2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün

Herkesler doğurdu gitti anammm buralar hep meme süt muabbetleri…Sabah doktora gittm kafayı iyice yerleştirmiş nerdeyse ölçüm alamıyoruz ama sancı yok en fazla 30 cıktı nst dede…Belkı alttan muayne eder baslatır tetıkler dedım onu da etmedi gelmesını bekleyecegız saygı duyacagız dedi ama yetti gari ya

ya benim gonlum 28 ine
Kadar razi geliyor
Korkum Gecirmesi
Benimki gayet guzel
Ölçülüyor
Kafasını tam sokması onemli degil dedi
Sancıda var yani yok degil 80 e vuruyor
Ama gelecek gibide durmuyor
Herseyi iyi yeri rahatmış
Neyse ben rahatladım ya kalp atışında filan sorun var diye
İyi olsunlarda gelecekler elbet
Eve geldim kac haftadir hayalini kurdugum filtre kahvemi yaptım iciyorum

Bende aynı durumdayım canım. Birde akşamları sancım oluyor gibi geliyor hastaneye gidince tık yok

Ayy anlamadım tabi sağlıklı olsunlrda dursunlar elbet de insan da bir kokusunu içine çekmek istiyor artık…Bel ağrısı hissediyorum regl gibi bide ben aşırı hareketlıyım kızımdada öyleydım hergun en az 10000 adımım var egzersız yapıyorum ilişki devam yani üstüme düşeni yapıyorum arkadaş kendileri de biraz çaba göstercekler artık nst dede hemşire neye sabırsızlanıyorsun bu ara doğanlar hep 41-42 hafta dedi modası var sanki bu işin

Maşallah annesi keyfi yerindeyse dursun ama son zamanlar insan sabırsızlanıyor çok haklısın bizde sabırsızlıkla bekliyoruz tosunumuzu sağlıkla gelsin kızımın kankisi

ustune düşeni yapiyormussun gerçekten bu sefer ben pek iyi degilim ya
Agri sanci cok olunca korkuyorum
Masallh iyi yürüyorsun helal sana surda kalmis kac gun
Aman yat aşağı
Sonra zor uatarız
Offf ben buldugum yere devrilmeye merakliyim
Hwmsire dogru soylemis
Bende hep 41-42 duyuyorum cevremde
Korktugumuz başımıza gelmez ins

Ben gittim çarşamba günü bandajımı çıkardı batikon sürdü yanılmıyosam sonra da krem verdi.
En son da normal ultrasonla baktı içerde sıkıntı var mı diye rahmin boyutunu falan söyledi.
Verdiği kremi de sabah akşam sürücem o şekilde

Aynı durumdayım seninle ne eksik ne fazla bekliyorum başka çarem yok. Burda süt meme kaka muhabetleri olunca ben ne diyeceğimi bilemiyorum . Burda kazananan -Sunset- oldu

Benim hiç yürüyüş yapasim yok egzersizede başlamadim

Sleppy bio natural kullanıyoruz bebeğimin cildi tahrise cok yatkın atopik olduğunu söyledi cocuk doktoru ama cok şükür bir sorun şuana kadar yaşamadık memnunuz tedbir olarak pişik kremi olarak mustela kullanıyorum ondanda cok memnunum. Birde yogun bakimda ıslak mendil kullanılmıştır ama biz kaka yaptığında evde ılık su ile poposunu yıkıyoruz pamuk ile siliyoruz ıslak mendilde tahriş yapabiliyor daha süt gibi tenleri

Sleepy ilk aldığım paket pişik yapmamıştı, ikinci aldığım yaptı ikisi de sleepy natural ama bezlerin desenleri farklı yani ikisi farklı olabilir mi çünkü biri yaptı diğeri yapmadı
Paraya kıyıp prima alıcam sanırım yine bu konuda en iyisi o.

Benim de öyle, sadece yumuşaklık var o da zamanla sıkılaşır zaten.

Ama ilk zamanlar çok fazla kaka yapıyor, prima da olsa kaka yaptığında değiştirmek gerekiyor, ama daha ileri aylar için evet ekonomik bile olabilir.

Aynı durumdayım seninle ne eksik ne fazla bekliyorum başka çarem yok. Burda süt meme kaka muhabetleri olunca ben ne diyeceğimi bilemiyorum . Burda kazananan -Sunset- oldu
Hahaha biraz öyle oldu 38 haftasını tamamladı aldık rahatladık Darısı başınıza kızlar geç olsun güç olmasın

Ben gittim dikişlerini kontrol ediyor canım birde ultrasona koyuyor organların yerine gelmişmi kanaman ne durumda ona bakıyor birde beni 2 ay sonra tekrar çağırdı rahim normal ebatına dönmüşmü ona bakarız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…