- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
Gunaydin kizceler. Mutlu pazarlar...
Gece doguruyorum sandim su yalanci ( bence yalanci tabi) kasilmalar bende baya baya olmaya basladi tek tarafa toplaniyo ve ciddi agri giriyor gece gidiyruz sandim resmen yarin kontrolum var bakalim ne dicek... Ay bide tuvaletim gelince bi baski yapiyo wc ye nasi kostugumu bilemiyorum resmen altima kaciricam Disari cikmaya korkar oldum iyice
bende agri oluo ne kadar diyim 3 4 cm deki dogum sancisi gibi sanci baya vurdu geçenlerde 1 kere olmustu sadece gece 3 kere pes pese oldu ona şok oldum pozisyon degistirdim uzandim kalktim biraz yurudum dk tuttum flan devam etmedi allahtan. Dursun durdugu yerde henuz erken dahaAy bende de oluyor o toplanma sancımiymis ama canım acımıyor kazara doğuracam haberm olmayacak
Yavas yavas agrilar kasilmalar normal zaten bu haftalarda ama insan bilsede yine boyutu ciddilesince korkuyorAy bende de oluyor o toplanma sancımiymis ama canım acımıyor kazara doğuracam haberm olmayacak
Her sertlik kasilma olmayabiliyor elini dayar ayagini dayar vb serlesmeyle beraber agri giriyorsa kasilma diye adlandiriyorlar diye biliyorum.Ya bende de sol tarafa yatıyorum ya gece tuvalete uyandığımda sol tarafa doğru göbeğimin yamuluyo orda bi sertlik oluyo. Buda kasılma mı?
Eskiden sadece akşamlarıydi ama son zamanlarda her an bende böyleyim maalesef. Surupta aman aman bı fayda etmiyor. Artık çekeceğiz mecburen Allah yardımcımız olsun.bu saat oldu midem cayır cayır yanıyor evde mide şurubu bitmiş delircem kafayı yicem aylardır çekiyorum. allahın gücüne gitmesin ama doğursam da geçse şu yanma diye bekliyorum
sizlerde de oluyor mu bu kadar
Benim kasılmalarım ağrısız oluyor, nst de sancı çıktığında hemşire hissediyo musun sancıları demişti yok dedim bi şey hissetmiyorum hatta o ara karnım sert bile değildi.Her sertlik kasilma olmayabiliyor elini dayar ayagini dayar vb serlesmeyle beraber agri giriyorsa kasilma diye adlandiriyorlar diye biliyorum.
Hadi canimmmBenim kasılmalarım ağrısız oluyor, nst de sancı çıktığında hemşire hissediyo musun sancıları demişti yok dedim bi şey hissetmiyorum hatta o ara karnım sert bile değildi.
Değil normalde canım çok tatlıdırHadi canimmmagri esigin yuksek mi acaba
Cok enterasan ben 2 cm le geziyormusum kontrolde farkedildi anlatmistim yaklasik 4 5cm e kadar whatsapta goy goy yapiodum elimde telefon gayet iyiydimDeğil normalde canım çok tatlıdıryalancı kasılmalar ağrısız da olabiliyor bence gerçek doğum sancıları daha ağrılı oluyor haliyle. ilkinde 2 cm açılmada bile çok şiddetli hissetmiştim sancıları.
Ben artık bebeğin sertleşmesi mi yoksa kasılma mı ayırt edebiliyorum. Kasılmada nefesim kesiliyor benim, karnımın bi tarafı sert bi tarafı yumuşak oluyor.Cok enterasan ben 2 cm le geziyormusum kontrolde farkedildi anlatmistim yaklasik 4 5cm e kadar whatsapta goy goy yapiodum elimde telefon gayet iyiydimsonra telefon nerde ben nerdeyim hatirlamiyorum fena bastirmisti. Ya korkutucu evet ama simdi dusununce her anin tadi baska resmen yaa hem cok korkuyorum hem heyecanlaniyorum yasamak istiyorum karisik duygular
Dogrudur wala agrisizda olabiliyordur iddia edemem zaten orda da oyle biliyorum die belirttim. Ayrica o zaman kiz benim karnim artik hep oyle hop sag sertlesio hoppp sol setlesio hic oyle tekme vs olmuo hep sertlesme oluo hepsi de sanci degildir heralde dimi yaa ayrica o sertlesmelerle adet sancisi var surekliidrar yolu enf . numa bagliyordum ben
Ooo senin can baya tatli o zamanBen artık bebeğin sertleşmesi mi yoksa kasılma mı ayırt edebiliyorum. Kasılmada nefesim kesiliyor benim, karnımın bi tarafı sert bi tarafı yumuşak oluyor.
İlkinde akşam 8 den 12 ye kadar evde çekmiştim sancıları artık dayanamayacak hale geldiğimde hastaneye gittik gece 1 gibi ben sanıyorum ki hemen doğuma alacaklar o derece sancım var
Ebe baktı 2 cm açılma var dedi nasıl yani demişimama hızlı ilerledi şükür 5te doğuma aldılar hemen.
İnşallah bu sefer daha hızlı ve kolay olur canımOoo senin can baya tatli o zamanama hizli ilerlemesi cok guzel olmus bende oglen 2 de 2 cm di sabaha karsi 2.5 3 gibi tam acilma oldu ama ilerleyemedi kanalda sabah 4.45 te dogdu dogdu da diyemem dogurtturuldu rrsmen baya tembeldi
Ayyy o duygu bambaska zatenİnşallah bu sefer daha hızlı ve kolay olur canım
Güzel duygulardı ya aslına bakarsan dediğin gibi hem korkuyorum hem yeniden yaşamak istiyorum.
Doktor tamam artık ıkınmana gerek yok bebek geldi dediği an sanki yeniden doğan benmişim gibi hissetmiştim
Benimde yarın kontrolum var akşam saatlerinde özellikle bir tarafa toplanma ve kasılma oluyor ben de nst ye sokar belkide orda görülür bişeyler diye düşünüyorum…Kızımıda 37 de doğurmuştum şüphelenmeye başladım o yüzden bakalım Allahtan hayırlısıGunaydin kizceler. Mutlu pazarlar...
Gece doguruyorum sandim su yalanci ( bence yalanci tabi) kasilmalar bende baya baya olmaya basladi tek tarafa toplaniyo ve ciddi agri giriyor gece gidiyruz sandim resmen yarin kontrolum var bakalim ne dicek... Ay bide tuvaletim gelince bi baski yapiyo wc ye nasi kostugumu bilemiyorum resmen altima kaciricam Disari cikmaya korkar oldum iyice
Bende de artık şurup fayda etmiyordu, uyuyamıyordum, kusturmaya da başlamıştı artık. 4-5 gündür doktorun verdiği mide koruyucu ilacı içiyorum anca rahatladımbu saat oldu midem cayır cayır yanıyor evde mide şurubu bitmiş delircem kafayı yicem aylardır çekiyorum. allahın gücüne gitmesin ama doğursam da geçse şu yanma diye bekliyorum
sizlerde de oluyor mu bu kadar
Benim de sabah belime bir sancı girdi yere yapışıyordum öyle bir acı. İlk defa bu kadar şiddetlisini yaşadım. Sanki ocağa kalmayacak gibiyim benGunaydin kizceler. Mutlu pazarlar...
Bende var. Çok mantıklıymışKızlar zamanında benim gibi hamile yastığı alan varsa eğer onu emzirme yastığına çevirebilir benim gibi uzun kısımlarındaki elyafı içeri doğru tepip sıkıştırın o kısımları kesip dikinEki Görüntüle 2964650 Eki Görüntüle 2964651
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?