- 4 Nisan 2014
- 933
- 1.695
- 158
- 37
Canım zamanını beklıyorlar herhalde napalım bekleyecegız keyıflerini:)….Yürüyüş yapıyorum sankı bel kalça ağrılarıma iyi gelıyor bide 7 yaş kızım var onun istekleri peşinde bayağı hareketli geçiyor ister istemez ilk hamılelıkse prenseslik o prenseslik:)Aynı durumdayım seninle ne eksik ne fazla bekliyorum başka çarem yok. Burda süt meme kaka muhabetleri olunca ben ne diyeceğimi bilemiyorum .Burda kazananan @Merveozzn oldu
Ben gittim dikişlerini kontrol ediyor canım birde ultrasona koyuyor organların yerine gelmişmi kanaman ne durumda ona bakıyor birde beni 2 ay sonra tekrar çağırdı rahim normal ebatına dönmüşmü ona bakarız dedi
Aynen yapicak bir şey yok demekki kendi zamanı var. İlk gebelik kendimi koltuktan yatağa yatakdan koltuğa atıyorum uyku bastırıyor beni 2 gün önce yürüdüm 2 saat gibi baya kalcam ağrıdı . Şimdide hiç cikasim yok ama böyle olmaz yarın yuruyeyimCanım zamanını beklıyorlar herhalde napalım bekleyecegız keyıflerini:)….Yürüyüş yapıyorum sankı bel kalça ağrılarıma iyi gelıyor bide 7 yaş kızım var onun istekleri peşinde bayağı hareketli geçiyor ister istemez ilk hamılelıkse prenseslik o prenseslik:)
Benim kızında burnu akıyo ve bende ciddi öksürük başladı omicron olmuş olabilirimBizde hastayız, çocuğunda burnu akıyo, kışın doğum yapmanın zorluğuda bu
Korkma canım ilk hep oyle sesler çıkaracak uyu sende yoksa güçsüz düşersinBen hiç uyuyamıyorum. Bebişi yatırdığımda ben de yatıyorum mık mık sesler çıkarıyor bir şey olacak diye korkuyorum dikiliyorum. 3 gündür uykuya dalmadım hiç. Sadece gözüm kapalı.
Benimkide hep öyle arada hırlıyor falan ama normal çok düşünme onu uyumaya çalışŞehir efsanesi mi bilmiyorum ama genelde erkekler çok gazlı olur derler ,keza oğlumda çok gazlı bebekti .Şimdi kızım için bir şey diyemiyorum 15 günden sonra belli eder kendini artık .
Bende aynı durumdayım, gece boğulacak gibi sesler çıkarıyor, uykusuzluğa alışkınım ama bu başka bir şey eşimle nöbetleşe duruyoruz o da ise başlayacak izin bitti ne yapacam bilmiyorum
Gaz masajlarını mutlaka dene saf zeytinyağıyla ayşe önerin videolarına bak epey bi fayda ediyor.Sanırım .Biz de uğraşıyoruz gaz sancısıyla. Damla deniyoruz ama daha sancısız günümüz geçmedi. Kendim laktoz interölansından şüphelendim .süt alerhisi falan mı diye 2. Defa dt gittik. Laktozla ilgili damla verdi. Ama tam rahatlama olmadı. Çok uykusuzum. Sütüm geldi baya mama vermiyorum .ama sancıdan dolayı sanırım son iki gündür. bir saate bir 10 dk cukcuk emiyor. O yüzden süt akıntısıyla ayrıca uğraşıyorum. Sağmayı azaltmak istiyorum çünkü bir kısır döngü oldu.. ememedikten sonra taş gibi oluyor Gece de ... gece 3 uyanmasında yatışımız 5 i ,6 yı buluyor. Huzursuz oluyor uykuya geçemiyor,ıkınıyor,ağlamaklı,kucak istiyor vs.. var mı çözümü olan.
