2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
bu saat oldu midem cayır cayır yanıyor evde mide şurubu bitmiş delircem kafayı yicem aylardır çekiyorum. allahın gücüne gitmesin ama doğursam da geçse şu yanma diye bekliyorum
sizlerde de oluyor mu bu kadar

Biz eşimle hep tek isimden yanayız, kız da olsa erkek de olsa. Ama kv, kp çok ısrar etti, iki isim sünnet dediler. Kulağına oluyacak kp ne okuyacağız derken o an kv annenin adını okutalım dedi o şekilde gelişti olay. İki isim yazdırsak çok uzun olacak. hem kız çocuğu ilerde evlendi soyadını kullanmak isterse işler daha da uzayacak. Bi de ismin önüne ünvan gelirse atıyorum prof. dr. Amine Aybüke dıddırı zıttırı çok uzun değil mi ya
Anneme açıkladık durumu kendisi de yazdırmayın zaten dedi, kızıma adını sorduklarında ikisini de söylüyor, biliyor yani adını. Ama sadece Aybüke diye seslenmemizi istiyor, ilerde çok isterse ekletsin kendisi.
Oğlanda da aynı yolu izleyeceğiz.

Gözün aydın, bundan sonra bebeğinle güzelce birbirinize alışma zamanı. Gerçekten verilmiş sadakanız varmış, Rabbim korumuş. İnş başka sağlık sıkıntısı olmaz. Bizim beklenen doğum tarihimiz aynı, bakalım benimki ne zaman gelecek
Merhaba arkadaşlar kızlarımızın isimleri nelerdir acaba,hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim
Biz de Eva Defne veya Hafsa Eva düşünüyoruz, ne dersiniz burada fikir sormuş olayım?

Kızlar uyku tulumu aldınız mı? Aldıysanız nerden aldınız ben de almaya karar verdim. Trendyol'da birkaç tane buldum ama hepsi kocaman. Yenidoğan bebeğe çok büyük olur gibi geldi.
C$ 9.54 39% Off | Baby Swaddle Blanket, Swaddle Wrap for Infant, Adjustable Newborn Swaddle, Organic Cotton Baby Swaddle for 0-6 Month

Ben Aliekspresten şöyle bir şey aldım ama hem benim aldığıma göre fiyatı arttı hem de dolar artınca biraz yükseğe geliyor sanırım

bu saat oldu midem cayır cayır yanıyor evde mide şurubu bitmiş delircem kafayı yicem aylardır çekiyorum. allahın gücüne gitmesin ama doğursam da geçse şu yanma diye bekliyorum
sizlerde de oluyor mu bu kadar
İlik sut ve salatalik cok iyi geliyor bir dene istersen mide oturur gibi uzan hafif megilli tam yatma yatarsanda soluna uzan biraz hafifletir

Ateş ölçer,telsiz, süt sağma makinası bunlar benim aklıma gelenler canım

Kızlar bazen bir anda bütün ağrılarım kayboluyor, böyle değişik bi enerji geliyor, şu saatte uyuyamıyorum mesela bugün, günlerdir tembellik edip düzenlemediğim bi dolap vardı, onu düzenliyorum
Sizde de oluyor mu bazen. sanki hamile değilim, bunun acısı yarın çıkar mı ki ya da

Çok güzel olmuş sizinki. Büyüklerin karismasi hos olmuyor tamamen anne babaya birakilmali bence

Gece gelen iş yapma isteği bende de oluyor kendini çok yormadan yapmaya çalış yoksa ertesi güne acısı fena çıkıyor

Gece gelen iş yapma isteği bende de oluyor kendini çok yormadan yapmaya çalış yoksa ertesi güne acısı fena çıkıyor
İlk gebeliğimde de gecenin bu saatlerinde kurabiye, poğaça falan yapardım buzluğa atmalık bebek ziyaretine geleceklere pratik olsun diye bunda gelen olmaz diye yapmıyorum, olsa da annem olacak zaten taze taze yaparız.

Onlar da işte fikir olsun diye söylüyor ama bazıları gerçekten çok abartıyormuş, işi inada bindirenler bile varmış. öyle bir durumda koyacağım varsa da koymam mesela.
Oyle haklısın. İste ama kp tarafından babama sen koy diye teklif edilince o da hevesle kendi ismini koyunca hevesini kırmaya kıyamıyorsun. Bide ilk torunu Bakalım biz nasıl alışacağız

İlk gebeliğimde de gecenin bu saatlerinde kurabiye, poğaça falan yapardım buzluğa atmalık bebek ziyaretine geleceklere pratik olsun diye bunda gelen olmaz diye yapmıyorum, olsa da annem olacak zaten taze taze yaparız.
Ben yapsam yerim duramam ki buzluğa atmalik birşey kalmaz uyuyamıyorum ve açım kızım minnakim hareketli baya uyutmuyor, uykusuz her geceee her gece başka bir eğlenceeee

Geçenlerde nerede okudum hatırlamıyorum, hamileliğin bu son zamanlarında annede yuva kurma içgüdüsü olurmuş. Böyle bir enerji yükselmesi, evi dip köşe temizlemek gibi şeyler insanın gelirmiş içinden. Ama tabi çok yorulmamak lazım yoksa kesin çıkar acısı Bugün benim de öyleydi güzel bir temizlik yaptık bebeğe göre yatak odasını düzenledik falan, gerçi yaptık dediğim ben koordine kısmındaydım. Eşime diyorum sen yaptın ben yoruldum

Aynı gende benimde homozigot
Ben üç gebeligimde iğne kullandım farklı dozlarda kimi 4000 kimi 8000 kimi 12 binlik verdi hepsi lekeli kanamalı düştü
Bu gebeligimde sadece coraspin kullanıyorum kendi tercihimle çünkü hiçbir doktora güvenmiyorum
Dr cemal ünlü dinleyin YouTube de kan sulandirici iğneler hakkında önemli bilgiler veriyor Hacettepe mezunu kendisi

Canım ılık süt denedin mi ya da salatalık hafifletiyor biraz.
gece komşudan ilaç istedim küçük bebeği var emzirmeye kalkınca verdi sağolsun şimdi bile kahvaltıdan aonra içtim düşün yani
sanki defne daha iyi hafsayı telaffuz etmek zor bir arkın kızının adı hafza berra herkes hasta berra anlayıp geçmiş olsun diyormuş bir de evaya defne çok daha fazla yakışmış
İlik sut ve salatalik cok iyi geliyor bir dene istersen mide oturur gibi uzan hafif megilli tam yatma yatarsanda soluna uzan biraz hafifletir
çok teşekkür ederim ama mdem de bulandı sanırım çok kötü bir geceydi

Gunaydin kizceler. Mutlu pazarlar...
Gece doguruyorum sandim su yalanci ( bence yalanci tabi ) kasilmalar bende baya baya olmaya basladi tek tarafa toplaniyo ve ciddi agri giriyor gece gidiyruz sandim resmen yarin kontrolum var bakalim ne dicek... Ay bide tuvaletim gelince bi baski yapiyo wc ye nasi kostugumu bilemiyorum resmen altima kaciricam Disari cikmaya korkar oldum iyice

Az kalmıs sabretsin bıraz daha kuzucuk.
Wc olayı bende de cok kotu dısarı cıkmak istemedigım gıbı su ıcmeye korkuyorum resmen su ıcemıyırum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…