2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ya sen en azindan yiyorm diyosn valla ben de yemiyo diilm tabi ama normal yedigimden bi tik fazladir cok da degil. Ben de gecen hafta +12.5dim kesin bu hafta 13.5 olmustur o daha tartilmadm da son ay 10 kg alan duymustm tirsiyorm:)

Ben de 9–10 kilo falan aldım.
1 ayda 10 kilo alınmaz, En fazla 4-5 kilo olabilir.
Yiyorum valla annem tatlı yaptı yarısını yedim. Olsa daha yerdim iyiki yokmuş dedim diye ertesi gün bir daha yapmış günaha sokuyor beni
olmasa hazır ürünleri pek tüketmiyorum.

Valla annemle yemek muhabbeti yapmaya korkuyorum. Anında yapıp getiriyor
Doğum sonrası süt olacak beni besiye çeker Eminim

Kilo ve gobek isini en guzel cozen seyleri siraliyorum not alin
Dogumdan sonra sut olsun diye hamur isi, sekerli seyler, malt icecegi vb saldirmamak.
Bol bol emzirmek
Bebisi 40i ciktiktan sonra veya once arabasina atip hergu yuruyus yapmak
Bakin tecrube konusuyo. Ilk gebeligimde bunlarin hicbirini yapmadimve zor normale dondum..bu kez insallah yapabilirim

Benimde canim oyle bisi cekiyor ki tatli soylesem hemen yapar annem bi tencereyide yerim ismini solemiyim simdi kendimi cok zor tutuyorum

Bebişin 40 ı şubatta çıkıyor. Üşür minnaklar
Mart sonu gibi ancak çıkarabilirim ben.

Bebişin 40 ı şubatta çıkıyor. Üşür minnaklar
Mart sonu gibi ancak çıkarabilirim ben.
Bahaneye gel:) Izlanda'da yasamiyosan usumez merak etme. Guzel guzel giydirirsin tulumunu battaniyesini ortersin mis gibi hava alir. Zaten bebeklerim hava almasi lazim.her gun 10 dakka bile olsa acik hava cikarin diyolar. Balkon da olur. Ama sen yine de parka cikar bu gobekler nasil ericek yoksa

10 dk çıkmak için yarım saat hazırlanmak bundan sonra hayatımız böyle olacak değil mi?

Ben de aldım kilo ama ilk hamileligimdeki kadar değil.onda 55 ile hamile kalıp 85 ile doğuma gitmistimsonra verdim sıkıntı olmadı.Hele ise başlayınca 47 kilolara düştüm.bu sefer 53 ile başladık.70 im şu an.artik tartilmak istemiyorum.istahim da arttı bu ara.dikkat etmeye çalışıyorum ama hayırlısı. Diyeceğim o ki veriliyor canim kilolar

Çok sağol cnm mecbur bu hafta evime gelmek zorunda kaldım anneciğime bir akrabamız bakıyor ama aklım orada inşallah annem iyileşir bende şu son bir ayımı braz olsun kafam rahat geçiririm
Allah annemi başımdan eksik etmesin yeter kızımla çok zor oldu onu braz ihmal ettim ama ne yapacaksın hayat çok tuhaf bus ene hastaliklar gebelik bu şekilde ilerlemesi daha beteri olmasında buna şükür
Çok çok geçmis olsun anneciğine Allah beterinden korusun yaparsın kendini iyi hissettikce . Sıkıldığında aç burayi illa bir nöbetçi duruyor kafan dağılır .
Amin insaah hep okuyorum ama yazmaya zaman olmuyor okuyorum alintiliyorum herkesi tam yazicam kızım geliyor elimden telefonu alıyor kalakaliyor cvp yazmak sonra unutuyorum yazmiorm ama hep okuyorum
Allah yardimcin olsun... Cok cok gecmis olsun annecigine kisa surede atlatir umarim guzel haberlerle gel insallah bidakinde
İnşallah çok sağolun Allah razı olsun
Kizlar toplamda ben +6kg kusur aldim oglumda epey almistim bunda nasil basardim fikrim yok
Ben +5 kiloyum bundan snra birşey olmazsa yiyip içip yatmak istiyorum artk

Ayy sevindim wala az aldim sorunmu var acaba die dusunuyordum ornek gormek guzel geldi olsun olsunda son ay hizli alinir diyorlar 6 daha olsun bence max
Doktor tebrik etti bugün böyle devam en fazla +10 la kapatırsın diyor
10 kilonun altindakiler yazmasin arkadaslar lutfen program kasiyo
Valla tartı bozuk +15 falan görünüyorum görüntü olarak babam bile dalga geçiyor benle

Teknik olarak 0 kilo aldim. 74le basladim verdim geri aldim ama 74 zaten benim pandemi kilom. Normalde 62 fln max. Seke seke kosarak yurumeyi ozledim ben de neyse bugunleri de ozlic3z bebeklee sagliklq gelsin insallah gerisi hallolur
Valla ben 13 kg aldm ama bgn husky kopegimin pesinden rahatca kosarken buldm kendimi inanmazsin bu hamilelik enteresan seymis herkes farkli cok sukur ben agirlasmadm fazla. Yani kendime gore agirlastm 20 dakkada yurudugum yolu 25 27 dakikada yurur oldm ama en azindan kopegimi de kovalayabildm

Ey masallah bak alinan kilonun onemi yok bende 6 kg ama berbatim 5 dk lik yolu resmen 15 dk da yuruyorum ayakta durmakta bile cok zorlaniyorum mesela

Teknik olarak 0 kilo aldim. 74le basladim verdim geri aldim ama 74 zaten benim pandemi kilom. Normalde 62 fln max. Seke seke kosarak yurumeyi ozledim ben de neyse bugunleri de ozlic3z bebeklee sagliklq gelsin insallah gerisi hallolur
Wowww rekor sende o zaman tabi ya bakma aglandigimiza sahsim adina her donem cok farkli hazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…