmiş olsun iyi olmuş bence gözlem altında olman. Gelirlerse de başımızın üstünde yerleri var artık çok şükür

Canım o zaman sağlıkla gelsin inşallah bizleri habersiz bırakma. Dualarımız senle

Bende zaten anneme güvenmiyorum kendi evine gidersen bakar anca benim dogumlarımda da bir hafta kalıp anca kayınvaldemde yük olmuştur, nerede namaz kılimmm, bişey yapılacak yemek VS kayınvaldemde sora sora o nerede bu nerede filan,birde horlar birde horlar asla evde kimse uyuyamaz, ilk sezeryanımı epidural olmuştum, bas agrısı omuz agrısı iki annemde vardı hastanede o gece ikisininde odadan cıkarttım ya horluyor ya konuşuyorlar ama kayınvaldem hiç ses etmeden her işi halleder bebegede bakim sen uyu der heryeri derler toplar onun olamazsa tedirginliği var üstümde, esimde gercekten hiç iş yapmayı bilmiyor süpürge 2_3 kez, yaptı hamileliğin basında memelerimde kitleler vardı biyopsi oldum defalarca enson kitleden parca aldılar dikiş atıldı kolumu cok kullanamadım o ara süpürdü hemen robot süpürge alayım dedi bakalım dogum hediyesi alacak yarın alırız belki doktordan sonra yemek yapamaz hazır Bike koyup yiyemez hele bebek kucağında zor tutar kötü yada yapmamak için değil tedirgin beceremiyor diyelim ama iş başa düşerse yapıcak mecbur bişiler galkedicez inşallah Allah kerim yarın kontrolüm var, bugün arkadaşımla kahvaltıya gittik cocuklar da oyunalanında oynadı biraz kafam dagıldı, kayınpederinde ameliyatı olacak yarın inşallah o toparlanıcak bana kadar

Uyuyamayanlar klübü nerde?
Kızlar ben artık geceleri uyumakta çok zorlanıyorum. Gündüz resmen sızıyorum uykusuzluktan. Gazım çoğaldı ve 3 gündür ishalim hala geçmedi. Sancı giriyo afedersiniz kendimi tuvalete zor atıyorum. Doğumdan önce olur diyorlar. Adet öncesinde olan bacak ağrısı çekiyorum özellikle yatarken. Önceden adet öncesi çok yaşardım bacaklarımı döverdim yani öyle bir ağrı. Parol falan fayda etmiyor. Bel ağrım yok. Çatı kemiklerim çok ağrıyo baya baskı var. Bebeğim hareketli ittirip gerinip duruyo sağa, sola ve yukarı doğru.
Bu akşam 7de kontrolüm var bakalım nstde bir şey çıkacak mı doktor ne diyecek. 38 haftayı bitiriyoruz yarın. Hayırlısıyla doğru zamanda kolayca doğurmak nasip olur inşallah

ınsaallah. Teşekkür ederim.
Benim ilk hamileliğimde olurdu bu. 6.aydan beri ara ara olurdu, 36.hafta da erken doğurdum. Ama siz zaten 37yi bitirmişsinz, sıkıntı olmaz.
ınsaallah. Teşekkür ederim. Benmki daha yeni olmaya baslasynca korktm bi dogum mu die dünden beri de sancm var ve bebek cok asırı hareketli.

Ne güzel kayinvaliden en azından yardım edecek sen neleri atlatmissin bunu da başarırsın eşin de biraz yardım etmeyi öğrenmesi gerekiyor kimi insan öyledir yapamıyorum ki beceremem ki işten kaçar eşin de öyle sanırım ama mecbur kalınca o bile yardım eder. Rabbim sezeryan sonrası güç kuvvet versin sana bu sefer isallah çabuk kalkarsın.
Eşinin uşenmesi en azından robot süpürge almasına yarayacak ne güzel işte

Günaydın,
Hayırlı kandiller anneler
Hepimiz bir avazda kolay, güzel doğumlar yasayalim isallah. Sezeryan olacaklar da kendini çok çabuk toparladım ağrısız, sızısız iyiessinler. Aminn
Bizim sayfa sakin olunca mart annelerini okuyorum günün gelen 40 haftayi tamamlayan ama dogumu olmamış anneler var. Bizler acaba nasıl olacağız? Ben bugünden itibaren maydanoz, hurma yiyeceğim başka ne tetikliyordu dogumu hatırlayamadım. Doğum egzersizlerini dün basladim yapmaya onları yapip kendimi hazırlamam lazım 39 ve 40 hafta insanı zorluyor. Bebeğin yeri kalmıyor qnne nefes alip hareket edemiyor. Artık şu iki haftada gelse de olur sanki

Inşaallah canım allah yardım eder sadece ilk ayağa kalkmadan önce kucağına bebeği verip alacak biri olsun yeter diğer işler için hemşire yardım eder

Benim sezaryen günüm pazartesi belli olacak tahmini nisan öncesi olur grip oldum öksürüp duruyorum kasılma yapıyor tüm gün iş görmekten daha yorucu öksürük normal doğum birde erkek bebek olunca biraz daha geç gelebiliyor

Bu arada tüm hazırlıklarımi bitirdim doğuma hazırım kontrole giderken yanımda götüreceğim ... 3 doğumda kontrolde doğuma karar vermişti dr hazırlıksız gitmiştim ev yakındı getirtmiştik ama bunda ev uzakta kalıyor diye götüreceğim arabada dursun

İkinci bebek erken olabilir deniliyor. Ayrica ikinci dogumda sancılar arttiysa hastaneye çok da gec kalmamak lazımmış doğum daha hızlı ilerlermiş. 38 de gelsin hava da ısınmış olur güzel olur yoksa iri diye sezeryana alacak benim doktor

Tedbirli git nasıl olsa eşyalarını hazırladın. Ben şunu merak ediyorum ilk dogumum normaldi ve cati muayene yapıldı. Bu ikinci bebekte çatı muanesine gerek yoktur herhalde demi zaten bir kere doğum yapmışım

Ayyy ne güzel hadi maşallah saglikla doğsun bebeğin sonuna yaklaştın çok güzel geçsin doğumun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…