Hadi inşallah zamanında gelir Allahın izniyle merak etme. Benide sardı heyecan doktor doğum tarihinden bahsedinceGünaydın kızlar dün bende nst ye girdim ve sancı çıktı Dr ciğer gelistirici iğne verdi iki gün vurulucam bir fitil bir de hap verdi dinlen dedi bir iki hafta daha dursa iyi olur bebek dedi Dr heyecan sardı tabii beni
Bizimde 3 hafta kaldı vee isim yok ortada bi turlu karar veremiyoruzBir ay kaldı hala isim yok ortada kızlar
Oncelikle basiniz sagolsunCok duygulandım okurken.ben de hamileliğim boyunca bir çok sıkıntı yaşadım ve artık ben de en önemli şeyin sağlık oldugunu anladim.Kayinpederimi kaybettik 3 ay sonra da kayinvalidemi.esim yıkıldı.bir ay sonra hiç sucumuz yokken trafik kazası yaptık ve aracımız perte ayrıldı ki araçta oğlum annem esim be ben vardik.ve ben 18 haftalık hamileydim o zaman.ufak tefek morluklarla atlattık.ama aracı görseydiniz nasil sağ çıkmışlar derdiniz.bu yaşadıklarımdan sonra öğrendim ki hayatı akışına bırakmak lazım anın kıymetini bilmek lazım.Bazen doğumdan korkasim geliyor sonra diyorum ki geçici bir sıkıntı.biraz ağrı çekeceksin.Allah sevdiklerimize ve bize sağlık sıhhat versin.gerisi hallolur.Gule gule büyüt bebeğini canim
Gözün aydın canım artık evde yavaş yavaş toparlarsınız. Bu hayatta her şey bir kader üzere kurulu ki senin o gün tansiyonuna bakmanda bunun içinde. Elimizdekine şükretmek en kıymetlisi. 2. Çocuk meselesi de aynen bu minvalde bir mevzuu kaderinde varsa her türlü olacaktır. Allah olana sağlık sıhhat versin. Ben de ne lohusa geceliği, ne tacı ne süsü ne çikolata hiç bir şey yaptırmadım. Sadece sağlıkla kucağıma almayı diliyorum.Canım dün taburcu olduk, tüm değerlerim doğum sonrası normalde döndü, doğum öncesi 3 gün olmak üzere + doğum sonrası da 5 gün olmak üzere yatışım tamamlamdı. Şimdi oğlumlu evdeyiz şükürler olsun2240 gram 43 cm doğmuştu taburcu olurken ödemi attığından 2045 gram çıktık. Eğer karnımda olsaydı bugün 35+6 olacaktık. Ama küçük erkeğim 35.günde çıkmak durumunda kaldı benim minik savaşçım benim yaralarımı sardı ona bakarken içim eriyor hepinize bu duyguyu sağlıkla versin gerçekten fotoğraflar, çekimler, hastane ziyaretçileri hepsi boş. Siz iyi olun yeter ki. Ben en iyi hastaneyi ayarladım , en iyi şeyleri ayarlayacaktım, valizimi nelerle doldurdum, neler giyecektim, hep ziyaretçi gelmesin stresim de vardı. Ama devlet hastanesinde çok riskli hamilelikleri olan ve aylarca yatan kişilerle birlikte yataklı hasta bölümünde kaç farklı kişiyle aynı odada kaldım, oğluma sağlığıma kavuştum ya gerisi boş. Tek ziyaretçi bile yasaktı babası bile ben kapıya çıkarmadan göremedi, sezeryan yapmadıkça refakatçi bile yasaktı, 7 gece kalmama rağmen hastane çantamda sadece belli başlı şeyleri kullandım gerisi boşmuş, bebeğime ve bana gelip gidip üniversite tıp öğrencileri, asistanlar, doktorlar tanı düşünmek amaçlı baktı, çantamdaki ne lohusa geceliğini giydim ne de orda tedirginlikle kendi riskli doğumunu bekleyen diğer hamilelere nispet olmasın diye lohusa tacımı takmadım. Gerçekten sağlık harici herşey boşmuş birşeyinşs gerçekleşmezse üzülmeyin inanın hayırlıso buymuş diyin. Doktor bir daha hamile olmamı önermedi belki bu tek hamileliğim oldu, içinde kalan ukteler var mı evet çok var ama oğlumu alamayabilirdim, ya da o annesiz büyüyebilirdi. Tek şansım kendimi iyi hissettiğim ama öylesine karar verdiğim bir gece tansiyon bakmak oldu, internette çok okudum gerçekten verilmiş büyük sadakam varmış.
