- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 39
Evet cok sukur fazla yukselmedi ztn sadece 1 kere 38 gordm yarim olcek parolle dustu 6 saatte bir demisti dr ben 8 saat snr fln bidaha ne olur ne olmaz diye verdm hala yukselmemisti. sonraki gun de 37.5 gordm, bgn hic parol vermedm 36.5tu. Yanliz tabi huzursuzlugi devam. Eski nesesi gulucukleri yok hala cocuk gerci 4 gundur benden baska kmseyi gormedigi icin sikilmis da olablr:)Ateşi düştü mü canım bebeğinin?
Aynı şeyi ben de yaşadım. Oğlum bir aylıkken kan aldirmak istedi Dr.yavrum o kadar ağladı ki anlatamam. Eve geldigimizde kıyafetlerini değiştirirken ellerinde hemşirenin parmak izlerini gördüm morarmisti. Resmen hemşirenin parmak izi mor şekilde oğlumun avucuna çıkmıştı. İçime oturmustuBugün çok kötü oldum kızlar, oğlumun tiroit kontrolü için kan veriyorduk bir türlü damarını bulamadılar
İki elini de boş yere deldiler sonra bi de ayağından alalım dediler de en son ayağından alabildiler bayılacaktım neredeyse bir daha asla laboratuara ben girmem dedim eşime sen gireceksin
Oğlum ağlaya ağlaya helak oldu
Bir de elinin parmaklarını morartmışlar nasıl tuttuysa artık avcunun içi bile kıpkırmızı
İş bilmeyenleri oturtmuşlar oraya sinir oldum çocuğumun her yerini deldiniz diyorum bi de pişkin pişkin o zaman doktora söyle de almayalım kanını diyor aklıma geldikçe delirecek gibi oluyorum..
Yaa fotoğrafını paylaşabilir misin bizimle deOynatıyor
döndü doktorumuz da nasıl yapmışlar öyle diyor zorlamaktan olmuştur dedi
Uyurken pamuğu ılık suyla ıslatıp eline sar dedi geçmezse getir bakalım dedi
Evet cunku babasi covid atesi de var diyince 2 doktoru da direk covid dediler baska sey sormadilar ben de anlamadm. Tek doktor dese irdelerdm de ikisi de aynisini yapti. Surekli mesaj atiyorm doktora darliyorm kakasi da yesil gozu de kizardi fln hepsine virus yapar diye cevap veriyo. Esim hizli testlerden almis bgn kendimize yaptik yapalm kereme de dedi ben izin vermedm nadir aglamadigi anlardan biri suan aglatma dedimCovid olduğu nasıl anlaşıldı ki ? Sadece ateşe göre mi çıkarımda bulundu doktor.
Aynen sağlıklı olsunlar da, az emmiş çok emmiş takmam o kadar. Böyle olunca bu sefer kendimi sorguluyorum sütüm mü yetmiyor aç mı bırakıyorum diye. Kısır döngüAynı durum bizde de var.. Her gün değişiyorlar biz de yeni taktikler bulmak zorunda kalıyoruz.. gündüz asla doğru dürüst emmiyor üç çekiyor sonra ağlıyor kaldırıyorum gazı çıkıyor tekrar meme veriyorum ağlıyor almıyor falan.. Ben de takıyorum emziği ağzına ayağımda sallıyorum uyuyor sonra kaldırıyorum emziği çıkartıyorum ağzından o şekilde meme veriyorum bazen alıyor 15 dakika falan emiyor bazen de hiç almıyor.. BÖyle böyle büyüycekler aman sağlıkları iyi olsun tek derdimiz yemek olsun..
Çok sinir oldum valla şiddete karşıyım ama bazen hakediyorlarOynatıyor
döndü doktorumuz da nasıl yapmışlar öyle diyor zorlamaktan olmuştur dedi
Uyurken pamuğu ılık suyla ıslatıp eline sar dedi geçmezse getir bakalım dedi
Benimki 2 saate bir emiyo canim oyke uzuun da uyumaz. Mesela çok nadirdir üç saat uyuduğuKac saatte bir aliyo ama? Ben bi kere sadece biberonla 140 verdm 4 saatten fazla zaman gecti hala emmiyodu toktu cunku. 60 70 iciyosa o zaman belki 2 saatte 1 iciyodur. Az ve sik besleniyo olabilir. Meme olunca benimki de aclik disinda pek cok seyden istedigi icin en fazla gunduz 2 2.5 saatte emiyo bazen daha kisa surede emiyo uykusu gelince bile meme istio. Memeden hic 120 140 ictigini sanmiyorm.