Ya uyusanıza siz çocuğu hafif yan yatırın zaten öksürse uyanırsınızBen de oyleymaliscaz bebegin seslerine de. Genelde saat 10 civari bebek uykuya daldiginda onun besigini salonda esimin yanina birakip ben kendi yatagima geciyorm esim tv bilgisayar bi yandan onu pispislio o sira ne kdr uyursa ben de uyuyorm deliksiz tek o. Sonra esim de yatinca nobet yine bana geciyo dun gece bi sure cok sessiz uyudu o zaman da acaba bisey mi oldu diye nefesini kontrol edip durdm yine uyumadm:) Tavsiye ederm ama onca insan var evinde annen kaynanan sen emzirdikten snr uyurken onlar baksn sen de o ara uyu. Ben gunduz uyuyamiorm ama ev halkinin ayakta oldugu 21-22 civari saatlerde siziyorum
Biz ilk prima aldık ben önceden almıştım sonra bitince eşim fiyatınu görüp gidip bimin bezini almıi jeny villy mi ne. Ay dedim primadan sonra çok sert bi geçiş olduSleepy birkaç kez sızdırma yaptı bizde bir de pişik oldu bebeğim ama sanırım pişik benim yüzümden oldu uyudu diye ellemedim altını geç değiştirdim diye şimdi bez değiştiresim var
Baby turco kullanan var mı? Ya da molfix? Prima önermeyin çok pahalı
10 günden sonra göğüsler terbiye oluyor ama mutlaka sağın mastit olmayın ben diyordum heralde şimdi yırtılacak büyüklüğüne inanmadım şimdi yumuşadılar ve ben gümüş kapakla iyileştimCanım erken yaptıkları ıcın yasanıabılıyormus bu durum su kalmıs oluyormus acıklama yaptı dr bana hastaneden erken cıktıgımız ıcın erken yaptılar testı. INT te de baktım 2 hafta sonra tekrarlanır falan yazıyordu. Insallah senın kuzuda da benimkinde de bısey cıkmaz.
Gogus olayına girmiyorum bile mahvoldum ya tekınde sekil bozukluğu var bebek kavrayamıyor dıgerının ucu asırı buyuk agzına sıgmıyor cocugun ucunu emdııkce cıldırıyorum tas gibi sertlestı mastıt yolunda ilerliyorum aglaya aglaya sagdımmakıne ıle 1 saat sonra yine taş
Ben hala banyo yapamadım dıkıs yerım kanıyor
Emzirirken çok tıkanıyor benim minnoşta insanın ödü kopuyorAz önce emzirirken tıkandı yavrum içini çekmeye başladı allahım ne zormuş analık her hareketine bakar her sesine irkilir oldum.
Canım 30 gün fazla iyileşme için, sen bir kontrole git bir haftada geçer normalde dikişler. Enfeksiyon falan olmayasın ihmal etmeBu arada ben normal doğum yaptım 30 gün olacak hala dikiş yerlerim acıyor geriliyor ip eriyen cinsten estetik dikiş ama anlamadım pansuman da yapıyorum iltihap olsa ateş yapar demi o kısımda bazı ipler düştü bazısı eriyecek mi aman saçma sorular sordum farkındayım ama normal doğumla dikişi olan varsa yardımcı olabilimi
Ben de Prima premium care aldım .En iyisi diye.Pişik yaptı .Sonra 1 numara bez bulamadık.Sleepy aldık.Onla düzeldi .Şimdi Prima aktif Bebek aldım 1 numara .O iyi geldi .Sleepy ilk aldığım paket pişik yapmamıştı, ikinci aldığım yaptı ikisi de sleepy natural ama bezlerin desenleri farklı yani ikisi farklı olabilir mi çünkü biri yaptı diğeri yapmadı
Paraya kıyıp prima alıcam sanırım yine bu konuda en iyisi o.
Bende memeyle mama takviyesi yapıyorum ama.mama elimden geldiğince az veriyorum uykusuz günler geceler bitmedi nasıl sistem kürdün anlatırsan bende bir yol çizerim kendime mesela günde kaç mama veriyrisun memeye sayı önemli değil ama mama kafamı karıştırıyorSagol aynen daha 2. Gunden ogrendim aci bi sekilde. Allahtan ruh hastasiyim da cabuk farkettim. Gerci hastanedeki herkes bir sorun olmadigini dusunuyo ama ben 2 gunluk cocugumu tanimaz miyimilk gun uyumayan cocuk 2. Gun nerdeyse uyanmadi. Neyse guzel bi system ayarladim memeyi de kaybetmeden mama destegiyle insallah ona uyarak toparlaniriz. Of 1 aya bitecek bu ilk sikintilar ha gayret herkese
Normal arkadaşım benim bebeğimde bazen sarı yeşil renkler yapıyor kakasını zamanla düzene girermisKizlar birşey soracam. Bebeğimin 4. Günü kakasi bazen sarı renkli ve içinde hafif yeşil renk var. Bu yeşil renk normal mi sizce usuttu mu diye koktum