Bana süreçle veya hastaneyle veya sezeryanda neler lazım oldu vs gibi sorularınız varsa seve seve yanıtlarım. Sadece benden 35.haftadan ilerisi yok söylemek istedim sonrasında neler oluyor bilemem :)
Benim de kızımın adı Amine AybükeBizimde 3 hafta kaldı vee isim yok ortada bi turlu karar veremiyoruz3 seçenek var Amine melis , Zeynep sare, İkranur şimdilik bunları düşündük cokkk kararsiziz eşim benden beterr
+1Bir ay kaldı hala isim yok ortada kızlar
Çok hoş
tamam canım çok teşekkür ederimBenimki bu canım.Philips Viva Collection HR1836/00 Katı Meyve Sıkacağı 500 W Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Philips Viva Collection HR1836/00 Katı Meyve Sıkacağı 500 W yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bunun bi de bi üst modeli varmış sanırım daha büyüğü.
Bunun posa haznesi 4 bardakta doluyor o da bizim için yetiyor. Bir de meyveleri bütün bütün atamıyosun sığmıyor mesela elmayı armutu 2-3 parçaya bölüyosun ama saniyesinde sıkıyor motor gücü çok iyi ben memnunum yani.
Çok büyük geçmiş olsun bundan sonra ana oğul sağlıkla uzun ömürleriniz olsun ikinizinde dünyada görecek günleriniz varmış çok şükürCanım dün taburcu olduk, tüm değerlerim doğum sonrası normalde döndü, doğum öncesi 3 gün olmak üzere + doğum sonrası da 5 gün olmak üzere yatışım tamamlamdı. Şimdi oğlumlu evdeyiz şükürler olsun2240 gram 43 cm doğmuştu taburcu olurken ödemi attığından 2045 gram çıktık. Eğer karnımda olsaydı bugün 35+6 olacaktık. Ama küçük erkeğim 35.günde çıkmak durumunda kaldı benim minik savaşçım benim yaralarımı sardı ona bakarken içim eriyor hepinize bu duyguyu sağlıkla versin gerçekten fotoğraflar, çekimler, hastane ziyaretçileri hepsi boş. Siz iyi olun yeter ki. Ben en iyi hastaneyi ayarladım , en iyi şeyleri ayarlayacaktım, valizimi nelerle doldurdum, neler giyecektim, hep ziyaretçi gelmesin stresim de vardı. Ama devlet hastanesinde çok riskli hamilelikleri olan ve aylarca yatan kişilerle birlikte yataklı hasta bölümünde kaç farklı kişiyle aynı odada kaldım, oğluma sağlığıma kavuştum ya gerisi boş. Tek ziyaretçi bile yasaktı babası bile ben kapıya çıkarmadan göremedi, sezeryan yapmadıkça refakatçi bile yasaktı, 7 gece kalmama rağmen hastane çantamda sadece belli başlı şeyleri kullandım gerisi boşmuş, bebeğime ve bana gelip gidip üniversite tıp öğrencileri, asistanlar, doktorlar tanı düşünmek amaçlı baktı, çantamdaki ne lohusa geceliğini giydim ne de orda tedirginlikle kendi riskli doğumunu bekleyen diğer hamilelere nispet olmasın diye lohusa tacımı takmadım. Gerçekten sağlık harici herşey boşmuş birşeyinşs gerçekleşmezse üzülmeyin inanın hayırlıso buymuş diyin. Doktor bir daha hamile olmamı önermedi belki bu tek hamileliğim oldu, içinde kalan ukteler var mı evet çok var ama oğlumu alamayabilirdim, ya da o annesiz büyüyebilirdi. Tek şansım kendimi iyi hissettiğim ama öylesine karar verdiğim bir gece tansiyon bakmak oldu, internette çok okudum gerçekten verilmiş büyük sadakam varmış.
Bana süreçle veya hastaneyle veya sezeryanda neler lazım oldu vs gibi sorularınız varsa seve seve yanıtlarım. Sadece benden 35.haftadan ilerisi yok söylemek istedim sonrasında neler oluyor bilemem :)
Canım benimde oluyor ilk gebeliğimde de olurdu. Hatta geçen gece sancıdan yatamadım. Bu haftadan sonra çok korkmuyorum sen de rahat ol. Bebeğin hareketlerini takip etmen yeterli. Zaten doğum başlarsa anlıyor insanKızlar dün gece kasıklarıma baya sancı girdi. Birkaç saniye süren ama peş peşe 10-15 kere olan sancılar. Bunlar yalancı sancılar ama kafama takıldı acaba bu doğumun yakın olduğunu mu gösterirAcısı da az değildi valla gerçeğinden korktum. Erken doğumdan şüphelenmeme gerek var mı ne dersiniz? Acaba benim acı eşiğim mi düşük regl sancılarım da hep şiddetli olur. Benim kadar kasıklarına sancı giren var mı? Doktor randevum çarşamba günü. Tecrübeli annelerin fikrini merak ediyorum.
