1 le 5 arası kresemi gidiyo ben bi kaç yere sordum da hep tam gün diyolar
Benim büyükte çok fena bi hallerde aşırı şiddet yanlısı oldu sürekli vuruyor kardeşine tek derdi vurmak elini sıkmak kafasına vurmak.. Ve bende bağırıyorum kızıyorum sonrası vicdan azabı.. Bazen bende cinnet gecirecek gibi oluyorum korkuyorum kendimden.. Sabrım tahammülüm kalmıyor esimle zaten aramiz berbat o da Çok etkiliyor
Bende çareyi büyüğü krese vermekte buluyorum da işte yakinlarda yarım gün kabul eden olsa keske
Uyku tulumunu normal kıyafetin üstüne mi giydiriyorsunuz. İnçe pijamanın üstüne giydirsem yeterli olur mu? Çok soğuk 2 gündür tulum giydiriyorum ama üstüne penye battaniye de örtüyorum
Canım onun üzerinde yazan tog değeri var ona bi bak kaçmış? Ve yine etiketinde gösteriyo sadece zibinin üzerine giydirin gibisinden yada alt pantolon gibi.. Ama tog değeri önemli çok kalın ve sıcak yapacak bi tulumsa kıyafetle çocuk pişer raahtsiz olur ve evin derecesi önemli tulumda ona göre seçim yapmak gerekiyo 23 derecede şu tog değeri olsun diye tablolar var onlara bi bak
Selam kızlar uzun zamandır giremiyorum buraya umarım herkes iyidir bebişler sağlıklı büyüyordur bizim bir sorunumuz var dün beri kızım su gibi kusuyo sürekli fışkırtma falan yok bir de çok uyuyo gibi koyduğum an uykuya geçiyo acaba üşüttü mü dün aşı olduk ondan sonra oldu aşı yapmış olabilir mi ?
Canım onun üzerinde yazan tog değeri var ona bi bak kaçmış? Ve yine etiketinde gösteriyo sadece zibinin üzerine giydirin gibisinden yada alt pantolon gibi.. Ama tog değeri önemli çok kalın ve sıcak yapacak bi tulumsa kıyafetle çocuk pişer raahtsiz olur ve evin derecesi önemli tulumda ona göre seçim yapmak gerekiyo 23 derecede şu tog değeri olsun diye tablolar var onlara bi bak
Etiketi yok. Arkadaşımın çocuğundan kalan tulum. Çok kalın bir şeye benzemiyor. . Uyurken kolu omzu açık kalıyor örttürmüyor diye giydirdim. Üstüne örtüyor musunuz onu merak ettim .
1 le 5 arası kresemi gidiyo ben bi kaç yere sordum da hep tam gün diyolar
Benim büyükte çok fena bi hallerde aşırı şiddet yanlısı oldu sürekli vuruyor kardeşine tek derdi vurmak elini sıkmak kafasına vurmak.. Ve bende bağırıyorum kızıyorum sonrası vicdan azabı.. Bazen bende cinnet gecirecek gibi oluyorum korkuyorum kendimden.. Sabrım tahammülüm kalmıyor esimle zaten aramiz berbat o da Çok etkiliyor
Bende çareyi büyüğü krese vermekte buluyorum da işte yakinlarda yarım gün kabul eden olsa keske
Canım cok kucukmüş o da kıskanıyor haliyle benım kızım 8 yasında guya cok sevıyor kardesını kac kez Sıkarken karnına bastırıken gorudm cok korkuyorum zarar verecek ben yokken alıp dusurecek diye. Zaten zar zor uyutuyorum bebegı bagırıyır sureklı bıseyler dusuruyor uyandırıyor cıldırıyorum ozman. Eş ile durum tahammule cok etkı edıyor eşşm ıle de aran kotuyse heryerden saldırıya ugraöıs gıbı hıssedıyorum. Boyle zamanlarımızda destwge ihtiyacımız var en buyuk destekcının dde eşimiz olması lazım
Cinnet bir anlık gercekten bunu anladıgım dan beri sakın kalmaya calısıyorum
Selam kızlar uzun zamandır giremiyorum buraya umarım herkes iyidir bebişler sağlıklı büyüyordur bizim bir sorunumuz var dün beri kızım su gibi kusuyo sürekli fışkırtma falan yok bir de çok uyuyo gibi koyduğum an uykuya geçiyo acaba üşüttü mü dün aşı olduk ondan sonra oldu aşı yapmış olabilir mi ?
Kaç yaşında cnm çocuk bnde kızımı bir yere vermem lazım ama durumumuz pek yok şuan her ay özel hastanesi aşısı kontrolleri zor yetistircez aldığımız sadece gıdaya faturalara gider oldu ama kızımı da bu şekilde korelttigim için viccdan yapiorm bnmki kardeşine şiddet falan uygulamıyor onun için nötr gibi bu hep bizle mi kalcak diyor ağlayınca uff zırt pırt aglio bu dio ama kiskanio belli ama içinde yaşıyor gibi bugün bütün gün oyun oynayalım dedi bir türlü oynayamadik oğlum hiç uyumadı hep huysuzdu çok zormuş iki çocuk yetememe en azından enerjisini okulda atsa evde gene oyunumuzu oynarız
Gerçekten siiznki biraz zor olmuş. Bizde geçen cuma olduk sünnet. Sünnettwn sonra 2 defa fitil attım. Çiş yaptıkça ağlıyordu ama kısa süreli ağlamalardı.Şükür şuan geçti. Hatta 2 gündür kremde sürmedik. 1 tane dikişimiz kaldı alttan. Biz 3. Gün yıkadık . Ben başta yıkamasakmı falan dedim ama eşim yıkayalım dedi ve iyide oldu. Sanki daha çabuk toparladı. Krem olarakta furacin merkem kullandık. Senşnki dediğin gibi kulaktan dolayıda huzursuzlanıyor olabilir. Kulak iştihabı çok kötü . İlk çocuğumda yaşamıltım. Sesi çıkmayan çocuk gece gündüz ağlıyordu. İnşallah biran önce toparlarbebeğin
Canım peki kendiliğinden geçiyor mu kulak iltihabı? Acildeki doktor antibiyotik ateş olmadıkça başlamayalım dedi. Ben sadece sıcak tutuyorum çocuğu şuan ve sık emzirmeye çalışıyorum.
Geçmiş olsun hayırlı olsun.Sünnet ile kulak üst üste gelmiş sanırım kıyamam.
Oğlum 14 günlükken oldu çok çabuk iyileşmişti ,ağlama krizi de olmadı hiç sadece klasik gaz sancısı çekti. İlk zamanlar çok hissetmiyorlar sanırım.
Çişi iyileştirir onu çabucak. Peki kulak için ne dedi doktor nasıl olmuş ki banyoda mi su kaçtı acaba
1000 kitap diye bir uygulama var. Tavsiye ederim, okuduklarını not ediyorsun, alıntı ekliyorsun okuma önerilerini inceliyorsun bir ara bakarsın uygulamasını indirdim ben
Benim esim covid 39 40 derece ates ben de eczaneye ona ilac alma bahanesiyle bebege 2 kat astronot giydirdm giyerken cok sikildi agladi snr attm kanguruya eczaneye kdr gttm geldm yolda yine uyuyakaldi bebek cok iyi oldu hava almis oldk ama yerlern buz olacagini dusme tehlikesi oldugunu hesap edememisim:) kanguruyla ztn zor goruyosn onunu, tavsiye etmem kizlar yani neyse biz sag salim geldik