2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Allahtan doğum anında nereler kesilmiş yırtılmış fark etmiyosun
Ha acısı sonradan çıkıyor mu evet bir süre oturamıyorsun ama dur bakalım kesisiz dikişsiz doğuranlar bile var.

Aynen ya herkes bişey söylüyor, eşim çok arada, gidip hiç düşünmediğimiz bir isme karar verecek diye korkuyorum aslında en yakışanı ipek eşimde farkında ama direniyor

Ben de kız olsaydı Ece ya da ipek düşünüyordum eskiden beri kızım olsun hayali vardı. Erkek hiç düşünmedim

Yok yolladı canım. Ona kalsa yarın alacaktı ben pazartesi istedim

Benm hep negatif çıkardı bugün bi baktım pozitif. Senin kaç gün sonra almıştı?
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı Nasib etsin, benimde sancılar 80 üstü ard arda 5 tane çıkmıştı, aynı gün doğuma aldı

Allahtan doğum anında nereler kesilmiş yırtılmış fark etmiyosun
Ha acısı sonradan çıkıyor mu evet bir süre oturamıyorsun ama dur bakalım kesisiz dikişsiz doğuranlar bile var.

İkinci doğumlarda kesi daha az oluyor diyorlar. Çoğu konuştuğum kişinin ikinci Doğumu kesisiz olmuş bebek kilolu değilse.

İp
Aynen ya herkes bişey söylüyor, eşim çok arada, gidip hiç düşünmediğimiz bir isme karar verecek diye korkuyorum aslında en yakışanı ipek eşimde farkında ama direniyor
İpek isimi çok zarif ipek isimli tanıdığım kızlarda zarif akıllı usluydu ben çok severim ipek isimini

Canim kayinpederinin ilk cocugu ise senin de ilk cocugun ki 5. Cocugun da olsa farketmez. Onlar zamaninda isim koyma haklarini kendi cocuklarinda kullanmislar. Kulagini tika icime bu sindi de istedigin ismi koy. Taviz verme isim gerçekten onemli. Anne baba istedigini koymali karismasinlar. Once belki surat yaparlar ama yapsinlarn gecer bisicikleri kalmaz neleer neleer unutuluyo. benim ismim de cok olayli konmus ama Babam inat etmis Dedemlerin istedigi ismi koymamis 1 hafta bize gelmemisler ama sonra can ciger kuzu sarmasi

Al benden de o kadar

Kızlar bu arada göğüs yarası konusunda ayva çekirdeği iyi geldi, biraz azaldı hassasiyeti, avent benzer Bi kalkan kullanıyorum, her emzirmeden sonra sürüp kapatıyorum, lansinoh hiç fayda etmedi yazık ona verdiğim paraya kaç kilo ayva alırdım, neyse ki tam mevsimi kızlar birde size tavsiye sezeryanlı arkadaşlar için depwnt kurtarıcıymış, hala kullanıyorum, can bebenin l beden kilot bezini almıştım, dikiş yerimi sıkmıyor, ped gibi yapışmıyor, kaymıyor etmiyor almayan varsa kesin alsın,

Ben de başlamak istiyorum ama yılbaşı gecesi başlamayı düşünüyorum,erken gelirse diye biraz daha bekliyorum. Sonra full çalışma

Canım göğüs acısı benim 3 gün sürdü geçti alışıyor göğüs ben de mustela krem sürdüm iyi geldi gümüş kapak da kullandım sma çok değil almasam olurmuş. Bir de kaldığım hastanede benşm elleriyle sağdılar sütümü istememe rapmen o da yara yaptı, mastit olacsktım nerdeyse göğüs süt dolu ama bebek emmiyordu asla. Ve depend cidden çok iyiymiş yaaa 5 gün kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…