2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende bunu okuyorum ve netflix dizileri ayakta sallarken, emzirirken, gece uykusuna geçtiğinde

Aman kitapla çocuk mu büyütülürmüs aşk romanı varken
2.ay aşısından kaç gün sonra yıkanabiliyordu kızlar?

Bu sabah saçına doğru çıkan kaka yüzünden erkenden yıkandı ama normalde bugün itibariyle yıkanabilir carsamba asi olanlar

Gunaydin kizlar ne zamandir bakamıyorum oglum kiskanclik krizlerinde tirnak yemeye basladi sanirim pedegog zamani geldide geciryor bile ....kiz huysuz vs aglicam resmen
@Positivevibes cok gecmis olsun umarim hafif atlatirsiniz
Benim kızımın da huyu çok değişti her lafa bir cevabı var duysan 4 yaşında değil de ergenliğe yeni girmiş genç kız.
Benden de kaynaklanıyor sanırım biraz son zamanlarda çok bağırmaya başladım kızıma

Insallah cabucak toparlar yavrucak gecmis olsun canım

Rotavirus aşılarını saglik ocağı 3.ay dedi kimler ne zaman yaptıracak hastane doktorumuza yaptırmak daha mı iyi olur? Bu arada benim bebeğim 3 gündür memeyi uzatarak cekiyo birakiyo nedendir bebeği böyle yapanlar var mı?

Malesef bende bagiriyorum bu sabah kolunu cimdikledik kahirdab olebilirim aynen aynen bildigin ergen korkutuyor beni... Bende pskologa gitmeyi düşünüyorum kiz aglak oglan aglak ben ninni pesinde tv acik bazen atsam kendimi bi yerden diorum cinnet gecirmem an meselesi cok bozuldu pskolojim hayir anlik ofkeyle oglana kiziyorum sonra ona ayrica uzuluyorum tek basima bkontrol edemiyorum durumu esim desen keza bendende sinirli tamam gececek bu gunler kabul ama zor hakkaten allah canlarini sag etsin

O bende de var pişmanlık.. her gece uyuturken defalarca özür diliyorum kızım bir daha sana bağırmayacağım diyorum ama sabah olunca yine aynı. Geçecek inşallah..

3.ay kontrolünde doktoru yapacak. Asm de yapıyor basit bir şey ağzına damlatıyor sadece evde kendi yapanlar da var ama alerji ihtimaline karşı bi sağlık kurumunda yapılsa daha iyi olur tabi.
Memeyi uzatması gazdan olabilir, tazyikli gelen sütten rahatsız oluyor olabilir ya da sütün az akışından da olabilir.

O bende de var pişmanlık.. her gece uyuturken defalarca özür diliyorum kızım bir daha sana bağırmayacağım diyorum ama sabah olunca yine aynı. Geçecek inşallah..
Bir kreşe gönderseniz yarım gün çok iyi gelir. Ben gittiği için çok zorlanmadım ama sürekli evde olsa ikimizde zorlanırız. Sabah emzirirken diyor hadi gel boyama yapalım dedim tamam 2 dakika sonra geliyorum. Hemen başladı hep onunla ilgileniyorsun demeye. Kardeşin aç kalırsa üzülürüm dedim bu şekildede benim kalbim kırılıyo banada üzül dedi. Gel çık işin içinden

Demek herkes ayni durumda bizim tek farkimiz hircinligi bagirma ve vurmada yapiyor. Benimki oglen 1 ile 5 arasi okula gidiyor. 1 h dir hasta yollamadim evde bunaliyor haklisin ama benimki okulda ogretmeninede aradada olsa hircin davranmaya baslamis daha kotu olursa die endise icindeyim sadece ve gercekten nasil davranmam gerektigini sasirdim...

Rotavirus ağızdan damla şeklinde 2.ayda yaptırdık ikinci dozu 4.ayda yapılıyor eczaneden alıp sağlık ocağında hemşire yaptı oğluma

Reactions: Snm
Kızlar migros sanal markette 12-13 şubatta primada%50 varmış. Uygun oluyormu bilemedim. Bi bakın isterseniz.

Uyku tulumunu normal kıyafetin üstüne mi giydiriyorsunuz. İnçe pijamanın üstüne giydirsem yeterli olur mu? Çok soğuk 2 gündür tulum giydiriyorum ama üstüne penye battaniye de örtüyorum

1 le 5 arası kresemi gidiyo ben bi kaç yere sordum da hep tam gün diyolar
Benim büyükte çok fena bi hallerde aşırı şiddet yanlısı oldu sürekli vuruyor kardeşine tek derdi vurmak elini sıkmak kafasına vurmak.. Ve bende bağırıyorum kızıyorum sonrası vicdan azabı.. Bazen bende cinnet gecirecek gibi oluyorum korkuyorum kendimden.. Sabrım tahammülüm kalmıyor esimle zaten aramiz berbat o da Çok etkiliyor
Bende çareyi büyüğü krese vermekte buluyorum da işte yakinlarda yarım gün kabul eden olsa keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…