2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Evet canım benim de sat doğru benimki de planlı hatta geç olabilir erken olamaz o derece neyse güzel örnekler duymak iyi geldi inş benimki de tamamen genetiktir

E daha ne olsun hepimizin aşağı yukarı böyle zaten

Normaldir heralde. Zaten genelde hep oyle hafif hafif. Bir ara cok cok fazla hareketlenmisti. Sanirim o zaman da donmeye calisiyodu ki donmustu.
Ne bileyim bir bilinmezlik icinde dogurup gidicem heralde. Nstye bile giremedim Dunya gozuyle:)

Valla 5 er 10 ar takım koymuşlar bacım ne bileyim, çok kalmayız inşallah diye kötü enerjileri çekmek istemiyorum benimki daha çok hamam çantası gibi ama olsun
İlk deneyimde ki cocugum kusan bir bebe oldugundan insan tecrubesine gore hareket ediyor 5 takim koyduk wala hepsi ayri ayri posetli giymese bole geri getirip direk dolaba konabilir modda yani o yuzden fazla mal goz cikarmaz

Normaldir heralde. Zaten genelde hep oyle hafif hafif. Bir ara cok cok fazla hareketlenmisti. Sanirim o zaman da donmeye calisiyodu ki donmustu.
Ne bileyim bir bilinmezlik icinde dogurup gidicem heralde. Nstye bile giremedim Dunya gozuyle:)
Nstye ben bile daha girmedm:) nstye girmeden tarih aldim dusun

Kizlar bunca dert arasinda kizmayin bana ama ben kiloya taktm:) haftasonu kuzenimin dugunu var tabi ki elbise fln almadim bi kumas aldm bi tanidigima alalade bisey diktirdm havasi olsa bari diye yirtmac yaptirdim sonra baktm bacaklarima ne diye guvendm ki kalinlasmislar diye dusundm 2 3 gundur bunu dusunurken babam kac kg aldin fln dedi ben de dedm yani belki anlasilmio ama bacaklarim kalinlasti ben bacaklarimi biliorm boyle diildir etlendi fln babam da evet ben de dicektm bacaklarn kalinlasti dedi iyice moralm bozuldu.. esim de ne desin adam yalan mi soylesn ki diyo:) olsn insan evet kalinlasmis ben de fark ettm demeyiverir. Ztn bu gobegime abiye giyme kabusu yasayacagm.. ay incelir miyim tekrar merak ediyorm ya da incelirim de iste nasi incelirim onemli olan o:)

2 haftada 2 kilo aldım ben de
Sağolsun annem canın şunu ister mi diyip canımı istettiriyor. Sonra da yiyorum.
Çok almadım ama her hafta böyle alırsam kötü. Karnım çok büyüdü tartıyı görmekte zorlanıyorum.

Ya sen en azindan yiyorm diyosn valla ben de yemiyo diilm tabi ama normal yedigimden bi tik fazladir cok da degil. Ben de gecen hafta +12.5dim kesin bu hafta 13.5 olmustur o daha tartilmadm da son ay 10 kg alan duymustm tirsiyorm:)

Benimde anam geldi memleketten yandım ki yandım ha bire ye kızım iç kızım süt olacak kızım halbuki kilo yapıyor 36.haftada doktordan papara yiyecek yine ama sanki yemesem de kilo alıyorum gibi geliyor böyle bir şey mümkün mü

Ben şu son 4 haftamda haftada bir kiloyu gözden çıkardım 16-17 civarı tamamlarım diye düşünüyorum.
Ya benim de bacaklar kollar aynı sanki, popom arkaya doğru büyüdü basenlerim hiç yok, karnım öne doğru gidiyo top gibi, memeler desen 90 hatta 95 olmuştur
Bi de ikinci doğumda kilolar daha zor gidiyor göbek kalıyor falan diyorlar ben de ondan korkuyorum.

Buyuk ihtimalle gider. Ama ben zaten epey kilolu hamile kaldim o yuzden cok iyi oldu aslinda
Aynen canım iyi olmaz mı ya. Keşke ben de biraz dikkat etseydim diyorum. Neredeyse hergün tatlı yedim
Fast food ilk başlarda canım çok çekiyo diye yedim
Beyaz ekmek desen kahvaltıda yarım somun yiyorumdur
Gecenin yarısı açlık krizleri de cabası
Aslında şöyle bakınca az bile almışım bunlara rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…