2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Aynı durumdayım seninle ne eksik ne fazla bekliyorum başka çarem yok. Burda süt meme kaka muhabetleri olunca ben ne diyeceğimi bilemiyorum . Burda kazananan @Merveozzn oldu
Canım zamanını beklıyorlar herhalde napalım bekleyecegız keyıflerini:)….Yürüyüş yapıyorum sankı bel kalça ağrılarıma iyi gelıyor bide 7 yaş kızım var onun istekleri peşinde bayağı hareketli geçiyor ister istemez ilk hamılelıkse prenseslik o prenseslik:)

İkimizinde kontrolü vardı bugün, dikişler bakti karından ultrason ile bakti sorun yok içeri temiz .Kızım da doğumdan 130 gr vermişti doğum kilosunu aşmış su an .Sarılık için kan istemedi doktor rengi iyi su an versek 3-5 bir şey çıkar can yakmayalim dedi. Kati kaka için ve vajinal akıntı için nornal dedi .Bizden haberler böyle

Beni de 40 çıktıktan sonra çağırdı smear alacakmış ve vajinal ultrason bakacakmis o zamana kadar hazırlarım kendimi bugün hiç vajinal muayene modunda degildim

Aynen yapicak bir şey yok demekki kendi zamanı var. İlk gebelik kendimi koltuktan yatağa yatakdan koltuğa atıyorum uyku bastırıyor beni 2 gün önce yürüdüm 2 saat gibi baya kalcam ağrıdı . Şimdide hiç cikasim yok ama böyle olmaz yarın yuruyeyim

Bizde hastayız, çocuğunda burnu akıyo, kışın doğum yapmanın zorluğuda bu
Benim kızında burnu akıyo ve bende ciddi öksürük başladı omicron olmuş olabilirim
Ben hiç uyuyamıyorum. Bebişi yatırdığımda ben de yatıyorum mık mık sesler çıkarıyor bir şey olacak diye korkuyorum dikiliyorum. 3 gündür uykuya dalmadım hiç. Sadece gözüm kapalı.
Korkma canım ilk hep oyle sesler çıkaracak uyu sende yoksa güçsüz düşersin
Benimkide hep öyle arada hırlıyor falan ama normal çok düşünme onu uyumaya çalış
Gaz masajlarını mutlaka dene saf zeytinyağıyla ayşe önerin videolarına bak epey bi fayda ediyor.
Ya uyusanıza siz çocuğu hafif yan yatırın zaten öksürse uyanırsınız
Biz ilk prima aldık ben önceden almıştım sonra bitince eşim fiyatınu görüp gidip bimin bezini almıi jeny villy mi ne. Ay dedim primadan sonra çok sert bi geçiş oldu denedik epeydir bi sorunda çıkarmadı ben memnunum.
10 günden sonra göğüsler terbiye oluyor ama mutlaka sağın mastit olmayın ben diyordum heralde şimdi yırtılacak büyüklüğüne inanmadım şimdi yumuşadılar ve ben gümüş kapakla iyileştim
Az önce emzirirken tıkandı yavrum içini çekmeye başladı allahım ne zormuş analık her hareketine bakar her sesine irkilir oldum.
Emzirirken çok tıkanıyor benim minnoşta insanın ödü kopuyor
Canım 30 gün fazla iyileşme için, sen bir kontrole git bir haftada geçer normalde dikişler. Enfeksiyon falan olmayasın ihmal etme

Ben de Prima premium care aldım .En iyisi diye.Pişik yaptı .Sonra 1 numara bez bulamadık.Sleepy aldık.Onla düzeldi .Şimdi Prima aktif Bebek aldım 1 numara .O iyi geldi .

