2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Şu bingildak olayi beni çok üzüyor. Bizim kızın bingildagi da ufak takip edicez dediler. Kapanmak üzereymis
Kapansa ayrı dert kapanmasa ayrı dert
Baş ölçüsü büyüyor ama değil mi?
D vitamini kullanmıyorsunuz o zaman siz? Bi arkadaşımın bebeği de kapanmak üzereydi d vitaminini kesmişti doktoru.

Canım benim kızın sık sık yeşil oluyo nedenini ya hafif üşütmesine ya da yedikleirme bağlıyorum. Rengi değişken yani en son aldığım yeşildi mesela. Sabahda sarıydı.
Kalanın Yeşil olma sebeplerinden biri de bebeğin ağırlıklı olarak onsutle beslenmesiymis. Sütun tayzikli gelmesi de bebeğin daha çok onsutle beslenmesine ve kakasını yeşil olmasına neden olabiliyormuş.

Bebeğim 3 4 gündür alt dudağını çok emiyor emzik vermedim hiç. Vermeyenlerde var mı alt dudak emen? Versem emmez mi acaba

Harika haftalar uyg indirdim 65 tl. Hiçbirsey yazmıyor benim indirdiğim uygulamada birisi ekran görüntüsü atmıştı uygulamadan diye hatırlıyorum benimkinde öyle bilgiler yok.

Şu bingildak olayi beni çok üzüyor. Bizim kızın bingildagi da ufak takip edicez dediler. Kapanmak üzereymis
Benim ikisininde vaktinden erken kapandı
Takip filan ettiler sanırım
Tam hatirlayamadim
Bisey. Çıkmamıştı onu hatırlıyorum
Benim cocuklarin herseyi önden önden gitti
Disleri filanda hep erken çıkmıştı
Bi korkutuyorlardı
Sonucu temiz çıkıyordu
Yine takip etmek lazım tabi Allah esirgesin

Yine üstümden kamyon geçmiş birgun
Hic durmadı ya
Ev isleri bi yandan büyükte olsa iki cocuk daha
Dersleri vs takip et
O kadar yorgunumki
Güya bugun kendim icin spor filan yapacaktım
Sadece bebeye bakmak olsa zevkle. Bakacagim ama dağınık bir evde oturmak beni zihnen fena yoruyor
Birde telefonda bile cocugun ac oldugunu iddia eden annem bile olsa sinirleniyorum
Tombis bir bebek zaten
Ac o ac emmek istiyor lafini duydugumda
Sanki hic cocuk buyutmedik
Bebek sanki sadece acsa agliyor

Kapansa ayrı dert kapanmasa ayrı dert
Baş ölçüsü büyüyor ama değil mi?
D vitamini kullanmıyorsunuz o zaman siz? Bi arkadaşımın bebeği de kapanmak üzereydi d vitaminini kesmişti doktoru.
Başı 40 cm olması gerekirken 39.5 çıktı. Çok önemli bir fark değil. Doktor bırakın demedi. Zaten internetten baktığımda çocuk doktorları d vitamini ile bingildagin bir baglantisi yok diyorlar

Ya sorma benim bu yüzden sütüm kesildi. Kafasının büyümesi normal ise bingildagin çok önemi olmuyormus. Sağlık ocağı hemşiresi demişti. Gerçi internette ki videolara bakarsam 3 ay sonra kapanması normal diyorlar.

Bizim de öyledir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…