Bana bir ön deneme oldu iyi oldu o yönden
Sağol canım
Valla en çok gözüm o rahatlıktaydı inkar edemicem
Valla kuzum benimki sözde bana bakmaya geldi olanlar malum. Baktık karşıdan bir istek şevk yok eşimle ben üstlendik herşeyi. İlk bir iki biz başladıktan sonra bir işe ben de yardım edeyim olmaz böyle diyordu yok diyorduk. Sonra onu da bıraktı maşallah. Eşim dün akşam bütün evi süpürdü ben yemek yaptım o da tv izledi

şimdi sorsan yaptırmadılar bana der. De işte niye yaptırmadık kimse bilmez. Geldi kulağı ağrıyordu geceleri uyuyamıyordu eşim doktora götürdü o geçti başka bir yeri ağrıdı. Her sabah bir yakınma. Ne isteyebilirsinki güne öyle başlayınca?
Misafir banyom var. Normalde kullanmıyorum hep temiz tutarım bilir. Ebeveyn banyosunu kullanıyoruz biz eşimle.
İki haftadır kullandı da giderken bir yıkayıp gideyim demedi yani normal mi bu? Arkasından temizleyen olacak çünkü. Kim temizleyecek ya oğlu, ya ben ya da en kötü gelince annem

Bir de bana ne diyor sürekli dalga geçer gibi. Eşim götürdü şimdi. Amcası rahatsız 2 gün kalıp onu falan görüp geri gelecek. Annen gelemeyecekse ben geleyim geri oğlumla. Yani hiç farkında bile değil şöyle bir zamanda iki haftadır onun burda olmasının bana da oğluna da nasıl bir yük olduğunun. Dedim yok sağol