2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ne yazık ki bazen oluyor fazla zorlamislar demek ki el üstü zaten çok hassas .Geçer endişe etme bir de doktor baksın bakalım ama önemli değildir .Oynatıyor dimi parmaklari
Oynatıyor
döndü doktorumuz da nasıl yapmışlar öyle diyor zorlamaktan olmuştur dedi
Uyurken pamuğu ılık suyla ıslatıp eline sar dedi geçmezse getir bakalım dedi

Ben de sagdigim sütü hiç 90 ml içtiğini görmedim. İlk zamnalar mamaveriyordum mamayı da 60 ml içtiğini bir kere falan gördüm
Kac saatte bir aliyo ama? Ben bi kere sadece biberonla 140 verdm 4 saatten fazla zaman gecti hala emmiyodu toktu cunku. 60 70 iciyosa o zaman belki 2 saatte 1 iciyodur. Az ve sik besleniyo olabilir. Meme olunca benimki de aclik disinda pek cok seyden istedigi icin en fazla gunduz 2 2.5 saatte emiyo bazen daha kisa surede emiyo uykusu gelince bile meme istio. Memeden hic 120 140 ictigini sanmiyorm.

1 yaşından sonra mı yaptıracaksın? Bende bi doktora sorarım şimdi olsa bir sürü ağrısı bilmem nesi öf
Aynen doktor kalabalığa çok girmiyorsanız, immün bi hastalığı da yok, asm de yapılan aşılar da yüzde 90 önleyiciymiş zaten menenjiti dedi o yüzden 1 yaştan sonra öneririm dedi biz de öyle yaptırıcaz artık
Ama yine de doktoruna danışın tabi siz.

Aralık annelerinden birine sordum sütünü sağıp veriyormuş her zaman. Gündüz 4 saatte 1 140-150 ml içiyormuş. 103 günlük bebeği

Sağdığımda ne kadar çıktığını biliyorum. Sağıp vermiyorum ama az çok ne kadar içtiğini biliyorum. 70-90 arası bir şey içiyor.
Geçen MR çektirdim ne olur ne olmaz diye 2 saat emzirmedim. annem 60 cc süt vermiş. Ağlamış 70 daha verdik yine ağlamaya devam etti. Memeyi emmeden sakinleşmedi. 5-10 dk duruyor memede ama sakinleşiyor.

Malesef meme onlar icin sadece doyma araci degil. Uyumak icin meme gaz olunca meme benimki full istio gaz olunca istio ama sık sık emince gazi kotulesio ben de arayi acmaya calisiyorm

Saol arkadaşım bilgim yoktu ve o disastis recti bende de varmışbaktım sporları yapicam çok çok. Teşekkür ederim bilgi verdiğin için

Kızlar hastaneye yatmıştık ya resmen boşuna yatırıp antibiyotik dayadılar yavruma halbuki dedim alerjiden şüpheleniliyo dedim yok kakada lökosit var diye 3 gün antibiyotik yedik çıkartmadılar korkuttular sonra gastro doktoru gördü muhtemeln alerjisi var diyet yap dedi çıktık hastaneden şaka gibi ya sinir oldm ama şunu söyliyim eğer kan falan aldırcaksanız yeni doğan hemşireleri gelsin alsın şak diye buluyolar maşallah diğerleri mahvetti bulamadı damarı

Ah bak senin de olmş özel lab mı asssllllaaaa gitmeyin ben de gittim alerji testi için alamadılar kollardan bacak denicem dedi bebeği kaptım kaçtım ama yenidoğan hemşiresi vardı hastanede şak diye buldu böyle şeylerde yine hastaneler iyi hele ki o bebek hemşireleri maşallah ya kızı öpecektim kovid olmasa helal olsn kız sana diye orda ağlarken yavrun kıpkırmızı oluyo ağla ağla içi çıkıyo sakin kalmak çok zor onla birlikte ben de ağladım hep ya

Kızlar mesela bebeğiniz emdi baya, fazla sütü bile çıkardı. Aradan yarım saat geçti yine aranıyo. İşte o zaman benimki asla memeyi almak istemiyo. Emzik veriyorum baya çekiyo. Sizde de oluyo mu bu durum yani uzun süre emip aradan az zaman geçince memeyi almak istemediği oluyo mu?

Oluyor kusunca özellikle istemiyor. Emzikle kandırıyorum bazen. Bazen de kanmıyor aç aç uyutuyorum. sanırım yarı aç yarı tok geziyor benim oğlan .

Canım yarım saatte acıkmıyo demek hem kusuncaya kadar içiyormuş zaten niye yarım saat sonra meme veriyosun
Aranması refleksten yanağına bi şey diyince yakası bile olsa ağzını açar muhakkak
Emziği emmesi de refleks
Memeyi doyduğundan almıyo demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…