Ben de bekliyorumHerkesler doğurdu gitti anammm buralar hep meme süt muabbetleri…Sabah doktora gittm kafayı iyice yerleştirmiş nerdeyse ölçüm alamıyoruz ama sancı yok en fazla 30 cıktı nst dede…Belkı alttan muayne eder baslatır tetıkler dedım onu da etmedi gelmesını bekleyecegız saygı duyacagız dedi ama yetti gari ya
Bugün ben de tribe girdim adet sancısı gibi ağrım var diye gittm nst çektirdim de hiç bişey çıkmadı azıcık sancı yokya benim gonlum 28 ine
Kadar razi geliyor
Korkum Gecirmesi
Benimki gayet guzel
Ölçülüyor
Kafasını tam sokması onemli degil dedi
Sancıda var yani yok degil 80 e vuruyor
Ama gelecek gibide durmuyor
Herseyi iyi yeri rahatmış
Neyse ben rahatladım ya kalp atışında filan sorun var diye
İyi olsunlarda gelecekler elbet
Eve geldim kac haftadir hayalini kurdugum filtre kahvemi yaptım iciyorum
Canım biz de doğduğundan beri sarılıkla uğraşıyoruz. 2 gün hastanede tedavi gördü. Her allahın günü doktordayız. Düşeceğine bugün daha da yükselerek 15’i gördü artıkKizlar doktordan ciktim. Kilosu dogum kilosuna anca gelmis sariligi biraz gerilemis ama cok az gerilemis yavas geriler diyo gecen cars 13.4mus smdi 13
Gece hic uyumuo ztn bugun gunduz de gaz sancisindan uyumadi. Gece 1 saat boyunca emziriorm sonra sansliysam yataga yatirinca uyursa da 1bck saat anca uyuyo snr yine uyaniorm heralde tam memeyi bosaltamio acaba doymuo gece 1 kez mama mi versek dedm hayir dedi. Bu sekildesi daha saglikliyms... siz veriosnz bildigim kadariyla tavsiye eder misiniz
Of aynıyız bende kızın burnunu ortibebeyle çeke çeke kendimde kaptım, gözleride çapaklanıyoBenim kızında burnu akıyo ve bende ciddi öksürük başladı omicron olmuş olabilirim
Maskeyle gez diyorlar ama onuda yapamıyorum evde sürekli burunda tıkalı. İnşallah bebişlere çocuklara kaptırmayız.Of aynıyız bende kızın burnunu ortibebeyle çeke çeke kendimde kaptım, gözleride çapaklanıyobende öksürük burun akıntısı var, bi kez doktora götürmüştüm ama yarın tekrar götürecem sanırım
Bizim doktor da verdirmiyor mama, kilo alımında sıkıntı yok, sütün yetiyo demek diyor, mamayla 1 kilo alacağına anne sütüyle 500 gram alsın daha iyi diyor, kızımda da kilosu en alt sınırdaydı ona rağmen verdirmezdi mama.Kizlar doktordan ciktim. Kilosu dogum kilosuna anca gelmis sariligi biraz gerilemis ama cok az gerilemis yavas geriler diyo gecen cars 13.4mus smdi 13
Gece hic uyumuo ztn bugun gunduz de gaz sancisindan uyumadi. Gece 1 saat boyunca emziriorm sonra sansliysam yataga yatirinca uyursa da 1bck saat anca uyuyo snr yine uyaniorm heralde tam memeyi bosaltamio acaba doymuo gece 1 kez mama mi versek dedm hayir dedi. Bu sekildesi daha saglikliyms... siz veriosnz bildigim kadariyla tavsiye eder misiniz
Kızım kakasını çok sık yapıyordu ama bugün yapamadı ne yapmak lazım acaba? Ikınıp duruyor. Kakasını yaparkende bacaklarını hep yukarı çekerdi, şimdi de öyle
Başka şeylere bakıldı mı canım sarılıkla ilgili? Bizim beslenmesinde hiçbir problem yoktu, hastaneden çıkarken kilo kaybı bile olmadı maşallah, ilk kan grubu uyuşmazlığından şüphe edilmişti ama ona bakılmış ondan değilmiş, bakla alerjisinden de olabilirmiş enzimlerine bakılmış ondan da değilmiş, en son tsh yüksek çıktı meğer sarılığı ondanmış, sizde bakıldı mı böyle testlere?Canım biz de doğduğundan beri sarılıkla uğraşıyoruz. 2 gün hastanede tedavi gördü. Her allahın günü doktordayız. Düşeceğine bugün daha da yükselerek 15’i gördü artıkKilo alması iyi. Nerdeyse doğum kilosuna yaklaştı. Maşallah bir sürü çiş kaka yapıyor ama sarılık düşmüyor kafayı yiycem. Biz günlük 30 cc aptamil 1 numara mama takviyesi de yapıyoruz memeyi de emiyor ama nerde hata yapıyoruz bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?