2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım ben 35+0’da doğum yaptım. Aynı şekilde çok beklettiler 2 hafta kalsın diye 34+5’deyken ama gücüm kalmadı. Belki de senin günün benden daha da ilerde. Bebeğimi bana verdiler, hem de tansiyondan ötürü minik kalmış olmasına rağmen. Erken gelmek istiyor demek ki ben de hep benimkini erkenci kuş diye seviyorum haftan gayet iyi ben ciğer geliştirici iğne bile olmadım

Kızlar doğum yapanlarımızı görünce çok duygulanıyorum, çift çizgiden beri bu sayfada yazılıyordum ama nasip olmadı sizle birlikte doğurmak. Ama lohusalıkta hala bu grup aktif olsun ya hamilelikten daha fazla destek gereken bir durummuş Şuanda günleri sayıyorum çocuğun düzeni 3 aylıkken oturuyormuş dedikleri için kasım annelerinde de takılıyorum o ay doğurğum için ama hem ayın sonunda doğurduğumdan hem de bebiş prematüre olduğundan adapte olamadım çok geriden gidiyorum. Benim bebek gelişimsel olarak sizinkilerle aynı gidecek 1.5 ay erken geldiği için yenidoğan bezlere ve giysilere haftaya geçiyoruz

Kızım olsa koyardım çok tatlı sizin kızda naif mi ismi gibi
Ayy tam üstüne oldu .Daha az önce yine evde kucuk bir kriz çıkardı .Hiç değil.Ben aksine kibar ,zarif olsun diye koydum bu ismi ama benimki küçük canavar .Babası hep der bir de adını İpek koymasaydik ne olur diye .

canım her operasyonun bir riski oluyor
kendi doğumunla ilgili güzel bir senaryo oluştur kafanda ve hep öyle olacağına kendini inandır ben ilkinde sabaha karşı gidicem sabah doğurayım diye inandırdım kendimi inan öyle oldu
şimdi de hafta içi olsun geceden sancımı çekeyim kızımı kreşe götürüp sonra hastaneye gideyim kızım sadece 1 gece bensiz kalır gündüz kreşte oyalanır diye yazdım senaryomu bakalım hayırlısı
Haftası erken değil demi ya. Solunum sıkıntısı falan çekmez inşallah
erken değil bu arada solunum sıkıntısı sadece erken olmasından değil bir sürü sebepten olabilir örneğin bebeğin doğum kanalında fazla kalması vs. 39+5 te solunum sıkıntısı yaşayanda var pozitif şeyler düşün herşey çoook güzel olacak diye
ikizleri düşün mesela çoğu 36yı anca görüyor maşallah bir sorunları da olmuyor

Depent cok cok iimiş.bende duymuştum..5,6 tane valize attim..kiymetli paylasimlar icin sagol roseanne

Geçen hafta böbrek sandım, canım Meger doğum sancısıymış kızımdada acil alındık hatırlamıyorum bide zaman geçmiş sancı sık olunca anladım. Sonra hastahaneye gittik, bir kalça 5 bir kalça 5 igne yedim toplam 10 tane ciğer geliştirici yok çocuk tutunsun yok bulantın sancın kesilsin diye derken böyle bir sürü ilaç 20 dkda bir tane ilaç yuttum 5tane 1 günde 9 progestan yüklemesi derken 3kg serum flan karnın yumuşak iyisin dediler iyi hissettim çıktım. Kızım benim erken doğdu emme refleksi yoktu o yüzden emziremedim çok zorlandım bunda öyle olsun istemedim ama nasip işte canım. Sonrasında nefes darlığı eve geldim yatamıyorum saga dönüyorum nefes alamıyorum sola dönüyorum nefes yok 3 gün uyku uyuyamadım otururken bile boguluyorum migdeden dedi hala migde ilacı kullanıyorum faydasız. Çocugu zorla tuttular çocukta migdemin oraya girdi inmiyor aşagı öyle perişanım ki. Oturup oturup aglıyorum hayırlısıyla alsaydım kucagıma doktorumda inat etti almıyor şimdi. Ne yapcam bilmiyorum valla

Benim de emme refleksi olmadı ilk hafta ama 2.hafta yavaşça geldi, ben de sağıp biberonla verdim ve meme reddi de olmadı çünkü biberon öncesi hep memeyi verdim unutmasın diye. Zaten daha önce de sezeryan yapmışsınız aslında şuanda tutmak yerine alsalar iyi olurdu ama canınızı sıkmayın ya ağlamak stres yapmak daha çok midenizi de ağrıtır çocuğu da strese sokar. Doktorunuzun bir bildiği vardır. Tansiyonunuz falan normal mi? Benim de midemin üst kısmı ağrıyordu sonuç karaciğer çıktı değerlere bakılarak ve acilen alındı

Kızlar hep yazıyorsunuz ayva çekirdeği diye nasıl yapılıyor bilen bilmeyeni ( beni ) bir aydinlatsin öğrenelim
Canım çok kolay ayva çekirdeklerini Bi fincan kadar suya koyuyorsun, bir iki gün buzdolabın bekletince o su jelleşiyor, o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…