İyi bari içim rahatladıCanım benimde oluyor ilk gebeliğimde de olurdu. Hatta geçen gece sancıdan yatamadım. Bu haftadan sonra çok korkmuyorum sen de rahat ol. Bebeğin hareketlerini takip etmen yeterli. Zaten doğum başlarsa anlıyor insan
Zor zamanların tek güzel yanıda geçirdiğimiz her anın kıymetini daha iyi anlamamız oluyorCok duygulandım okurken.ben de hamileliğim boyunca bir çok sıkıntı yaşadım ve artık ben de en önemli şeyin sağlık oldugunu anladim.Kayinpederimi kaybettik 3 ay sonra da kayinvalidemi.esim yıkıldı.bir ay sonra hiç sucumuz yokken trafik kazası yaptık ve aracımız perte ayrıldı ki araçta oğlum annem esim be ben vardik.ve ben 18 haftalık hamileydim o zaman.ufak tefek morluklarla atlattık.ama aracı görseydiniz nasil sağ çıkmışlar derdiniz.bu yaşadıklarımdan sonra öğrendim ki hayatı akışına bırakmak lazım anın kıymetini bilmek lazım.Bazen doğumdan korkasim geliyor sonra diyorum ki geçici bir sıkıntı.biraz ağrı çekeceksin.Allah sevdiklerimize ve bize sağlık sıhhat versin.gerisi hallolur.Gule gule büyüt bebeğini canim
Aa öylemiBenim de kızımın adı Amine Aybüke
Ama Amine'yi asla kabul etmiyorama suç bizde. hep Aybüke dedik nüfusa da sadece Aybüke yazdırdık. Amine annemin adı kulağına iki isim okutalım dedi kv kendisi teklif etmişti annemin adını koymayı.
Ay çok güzelmişBizimde beklediğimiz kargomuz geldi baktıkça mutlu oluyorum…Allah kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah
Gözün aydın çok çok geçmiş olsun canim bebisine sağ salim kavusmussunuz ya gerisi boş.Canım dün taburcu olduk, tüm değerlerim doğum sonrası normalde döndü, doğum öncesi 3 gün olmak üzere + doğum sonrası da 5 gün olmak üzere yatışım tamamlamdı. Şimdi oğlumlu evdeyiz şükürler olsun2240 gram 43 cm doğmuştu taburcu olurken ödemi attığından 2045 gram çıktık. Eğer karnımda olsaydı bugün 35+6 olacaktık. Ama küçük erkeğim 35.günde çıkmak durumunda kaldı benim minik savaşçım benim yaralarımı sardı ona bakarken içim eriyor hepinize bu duyguyu sağlıkla versin gerçekten fotoğraflar, çekimler, hastane ziyaretçileri hepsi boş. Siz iyi olun yeter ki. Ben en iyi hastaneyi ayarladım , en iyi şeyleri ayarlayacaktım, valizimi nelerle doldurdum, neler giyecektim, hep ziyaretçi gelmesin stresim de vardı. Ama devlet hastanesinde çok riskli hamilelikleri olan ve aylarca yatan kişilerle birlikte yataklı hasta bölümünde kaç farklı kişiyle aynı odada kaldım, oğluma sağlığıma kavuştum ya gerisi boş. Tek ziyaretçi bile yasaktı babası bile ben kapıya çıkarmadan göremedi, sezeryan yapmadıkça refakatçi bile yasaktı, 7 gece kalmama rağmen hastane çantamda sadece belli başlı şeyleri kullandım gerisi boşmuş, bebeğime ve bana gelip gidip üniversite tıp öğrencileri, asistanlar, doktorlar tanı düşünmek amaçlı baktı, çantamdaki ne lohusa geceliğini giydim ne de orda tedirginlikle kendi riskli doğumunu bekleyen diğer hamilelere nispet olmasın diye lohusa tacımı takmadım. Gerçekten sağlık harici herşey boşmuş birşeyinşs gerçekleşmezse üzülmeyin inanın hayırlıso buymuş diyin. Doktor bir daha hamile olmamı önermedi belki bu tek hamileliğim oldu, içinde kalan ukteler var mı evet çok var ama oğlumu alamayabilirdim, ya da o annesiz büyüyebilirdi. Tek şansım kendimi iyi hissettiğim ama öylesine karar verdiğim bir gece tansiyon bakmak oldu, internette çok okudum gerçekten verilmiş büyük sadakam varmış.
Sizin yine iyiymiş bana adam durduk yere batmaya başladı tee nikah zamanlarımıza aklım gidiyor kızdığım şeylere tekrsr sinirleniyorum iki haftadır her şeye ağlayasım geliyor herrrr şeyeerkekler düz varlıklar, en azından benim kocam dümdüz. her şeyi söylemen lazım. geçen gün adım atamıyorum o kadar belim ağrıyor. işe gidecek tuvalete kalktım yatağa 10 dk da ancak dönebildim gördü. evden çıkarken iyi misin demeden çekti kapıyı. 3 gündür trip atıyorum, geçmiyor kızgınlığım. belim ne zaman tam düzelir o zaman geçer :))
aynı biz :)Bir ay kaldı hala isim yok ortada kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?