Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsünCanım kızlar bacım sular bende kavuştum oğlumaDün sabah 6 da sancım başladı ama 5dakkada bir geliyor öyle az az falan değil akşamdan hiç bişeyim yoktu sonra saat 12 ye kadar ev topladım çamaşır yıkadım sancı çekiyorum Bi taraftan geldikçe debeleniyorum yerde. Bi dakikaya düşünce hastaneye gittim hemen alttan muayene tam 9santim açılmış neredeyse evde doğacakmış yavrum hemen çatala almadı ebe rahim ağzını gevşeten Bi iğne yaptı bebek tam inmemişti 2saat daha sancı çektim 2ye 10 kala doğdu kuzum kesik var dikiş çok ağrım da çok ama oğluşa kavuşmak paha biçilemez 3250 gr doğdu kuzum. Doğum yapan kızlar rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah, okuyamadım önceki yazılanları kim doğurdu bilmiyorum ekleme yapıyım sütüm gelmediği için mama veriyorum kaşıkla meme mi tutmuyor
Herkesler doğurdu gitti anammm buralar hep meme süt muabbetleri…Sabah doktora gittm kafayı iyice yerleştirmiş nerdeyse ölçüm alamıyoruz ama sancı yok en fazla 30 cıktı nst dede…Belkı alttan muayne eder baslatır tetıkler dedım onu da etmedi gelmesını bekleyecegız saygı duyacagız dedi ama yetti gari ya
Bende aynı durumdayım canım. Birde akşamları sancım oluyor gibi geliyor hastaneye gidince tık yokHerkesler doğurdu gitti anammm buralar hep meme süt muabbetleri…Sabah doktora gittm kafayı iyice yerleştirmiş nerdeyse ölçüm alamıyoruz ama sancı yok en fazla 30 cıktı nst dede…Belkı alttan muayne eder baslatır tetıkler dedım onu da etmedi gelmesını bekleyecegız saygı duyacagız dedi ama yetti gari ya
Ayy anlamadım tabi sağlıklı olsunlrda dursunlar elbet de insan da bir kokusunu içine çekmek istiyor artık…Bel ağrısı hissediyorum regl gibi bide ben aşırı hareketlıyım kızımdada öyleydım hergun en az 10000 adımım var egzersız yapıyorum ilişki devam yani üstüme düşeni yapıyorum arkadaş kendileri de biraz çaba göstercekler artıkya benim gonlum 28 ine
Kadar razi geliyor
Korkum Gecirmesi
Benimki gayet guzel
Ölçülüyor
Kafasını tam sokması onemli degil dedi
Sancıda var yani yok degil 80 e vuruyor
Ama gelecek gibide durmuyor
Herseyi iyi yeri rahatmış
Neyse ben rahatladım ya kalp atışında filan sorun var diye
İyi olsunlarda gelecekler elbet
Eve geldim kac haftadir hayalini kurdugum filtre kahvemi yaptım iciyorum
Maşallah annesi keyfi yerindeyse dursun ama son zamanlar insan sabırsızlanıyor çok haklısınAbiye gore kibarcık
Dogmus prenses
Turcoya küçük diyolardı ama
yerim
Totosunu
Benim tosbik iyiymis keyfi yerindeymis
Nst gayet iyi çıktı uyanıktı beyefendi
Doguramayanlarda yine bir gun ben yani
Bende oncekilerde en cok molfixtwn memnun kalmıştım
Slepy cok
Ovulunce aldım bakalım
Memnun kalmazsqm
Tekrar molfix alırım
Yalnız bez degistirince benimkilerin totosu mahvoluyor
O Yuzden biseyden baslayıp ondan devam etmek istiyordum
Ayy anlamadım tabi sağlıklı olsunlrda dursunlar elbet de insan da bir kokusunu içine çekmek istiyor artık…Bel ağrısı hissediyorum regl gibi bide ben aşırı hareketlıyım kızımdada öyleydım hergun en az 10000 adımım var egzersız yapıyorum ilişki devam yani üstüme düşeni yapıyorum arkadaş kendileri de biraz çaba göstercekler artıknst dede hemşire neye sabırsızlanıyorsun bu ara doğanlar hep 41-42 hafta dedi modası var sanki bu işin
Kanki deme lazım olurMaşallah annesi keyfi yerindeyse dursun ama son zamanlar insan sabırsızlanıyor çok haklısınbizde sabırsızlıkla bekliyoruz tosunumuzu sağlıkla gelsin kızımın kankisi
En büyük aşklar kankilikle başlar bu da moda bu aralarKanki deme lazım olur
Tamamdır@Statusahibi
bez değişikliğini alıştırarak yapın demişti biri.
1 bez eksisi bir bez yenisi şeklinde. O zaman rahatsızlık vermiyormuş.
Ben gittim çarşamba günü bandajımı çıkardı batikon sürdü yanılmıyosam sonra da krem verdi.Sezeryan sonrası kontrole giden oldu mu ? Vajinal muayene mi yapıyor doktor ? Oğlumda hiç hatırlamıyorum ona göre psikolojimi hazirlayacam
Bir de çocuk doktoru kan ister mi acep bu ilk kontrol doğumdan sonra şu an rengi nornale döndü ama sarılık geçti sanırım yani inşallah.
