Alemsin valla, çok gergindim bütün sinirim gittiOluyor kusunca özellikle istemiyor. Emzikle kandırıyorum bazen. Bazen de kanmıyor aç aç uyutuyorum. sanırım yarı aç yarı tok geziyor benim oğlan .
Ağlıyor mu almak istediği zaman? Kustuktan sonra tekrar vermiyorum memeyiKızlar mesela bebeğiniz emdi baya, fazla sütü bile çıkardı. Aradan yarım saat geçti yine aranıyo. İşte o zaman benimki asla memeyi almak istemiyo. Emzik veriyorum baya çekiyo. Sizde de oluyo mu bu durum yani uzun süre emip aradan az zaman geçince memeyi almak istemediği oluyo mu?
Almazsa aç mı olur yaniOluyor kusunca özellikle istemiyor. Emzikle kandırıyorum bazen. Bazen de kanmıyor aç aç uyutuyorum. sanırım yarı aç yarı tok geziyor benim oğlan .
ya ben de öyle düşünmek istiyorum ama emziği çok iştahla çekince doymadı mı acaba diye düşünüyorum ister istemezCanım yarım saatte acıkmıyo demek hem kusuncaya kadar içiyormuş zaten niye yarım saat sonra meme veriyosun
Aranması refleksten yanağına bi şey diyince yakası bile olsa ağzını açar muhakkak
Emziği emmesi de refleks
Memeyi doyduğundan almıyo demek.
Kilo alımı normalse doyuyordur.Almazsa aç mı olur yani
ya ben de öyle düşünmek istiyorum ama emziği çok iştahla çekince doymadı mı acaba diye düşünüyorum ister istemez
Almazsa aç mı olur yani
ya ben de öyle düşünmek istiyorum ama emziği çok iştahla çekince doymadı mı acaba diye düşünüyorum ister istemez
Açsa da yapabileceğim bir şey yok. Bezini doldurabiliyor o yüzden çok endişe etmiyorum. Gerçekten aç kalınca bezi dolu olmuyor.aç değildir sadece tıka basa yiyemiyor reflüsü var.
Alemsin valla, çok gergindim bütün sinirim gitti
Aynen bende 3 hafta ekmek yemedim verdim 4 kilo bu hafta durdu çünkü azda olsa yiyorumKırmızı mercimeğin kendisinden ekmek yapılıyor. Bir ara glutene ve şekere ara vermiştm o zaman keşfettim . Tadıda süper oluyordu. O dönemde 2 haftada 3 kilo vermiştim süperdi. Ama hamile kalınca herşeyi saldım ve toparlayamıyoru .
Bizim doktor 2. Ayda bastallti rotaya 3. Ay da simdi menenjite baslicak. He secenekler sundi benim tavsiyem erken baslanmasidir ama tercih sizin diyince baslattik bizde...Ağzını burusturacak sevdirene kadar uğraşacaksın hazırlaması uzun cam rendeler seramik bıçaklar kullanılacak alacağı 2-3 kaşık için uğraşmak gerek hadi uğraştın bir de yemiyorsa emekler gidiyor.Farkli tarifler deneyeceksin bazıları alerji yapacak ilk aylar her ne kadar tadimlik olacaksa da zor vs vs
Aşı takvimi degismis sanırım ama normalde 3.ayda rotadan hariç başka asi yoktu.Rotayi 2.ayda bile yaptıran olmuştu ama doktor 3.ay yapacağını söyledi.
Canım gece bir kere emse yeter artık zaten sıkıntı yapmaZamanı gelince öyle bir uyuyor ki benimki 40 günlüken gece 4-5 saat uyanıktı 41 gün gece hiç uyanmadı 50 günlük gece mama İçin bile uyanmıyor bende uyanmamasından yana dertliyim açıksa bile ses etmiyor alarmı duymasam aç aç uyur .ben gece gündüzü ayırt etsin diye gündüz uyusabile sesi kapatmadım süpürge makine fln hep çalıştı gece de hiç ışığı yakmadım konuşmadım ondan mı oldu bilmem akşam 7 de yatar sabah 8 de kalkar gece zorla uykulu ne kadar yerse o şimdi de aç mı kalıyor diye dertliyim ne zormuş ana olmak
Süt içerken kolay kızlar ya, bide yemek dertleri var ki hay hooo.. bizim oğlan 5 e girecek hala onun yemeği ile uğraşıyorum.Zorluğunu anlat da bileyim önden
Hahhah çiğ köftelerin gözüne gözüne vurduk ilk gündenBu arada kizlar acı yemeye yavaş yavaş başladınız mı?
Canım sen sürekli aldıracaksın, mutlaka alabilen bir hemşire bul ve hep ona gidin. Yazık yavruya içimiz gittiBugün çok kötü oldum kızlar, oğlumun tiroit kontrolü için kan veriyorduk bir türlü damarını bulamadılar
İki elini de boş yere deldiler sonra bi de ayağından alalım dediler de en son ayağından alabildiler bayılacaktım neredeyse bir daha asla laboratuara ben girmem dedim eşime sen gireceksin
Oğlum ağlaya ağlaya helak oldu
Bir de elinin parmaklarını morartmışlar nasıl tuttuysa artık avcunun içi bile kıpkırmızı
İş bilmeyenleri oturtmuşlar oraya sinir oldum çocuğumun her yerini deldiniz diyorum bi de pişkin pişkin o zaman doktora söyle de almayalım kanını diyor aklıma geldikçe delirecek gibi oluyorum..