Kizlar birşey soracam. Bebeğimin 4. Günü kakasi bazen sarı renkli ve içinde hafif yeşil renk var. Bu yeşil renk normal mi sizce usuttu mu diye koktum

Bende memeyle mama takviyesi yapıyorum ama.mama elimden geldiğince az veriyorum uykusuz günler geceler bitmedi nasıl sistem kürdün anlatırsan bende bir yol çizerim kendime mesela günde kaç mama veriyrisun memeye sayı önemli değil ama mama kafamı karıştırıyor

Kizlar birşey soracam. Bebeğimin 4. Günü kakasi bazen sarı renkli ve içinde hafif yeşil renk var. Bu yeşil renk normal mi sizce usuttu mu diye koktum
Normal arkadaşım benim bebeğimde bazen sarı yeşil renkler yapıyor kakasını zamanla düzene girermis

Kızlar biogaia damla gaz için yenidoğan için değil mi sizlere Dru verdi siz mi aldiniz benim kızda gazlı bacakları topluyor Dr haftaya gideceğim alsam mı bende acaba

Ben de bekliyorum var daha ya kızlar bebişler rahat olsunda

Bugün ben de tribe girdim adet sancısı gibi ağrım var diye gittm nst çektirdim de hiç bişey çıkmadı azıcık sancı yok biz 22 ocağa sezeryan planladık

Kizlar doktordan ciktim. Kilosu dogum kilosuna anca gelmis sariligi biraz gerilemis ama cok az gerilemis yavas geriler diyo gecen cars 13.4mus smdi 13
Gece hic uyumuo ztn bugun gunduz de gaz sancisindan uyumadi. Gece 1 saat boyunca emziriorm sonra sansliysam yataga yatirinca uyursa da 1bck saat anca uyuyo snr yine uyaniorm heralde tam memeyi bosaltamio acaba doymuo gece 1 kez mama mi versek dedm hayir dedi. Bu sekildesi daha saglikliyms... siz veriosnz bildigim kadariyla tavsiye eder misiniz

Canım biz de doğduğundan beri sarılıkla uğraşıyoruz. 2 gün hastanede tedavi gördü. Her allahın günü doktordayız. Düşeceğine bugün daha da yükselerek 15’i gördü artık Kilo alması iyi. Nerdeyse doğum kilosuna yaklaştı. Maşallah bir sürü çiş kaka yapıyor ama sarılık düşmüyor kafayı yiycem. Biz günlük 30 cc aptamil 1 numara mama takviyesi de yapıyoruz memeyi de emiyor ama nerde hata yapıyoruz bilmiyorum

Benim kızında burnu akıyo ve bende ciddi öksürük başladı omicron olmuş olabilirim
Of aynıyız bende kızın burnunu ortibebeyle çeke çeke kendimde kaptım, gözleride çapaklanıyo bende öksürük burun akıntısı var, bi kez doktora götürmüştüm ama yarın tekrar götürecem sanırım

Kızım kakasını çok sık yapıyordu ama bugün yapamadı ne yapmak lazım acaba? Ikınıp duruyor. Kakasını yaparkende bacaklarını hep yukarı çekerdi, şimdi de öyle

Maskeyle gez diyorlar ama onuda yapamıyorum evde sürekli burunda tıkalı. İnşallah bebişlere çocuklara kaptırmayız.

Bizim doktor da verdirmiyor mama, kilo alımında sıkıntı yok, sütün yetiyo demek diyor, mamayla 1 kilo alacağına anne sütüyle 500 gram alsın daha iyi diyor, kızımda da kilosu en alt sınırdaydı ona rağmen verdirmezdi mama.

Son düzenleme:
Kızım kakasını çok sık yapıyordu ama bugün yapamadı ne yapmak lazım acaba? Ikınıp duruyor. Kakasını yaparkende bacaklarını hep yukarı çekerdi, şimdi de öyle

Kabız mi oldu .
Bebek kabız olursa içtiğiniz suyun markasını değiştir demişler arkadaşıma. Neden öyle bir şey pH değeri için mi .

Başka şeylere bakıldı mı canım sarılıkla ilgili? Bizim beslenmesinde hiçbir problem yoktu, hastaneden çıkarken kilo kaybı bile olmadı maşallah, ilk kan grubu uyuşmazlığından şüphe edilmişti ama ona bakılmış ondan değilmiş, bakla alerjisinden de olabilirmiş enzimlerine bakılmış ondan da değilmiş, en son tsh yüksek çıktı meğer sarılığı ondanmış, sizde bakıldı mı böyle testlere?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…