2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Bizimkilere 90 yeter mi? Yemiyor diye dert ediyorum az içiyor

Benim oğlumun da göz çevresi ve burnunda kaldı sadece ağlayınca daha çok belli oluyo. Bi zararı yoksa anne sütü kesmeye de gerek yok bence. Gerçi bizimki anne sütü sarılığı değil, hipotrioididen kaynaklı uzamış sarılık.

Kafasını tutuyor
Ceviriyor sorun yok ama
Nefret ediyor minik adam
Kasları icin arada koyuyorum ne mümkün basbas bağırıyor
Yazdıktan sonra cidden uyumusum pert olmustum zaten
O da uyumus 3 saat
Ama şoyle guzel bi uyumadıkça kendime gelemeyecegim sanırım
Benimkine de nazar mı değdi ne gece 3 kere kalkıyor dedim, uyanıp duruyor 2 gecedir ıkınmaktan En son sabaha karşı uyanıp uyuyor , uykumu kaçırıp ben dalana kadar saat 8 de ayakta güne merhaba
Bi hun uyusalqr 3 gun uyumuyolar demek
afiyet olsun:)) bende ilk gün sabahını börekle açtım :)) neyse akşama az yerim.
aaa diyet yapacaktık dimi
Aksamli sutlactan sonra basliyim bende o zamab
Gece sütü gündüz, gündüz sütü gece verilmez diye bir kural var mı? Genelde göğüslerim gece daha dolu oluyor bazen sağıyorum, gerekirse gündüz veremez miyim
Hic boyle bisi düşünmemiştim
Süt süttür ya
Hepsi anne sütü
Vallahi helal bilgiye bak sen

Bugün çok kötü oldum kızlar, oğlumun tiroit kontrolü için kan veriyorduk bir türlü damarını bulamadılar
İki elini de boş yere deldiler sonra bi de ayağından alalım dediler de en son ayağından alabildiler bayılacaktım neredeyse bir daha asla laboratuara ben girmem dedim eşime sen gireceksin
Oğlum ağlaya ağlaya helak oldu
Bir de elinin parmaklarını morartmışlar nasıl tuttuysa artık avcunun içi bile kıpkırmızı
İş bilmeyenleri oturtmuşlar oraya sinir oldum çocuğumun her yerini deldiniz diyorum bi de pişkin pişkin o zaman doktora söyle de almayalım kanını diyor aklıma geldikçe delirecek gibi oluyorum..

Menenjit aşıları var onları da ister şimdi istersen de 1 yaşından sonra yaptırabilirsin
Şimdi yaptırırsan 4 doz, 1 yaşından sonra yaptırırsan 2 doz yapılıyor. Yazmış biri.

Oğlumda 1 yaş sonrası asi yapılmış bu da öyle olur ama diğer ay doktora gidince sorarim.
Bu arada kizlar acı yemeye yavaş yavaş başladınız mı?

Hiç bırakmadım ki yemeyi

Oğlumda 1 yaş sonrası asi yapılmış bu da öyle olur ama diğer ay doktora gidince sorarim.

Hiç bırakmadım ki yemeyi
Canım sen sağlıkçısın bilirsin kan alınan elin parmaklarının morarması avuç içinin kızarması normal mi kan toplamış gibi
Doktoruna fotoğrafını gönderdik cevap vermedi daha.

Oy kıyamam bebekten kan almak gerçekten çok zor ama ben öyle durumlarda deneyip alamadiysam yardım istiyorum tekrar tekrar denemek çok anlamsız oluyor ve de acı çekiyor
Bir daha gittiğinde bebek hemşiresi talep et.Bizim kurumda kan alma 2 ye ayrıldı bebek çocuk ayrı yetişkin ayrı .

İki kişiydiler biri bi elini deldi beceremedi, öbürü diğer elini deldi o da beceremedi en son ayaktan aldılar
Damar görünmüyor kilo aldığından dediler.. bebek hemşiresi aklımda olsun canım sağ ol.

Özel laboratuvara mı yaptırdınız ?

Özel laboratuvara gidip kan verdiğimde beni bile delik deşik ediyorlar damarlarım ortada olduğu halde. Onların hemşire olmadığını düşünüyorum.
Ben biyoloji mezunuyum
Benim sınıf arkadaşlarım da lab da kan almada çalıştı staj yaptılar hiç eğitim almadıkları halde.

Hastanelerde öyle bir sorun yaşanmıyor, genelde bebek hemşiresi ayrı oluyor .

Özel hastaneydi canım, hiç bebek hemşiresinden falan bahsetmediler bana ben de bilmiyordum.

Canım sen sağlıkçısın bilirsin kan alınan elin parmaklarının morarması avuç içinin kızarması normal mi kan toplamış gibi
Doktoruna fotoğrafını gönderdik cevap vermedi daha.

Ne yazık ki bazen oluyor fazla zorlamislar demek ki el üstü zaten çok hassas .Geçer endişe etme bir de doktor baksın bakalım ama önemli değildir .Oynatıyor dimi parmaklari

Kızlar bebeğim grip oldu karlı günde soğuk almadın diye banyoyu bile ertelrmiştimgrip olmuş hapsuruyo öksürüyo iştahıda azaldı napılır bu durumda ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…