2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Gunaydin kizlar. Evde 2 cocukla tek kalinca yetememe duygusu cok bastiriyor kiz huysuzlanicak da ogluma bakamicam die salak salak dusunceler cok agir basiyor gene bana korkuyorum bildigin bana hala benim gibi olan var mi ?
Olmaz mı ben de öyleyim hatta kvlerdeyiz burda başkalarıyla oynayınca bile kendimi kötü hissediyorum ben neden oynatamıyorum diye
Hatta dün bebek uyudu hadi annem ne oynayalım dedim, ben halamla oynicam kardeşim şimdi uyanır sen ona bak dedi
Nasıl üzüldüm..

Bütün tülaylar geri dönsün ya
Buraya bakınca herkesi gözüm arıyo.

Ben aralıkta doğum yapınca size yazmıştım, annelik bebiş güzel ama hamileliği şimdiden özledim demiştim, bana gülmüşlerdi biran önce doğurmak istiyorduk bende dahil
Haydi Mart annelerini trollemece
Kizlar gozunuzu korkutmak gibi olmasin ama diye baslayip

1 kilo almış benimki de
Gayet güzel ☺benim kız 3.600 doğdu bugun 2 aylık oldu 4.660 olmus 56 cm olmus erkek bebeklere nazaran daha yavaş gelişiyor kızlar ☺çok şükür gelişimi hareketleri iyi o yüzden takılmıyorum canı yerinde olsun yeter ki

Bugun aşıdan sonra kızımın keyfi kaçtı surekli uyumak istiyor hafif ateşi çıkmaya basladi nöbetteyiz hemen calpol verdim.. normal zamanlarda uyusun diye çırpınan ben şuan çok huzursuzum analık delilik vallahibeslenirken bile oyle hareketli değil yavrum 3 aşı sonrası bitap düştü

Bu aralar kusuyor güzel beslenemiyor aşıyı ertelesem mi bilemedim şimdi
Çarşamba aşıyla götürecektim

Bu aralar kusuyor güzel beslenemiyor aşıyı ertelesem mi bilemedim şimdi
Çarşamba aşıyla götürecektim
Beslenmesinde cok şükür bi şey yok ama kıpır kıpır bi cocuk normalde bugünü beslenme dışında uykuda gecirdi huysuzlanir aglar diye bekliyordum ama tam tersi halsiz

İlk ay aşısından sonra ateşlenme olmayıp huysuzluk yaşayan oldu mu arkadaşlar ya? Bebeğim hiç böyle ağlamazdı şimdi çok ağlıyo emmek istemiyo
Bizimki de cumartesi oldu ilk ay aşısını, aynı şekilde sürekli acıktı bir iki gün ve normalde hiç kusmazdı kusmaya başladı o gün. O günden beri sürekli kusuyor, dr normal önceden kusmaması anormaldi dedi.

Çok fazla disarda olmaması gerekiyormuş bugun ebeye de gösterdim disarda gibi dedi doktorunuza sorun diyor oda kaldık öylece net bisey demiyor kimse
Göbek deliği bizim de epey dışarda. Doktorları göbek fıtığı dediler. Doğuştan olabiliyormuş ancak genelde.2 yaşına dek kendiliğinden geçiyormuş. Önemli bir şey değil dediler.

Gecmis olsun sifa olsun. Biraz sarsiyo bebisleri ama hemen toparlaniyolar cnm merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…