Sen nane limon ıhlamur iç sütünede geçsin canım. Ben korona olduğunda biraz ağzınada damlatıyodum ıhlamur ama öneremem. Öksürünce annem verdi.Kızlar bebeğim grip oldu karlı günde soğuk almadın diye banyoyu bile ertelrmiştimgrip olmuş hapsuruyo öksürüyo iştahıda azaldı napılır bu durumda ya
Doludan kastettiğin kaka mı çiş mi ?Açsa da yapabileceğim bir şey yok. Bezini doldurabiliyor o yüzden çok endişe etmiyorum. Gerçekten aç kalınca bezi dolu olmuyor.
Aşı olduğunda çok küstü su kaybetti o zaman 5 saat çiş yapmadığı olmuştu. Panik oldum sürekli istemese de emzirdim.
Ne demek canım. Ben de eski montlarımın sadece göbek kısmı değil üst kısımları da kapanmayınca farkettim bir gariplik olduğunu öyle araştırmaya başladım. Mesela benim kas ayrılması göbek deliğinin üst tarafta olmuş, o yüzden kaburga kemiğini kapatmaya yönelik hareketler de yapmam gerekiyormuş. Göbek şiştikçe kaburga kemiği de açılır büyürmüş kimi insanlarda bende öyle olmuş. O bahsettiğim instagram hesabında 10 Mayıs 2021/ 20 Eylül 2021/ 9 Mart 2021 videolarına bakabilirsin bunlar disastis recti için hareketler. 25 Mayıs 2021’i gönderisinde ise kaburga nasıl kapatılır onun hareketleri var. Tabii çocuklarl ne kadar yapabiliriz bilmiyorum ama en azından bu videoları arayıp kaydettim inşallah düzenli yapabildiğimiz günler de gelir.Saol arkadaşım bilgim yoktu ve o disastis recti bende de varmışbaktım sporları yapicam çok çok. Teşekkür ederim bilgi verdiğin için
Doludan kastettiğin kaka mı çiş mi ?
Bizim ki artık 2 günde bir kaka yapıyo ama bezi hep çişli
Canim gecmis olsn senin bebegn de mi oldu korona. Suan benimki de korona ama daha oksurgu olmadi sizinki nasil gecti. Ne kdr surdu huzursuzlugu flnCanım gece bir kere emse yeter artık zaten sıkıntı yapma
Süt içerken kolay kızlar ya, bide yemek dertleri var ki hay hooo.. bizim oğlan 5 e girecek hala onun yemeği ile uğraşıyorum.
Hahhah çiğ köftelerin gözüne gözüne vurduk ilk günden
Canım sen sürekli aldıracaksın, mutlaka alabilen bir hemşire bul ve hep ona gidin. Yazık yavruya içimiz gitti
Sen nane limon ıhlamur iç sütünede geçsin canım. Ben korona olduğunda biraz ağzınada damlatıyodum ıhlamur ama öneremem. Öksürünce annem verdi.
Ateşi düştü mü canım bebeğinin?Canim gecmis olsn senin bebegn de mi oldu korona. Suan benimki de korona ama daha oksurgu olmadi sizinki nasil gecti. Ne kdr surdu huzursuzlugu fln
Evet ağlıyorAğlıyor mu almak istediği zaman? Kustuktan sonra tekrar vermiyorum memeyi
Benimkinin komple yüzü sarı hatta kol bacaklar hariç gövdesi de sarıBenim oğlumun da göz çevresi ve burnunda kaldı sadece ağlayınca daha çok belli oluyo. Bi zararı yoksa anne sütü kesmeye de gerek yok bence. Gerçi bizimki anne sütü sarılığı değil, hipotrioididen kaynaklı uzamış sarılık.
Canim gecmis olsn senin bebegn de mi oldu korona. Suan benimki de korona ama daha oksurgu olmadi sizinki nasil gecti. Ne kdr surdu huzursuzlugu fln
Aynı durum bizde de var.. Her gün değişiyorlar biz de yeni taktikler bulmak zorunda kalıyoruz.. gündüz asla doğru dürüst emmiyor üç çekiyor sonra ağlıyor kaldırıyorum gazı çıkıyor tekrar meme veriyorum ağlıyor almıyor falan.. Ben de takıyorum emziği ağzına ayağımda sallıyorum uyuyor sonra kaldırıyorum emziği çıkartıyorum ağzından o şekilde meme veriyorum bazen alıyor 15 dakika falan emiyor bazen de hiç almıyor.. BÖyle böyle büyüycekler aman sağlıkları iyi olsun tek derdimiz yemek olsun..Valla çok haklısın bende saldım aç olan emer. Zaten her gün düzenli stres yaşatıyor bana genelde sabah ya da öğleden sonra yapıyor. Emecek aç almıyor memeyi ağlıyor uğraşıyorum sonra alıyor falan bu arada bende gerilmiş oluyorum. Bazende 1-2 saat memede takılıp uyuyor. Niye böyle hiç çözemedim. Şimdi sol meme de ağladı sağa aldım emip uyuyor. İşimi yapamadım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?