2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bebişlerin poposunu temizlediğimiz pamukla yavaş yavaş kurulasak yapışır mı?
yapışmaz kesinlikle yani açık yara değil sonuçta birde antibiyotik kullanılıyor o sebeple öyle akan kanayan bir yara gibi olmuyor
10 kilonun altindakiler yazmasin arkadaslar lutfen program kasiyo
bence de yaaaa
bebekten sonra yemek yiyecek zaman olmuyor veririz beeeaa

Bende de öyle oldu niyeki yürürken ördek yavrusu gibiyim paytak paytak bacaklarım kapanmıyor falan çok komigim
Hahahaha benimde aynen oyle goruntu olarak aslinda arkadan bak hamile demezsin hic bir degisiklik yok ki kiz bebek kalca buyutur vs diyorlar hic degisiklik yok bende ne varsa onde
Esim hatta dalga gecio erkek dogmasin bu bebe die hersey pembe vala giyer ilk 2 ay diyip beni kizdiriyor

Inanirim cnm niye inanmayayim, hamileyken maraton kosan da var

İyi akşamlar kızlar nasılsınız cümleten, bizim de bugün ultrason randevumuz vardı. Ağırlığı 2860 gr boyu da 48.3, önceden iki hafta öndeydi kilosu son iki seferdir 4-5 gün falan önde çıkıyor ki iyi çok şükür yani bu arada ben 8 kilo civarı aldım ama sanki bu ara daha da almaya başladım zaten tatlıya çok düşkünüm şimdi resmen kendimi zor tutuyorum

Wowww rekor sende o zaman tabi ya bakma aglandigimiza sahsim adina her donem cok farkli hazz
O kadar mide bulantisi cekecegime 15 kg almayi tercih ederdim gercekten berabatti. Aynen cnm her seye ragmen ozel zamanlar yasiyoruz Allah nasib etti tekrar cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…