Hahahaha benimde aynen oyle goruntu olarak aslinda arkadan bak hamile demezsin hic bir degisiklik yok ki kiz bebek kalca buyutur vs diyorlar hic degisiklik yok bende ne varsa onde
Esim hatta dalga gecio erkek dogmasin bu bebe die hersey pembe vala giyer ilk 2 ay diyip beni kizdiriyor
Valla ben 13 kg aldm ama bgn husky kopegimin pesinden rahatca kosarken buldm kendimi inanmazsin bu hamilelik enteresan seymis herkes farkli cok sukur ben agirlasmadm fazla. Yani kendime gore agirlastm 20 dakkada yurudugum yolu 25 27 dakikada yurur oldm ama en azindan kopegimi de kovalayabildm
İyi akşamlar kızlar nasılsınız cümleten, bizim de bugün ultrason randevumuz vardı. Ağırlığı 2860 gr boyu da 48.3, önceden iki hafta öndeydi kilosu son iki seferdir 4-5 gün falan önde çıkıyor ki iyi çok şükür yani bu arada ben 8 kilo civarı aldım ama sanki bu ara daha da almaya başladım zaten tatlıya çok düşkünüm şimdi resmen kendimi zor tutuyorum
O kadar mide bulantisi cekecegime 15 kg almayi tercih ederdim gercekten berabatti. Aynen cnm her seye ragmen ozel zamanlar yasiyoruz Allah nasib etti tekrar cok sukur