Çok şükür ki burda covidden dolayı refakatçi yasak hiçbir türlü eşten başka kimse alınmıyor odaya . Bi de serbest olsa kim bilir neler yaşardık :)
Kizlar benim kayinvalide cok robot gibi, yalvarsam da gelmez. Sizin kayinvalidelerin iclerindeki enerjiye, hevese masallah. Biraksaniz doguma girecekler.Valla benim kayınvalideye teklif edebileceği uygun ortamı sağlarsan en önden koşa koşa gelir
Benim annemde panik atak var. Geçen gün açıkça söyledi sen eşinle doğurursun ben sonra gelirim hastaneye dayanamam diyeelinde olmayan sebeplerden gelemeyecek ama o yokken de eşimden başka kimsenin olmasını istemem gibi geliyor
![]()
Saka maka bi yana esimin olmasini isterim cunku bu hayati eslerimizle paylasiyoruz. Bu cocuk bizimse birlikte herseye gogus germek gerekir. Banyosunu da birlikte yaptiricaz, altini da birlikte degistirecegiz. Tabi anneler de yardimci olur ama genel sorumlulugun bizde olmasi tercihim. Tabi insqllah o guc olur.