Aynı durumdayım seninle ne eksik ne fazla bekliyorum başka çarem yok. Burda süt meme kaka muhabetleri olunca ben ne diyeceğimi bilemiyorum .Herkesler doğurdu gitti anammm buralar hep meme süt muabbetleri…Sabah doktora gittm kafayı iyice yerleştirmiş nerdeyse ölçüm alamıyoruz ama sancı yok en fazla 30 cıktı nst dede…Belkı alttan muayne eder baslatır tetıkler dedım onu da etmedi gelmesını bekleyecegız saygı duyacagız dedi ama yetti gari ya
Benim hiç yürüyüş yapasim yokAyy anlamadım tabi sağlıklı olsunlrda dursunlar elbet de insan da bir kokusunu içine çekmek istiyor artık…Bel ağrısı hissediyorum regl gibi bide ben aşırı hareketlıyım kızımdada öyleydım hergun en az 10000 adımım var egzersız yapıyorum ilişki devam yani üstüme düşeni yapıyorum arkadaş kendileri de biraz çaba göstercekler artıknst dede hemşire neye sabırsızlanıyorsun bu ara doğanlar hep 41-42 hafta dedi modası var sanki bu işin
Sleppy bio natural kullanıyoruz bebeğimin cildi tahrise cok yatkın atopik olduğunu söyledi cocuk doktoru ama cok şükür bir sorun şuana kadar yaşamadık memnunuz tedbir olarak pişik kremi olarak mustela kullanıyorum ondanda cok memnunum. Birde yogun bakimda ıslak mendil kullanılmıştır ama biz kaka yaptığında evde ılık su ile poposunu yıkıyoruz pamuk ile siliyoruz ıslak mendilde tahriş yapabiliyor daha süt gibi tenleriKizlar bez konusunda ben de kızımda sleepy ,Molfix,Prima kullandım.Baby turco da denedim .En çok Molfix ve Prima dan memnun kaldım ama diğerleri fena idi.Sleepy iyi her markette var ,uygun ama aslında uyguna gelmiyor .Saat basi değiştirmek gerekiyor .Hemen rahatsız oluyor bebek.Prima 3 bazen 4 saat gidiyor .Aslında yine aynı hesaba geliyor .Molfixden de memnundum ama yeni çıkan mavi paket facia hiç begenmedim Sun Prima aldım ama çok el yakiyor.Zam gelmiş yine aşırı pahalı .Değiştirsem mi dedim ama hesaplayinca diğer bezlerle aynı oluyor çok dayandığı için.
Benim de öyle, sadece yumuşaklık var o da zamanla sıkılaşır zaten.Benim de öyleydi. Doğum yaptım hala 6 aylık hamile gibiydim.
10 güne rahim kendini topluyor. Bende göbek kalmadı.
Sadece spor yapmazsın da ayva göbek olur o tarz bir şey duruyor. O da iyileşme olunca egzersizle gidecek gibi.
Emdikçe rahim kasılarak toparlanıyor.
Ama ilk zamanlar çok fazla kaka yapıyor, prima da olsa kaka yaptığında değiştirmek gerekiyor, ama daha ileri aylar için evet ekonomik bile olabilir.Kizlar bez konusunda ben de kızımda sleepy ,Molfix,Prima kullandım.Baby turco da denedim .En çok Molfix ve Prima dan memnun kaldım ama diğerleri fena idi.Sleepy iyi her markette var ,uygun ama aslında uyguna gelmiyor .Saat basi değiştirmek gerekiyor .Hemen rahatsız oluyor bebek.Prima 3 bazen 4 saat gidiyor .Aslında yine aynı hesaba geliyor .Molfixden de memnundum ama yeni çıkan mavi paket facia hiç begenmedim Sun Prima aldım ama çok el yakiyor.Zam gelmiş yine aşırı pahalı .Değiştirsem mi dedim ama hesaplayinca diğer bezlerle aynı oluyor çok dayandığı için.
Hahaha biraz öyle oldu 38 haftasını tamamladı aldık rahatladıkAynı durumdayım seninle ne eksik ne fazla bekliyorum başka çarem yok. Burda süt meme kaka muhabetleri olunca ben ne diyeceğimi bilemiyorum .Burda kazananan -Sunset- oldu
Ben gittim dikişlerini kontrol ediyor canım birde ultrasona koyuyor organların yerine gelmişmi kanaman ne durumda ona bakıyor birde beni 2 ay sonra tekrar çağırdı rahim normal ebatına dönmüşmü ona bakarız dediSezeryan sonrası kontrole giden oldu mu ? Vajinal muayene mi yapıyor doktor ? Oğlumda hiç hatırlamıyorum ona göre psikolojimi hazirlayacam
Bir de çocuk doktoru kan ister mi acep bu ilk kontrol doğumdan sonra şu an rengi nornale döndü ama sarılık geçti sanırım yani inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?