2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ateşi düştü mü canım bebeğinin?
Evet cok sukur fazla yukselmedi ztn sadece 1 kere 38 gordm yarim olcek parolle dustu 6 saatte bir demisti dr ben 8 saat snr fln bidaha ne olur ne olmaz diye verdm hala yukselmemisti. sonraki gun de 37.5 gordm, bgn hic parol vermedm 36.5tu. Yanliz tabi huzursuzlugi devam. Eski nesesi gulucukleri yok hala cocuk gerci 4 gundur benden baska kmseyi gormedigi icin sikilmis da olablr:)
Dr ates oncudur dedi arkasndan ishal ya da oksuruk gelirmis bekliyorm smdi ama insallah gelmez. Kakasi yesil hala o da enfeksiyondan olabilir dedi. Ne sorsam enfeksiyon diyo

Aynı şeyi ben de yaşadım. Oğlum bir aylıkken kan aldirmak istedi Dr.yavrum o kadar ağladı ki anlatamam. Eve geldigimizde kıyafetlerini değiştirirken ellerinde hemşirenin parmak izlerini gördüm morarmisti. Resmen hemşirenin parmak izi mor şekilde oğlumun avucuna çıkmıştı. İçime oturmustu

Covid olduğu nasıl anlaşıldı ki ? Sadece ateşe göre mi çıkarımda bulundu doktor.
Evet cunku babasi covid atesi de var diyince 2 doktoru da direk covid dediler baska sey sormadilar ben de anlamadm. Tek doktor dese irdelerdm de ikisi de aynisini yapti. Surekli mesaj atiyorm doktora darliyorm kakasi da yesil gozu de kizardi fln hepsine virus yapar diye cevap veriyo. Esim hizli testlerden almis bgn kendimize yaptik yapalm kereme de dedi ben izin vermedm nadir aglamadigi anlardan biri suan aglatma dedim

Aynen sağlıklı olsunlar da, az emmiş çok emmiş takmam o kadar. Böyle olunca bu sefer kendimi sorguluyorum sütüm mü yetmiyor aç mı bırakıyorum diye. Kısır döngü

Benimki 2 saate bir emiyo canim oyke uzuun da uyumaz. Mesela çok nadirdir üç saat uyuduğu

Benim ki de öyle yapıyor ama bu huyu henüz bir haftadır edindi.. O zaman da uyumqkniateidğini ama uyuyamadığı için emmek istediğini düşünüyorum.. EmDiği zaman ağzına süt gelsin istemiyor o yüzden de emzik emiyor heralde:)))

Yaa fotoğrafını paylaşabilir misin bizimle de Nasıl insanlar var ya

Parmakları mor ve şiş fotoğrafta morluk pek belli olmamış özellikle yüzük parmağı baya şiş
Avuç içi kıpkırmızı kan oturmuş gibi fotoda göründüğünden daha kötü öyle söyliyim sargı beziyle kapalı olduğu için eve gelince fark ettik.

Bebege test yapsan da bir şey değişmez ki ilacı yok nasıl olsa ama yeşil kakanin başka sebepleri de var. Çabucak toparlanın inşallah

Ya Nasıl başarmışlar bunu anlamadım ki valla gidebilirsen git şikayetçi ol .Hayır olmuyorsa bırak başkası baksın ayıp değil ya bunu demek hayret bisiy

Yaa kıyamam acıtmışlar tombik ellerini biz öpmeye kıyamıyoruz çok üzülüyorum böyle durumlarda

Elini hareket ettirmesin diye bütün gücüyle sıkmış herhalde şikayet etmeyi düşündüm ama birkaç gün bekleyelim dedi eşim geçmezse ya da daha ciddi bir durum varsa öyle şikayet ederiz diyor bana kalsa bu bile yeter içim gidiyor bakamıyorum

Canim gecmis olsn senin bebegn de mi oldu korona. Suan benimki de korona ama daha oksurgu olmadi sizinki nasil gecti. Ne kdr surdu huzursuzlugu fln
Evet canım ben oldum maskesiz emzirdim hepte yanımdaydı onada geçti. Sadece emzirdim ama ateşi çıkmadı. Öksürük ve geniz akıntısı oldu. Serumla temizleyip sık sık emzirdim. Birde ben sürekli otlar içtim. Onada bir çay kaşığı ıhlamur suyu içirdim boğazı ağrıyordur kıyamadım.

Azizinsan

Sen bu liste ile kaç kg verdin beybi bir de kaç kg idin son olarak ne kadar sürede kafamda deli sorular a dostlar yaza fit girecim kafaya koydum .
3 hafta yaptım her hafta ayrı liste attı ama benim çoğu benzer alternariflerle geçti birebir değil 3.6 kg verdim. Diyetisyeni bıraktm şimdi kendim devam ediyorum biraz önce yaş pasta yemeseydim her şey yolundaydı kaçamak illa oluyor akşam çok az yiyorum kaçamak yaparsam

Bende çok aksatıyorım ya, ve ilk çocukta hiç kullanmamıştım ben

Canım benim kızın sık sık yeşil oluyo nedenini ya hafif üşütmesine ya da yedikleirme bağlıyorum. Rengi değişken yani en son aldığım yeşildi mesela. Sabahda sarıydı.

Bu nasıl birşey ya nasıl bir sıkma bu bnce hemen şikayet edin biz bakmaya kıyamıyoruz bilmiyorsan bilene bırak

Şu bingildak olayi beni çok üzüyor. Bizim kızın bingildagi da ufak takip edicez dediler. Kapanmak üzereymis

Ya inanmıyorum resmen minicik eli son güçleriyle bastırmışlar.. İnsan değil bunlar.. Yüreğim sızladı şu an Yavrum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…