2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Etiketi yok. Arkadaşımın çocuğundan kalan tulum. Çok kalın bir şeye benzemiyor. . Uyurken kolu omzu açık kalıyor örttürmüyor diye giydirdim. Üstüne örtüyor musunuz onu merak ettim .
Uyku tulumuysa gerçek manada örtülmemesi gerekiyo diye biliyorum.. Ben ilk çocuğumsa almıştım sadece zibin üzerine giydirip üzerine ince battaniye örtüyordum o zamanlar soğuk bi evdeydik tog degeride düşüktü.. Lcw den almıştım

Cok gecmis olsn size de. Siz nasilsnz size gecmedi mi esiiniz nasil
Devamli seslenip atesini soruyorm esime 39du en son umarim artmaz daha
Bende birsey yok cok şükür.Esim de iyi ilk gün sirt ağrısı oldu biraz.ikinci gün ağrısı geçti ateşi çıktı biraz .üçüncü gün o da olmadı.hafif öksürük var şu an.parol iyi geliyor.belirli aralıklarla içsin eşiniz hastalığı atlatana kadar

Kızlar kabızlık sorunu yaşayan var mı ne yapabilirim doktora götürsem bi ilaçı fln var mıdır daha 2 aylık bile değiliz

Beş ya ve üzeri çocuğu olan anneler çocuğunuza gece tuvalet olayını nasıl öğretiniz? Ne yazikki hiç sabırlı olamadigim bir durum bu. Normalde esimdeydi bu görev bir gün şehir dışında bu yüzden bu gece strese girdim yine. Nasıl ogretecem ben bu cocuguma

Tuvalet eğitimini 3 yaşını doldurunca vermeye başladık, akşam uyumadan sıvı almasını engelledik bilhassa süt içmedi. O nedenle uykusu bölünmesin diye gece hiç kaldırmadım 1-2 kez altini ıslatıp rahatsiz olunca yapmamaya başladı.

Biz de aynen 3 yaşından beri uğraşıyoruz canim saat kurup kaldırıyoruz. Dediğin gibi sıvı alımını engeleldik birşey vermiyoruz. Ama öyle bir uyuyor ki gerçekten ayilamiyor. Ben zor ayiltip kaldırdım gece. Gündüz çiş olayını çok çabuk cozmustu ama bunda zorlanıyoruz

Şimdi hava soğuk gerçi ama hiç kaldirma ,altına bir kaç yapar o ıslaklık rahatsiz edince ya tutar ya da kendi kalkar gece. Uyku bölününce iyice huysuzlaniyorlar.Gece sıvı almıyorsa altına yapma gibi bir durum çok olmaz.Bu tuvalet eğitimi gerçekten onlar için büyük bir olay.

Kızlar bebek iki üç gündür çok huzursuz, hiç uyumuyor ve sürekli yemek istiyor. Ben 5. Hafta atağı sanmıştım erken doğduğu için ama dün gece hiç çiş yapmadı ve yüzü çok soğuk. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi? Tam da pazar gününe denk geldi dr izinli, çok gerildim.

Bizimki de üç buçuk yaşında geceleri kaldirmazsam altını ıslatıyor su icmeyince ortalığı kaldirio azar azar veriorum bnde mecbur bnm ki altını ıslatsa da rahatsız olmuyor bebekken de olmazdı kakasını yapsın ben fark etmeyeyim asla ağlamaz değiştir demezdi bez olayı çok sıkınti Allah yardımcınız olsun
O çocuktan çocuğa değişiyor cnm gerçekten kaç kez almadım yazdı üstü ıslak öyle uyudu sabaha kadar şimdide ben görmesem asla rahatsız olmuyor bnm kızımın uykusu çok ağır kendini kaldiramiyor bnde çözümü gece çise kaldırmak ta buldum

Cnm hic cis yapmadiysa ve uyumayip surekli emmek istiyosa doymuyo olabilir mi. Yuzunun soguk olmasi nisey ifade etmez. Mama denedin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…