Benim ki de öyle yapıyor ama bu huyu henüz bir haftadır edindi.. O zaman da uyumqkniateidğini ama uyuyamadığı için emmek istediğini düşünüyorum.. EmDiği zaman ağzına süt gelsin istemiyor o yüzden de emzik emiyor heralde:)))Kızlar mesela bebeğiniz emdi baya, fazla sütü bile çıkardı. Aradan yarım saat geçti yine aranıyo. İşte o zaman benimki asla memeyi almak istemiyo. Emzik veriyorum baya çekiyo. Sizde de oluyo mu bu durum yani uzun süre emip aradan az zaman geçince memeyi almak istemediği oluyo mu?
Evet cunku babasi covid atesi de var diyince 2 doktoru da direk covid dediler baska sey sormadilar ben de anlamadm. Tek doktor dese irdelerdm de ikisi de aynisini yapti. Surekli mesaj atiyorm doktora darliyorm kakasi da yesil gozu de kizardi fln hepsine virus yapar diye cevap veriyo. Esim hizli testlerden almis bgn kendimize yaptik yapalm kereme de dedi ben izin vermedm nadir aglamadigi anlardan biri suan aglatma dedim
Eki Görüntüle 3026794 Eki Görüntüle 3026795
Parmakları mor ve şiş fotoğrafta morluk pek belli olmamış özellikle yüzük parmağı baya şiş
Avuç içi kıpkırmızı kan oturmuş gibi fotoda göründüğünden daha kötü öyle söyliyim sargı beziyle kapalı olduğu için eve gelince fark ettik.
Yaa kıyamam acıtmışlar tombik elleriniEki Görüntüle 3026794 Eki Görüntüle 3026795
Parmakları mor ve şiş fotoğrafta morluk pek belli olmamış özellikle yüzük parmağı baya şiş
Avuç içi kıpkırmızı kan oturmuş gibi fotoda göründüğünden daha kötü öyle söyliyim sargı beziyle kapalı olduğu için eve gelince fark ettik.
Elini hareket ettirmesin diye bütün gücüyle sıkmış herhalde şikayet etmeyi düşündüm ama birkaç gün bekleyelim dedi eşim geçmezse ya da daha ciddi bir durum varsa öyle şikayet ederiz diyor bana kalsa bu bile yeter içim gidiyor bakamıyorumBebege test yapsan da bir şey değişmez ki ilacı yok nasıl olsa ama yeşil kakanin başka sebepleri de var. Çabucak toparlanın inşallah
Ya Nasıl başarmışlar bunu anlamadım ki valla gidebilirsen git şikayetçi ol .Hayır olmuyorsa bırak başkası baksın ayıp değil ya bunu demek hayret bisiy
Evet canım ben oldum maskesiz emzirdim hepte yanımdaydı onada geçti. Sadece emzirdim ama ateşi çıkmadı. Öksürük ve geniz akıntısı oldu. Serumla temizleyip sık sık emzirdim. Birde ben sürekli otlar içtim. Onada bir çay kaşığı ıhlamur suyu içirdim boğazı ağrıyordur kıyamadım.Canim gecmis olsn senin bebegn de mi oldu korona. Suan benimki de korona ama daha oksurgu olmadi sizinki nasil gecti. Ne kdr surdu huzursuzlugu fln
3 hafta yaptım her hafta ayrı liste attı ama benim çoğu benzer alternariflerle geçti birebir değil 3.6 kg verdim. Diyetisyeni bıraktm şimdi kendim devam ediyorum biraz önce yaş pasta yemeseydim her şey yolundaydıAzizinsan
Sen bu liste ile kaç kg verdin beybi bir de kaç kg idin son olarak ne kadar sürede kafamda deli sorular a dostlaryaza fit girecim kafaya koydum .
Bende çok aksatıyorım ya, ve ilk çocukta hiç kullanmamıştım benBu arada kızlar d vitaminini aksatmayın ben bazı günler unutuyordum bazı günler de akşam aklıma geliyodu zamanı geçti diye vermiyordum ama bebeğimin bıngıldağı olması gerekenden daha açıkmış yani her ay belli bi ölçüde küçülmesi gerekiyormuş ama oğlumun beklenen kadar küçülmemiş. doktor günde 2 fısa çıkarttı d vitaminini ve bir daha asla aksatma dedi.
Canım benim kızın sık sık yeşil oluyo nedenini ya hafif üşütmesine ya da yedikleirme bağlıyorum. Rengi değişken yani en son aldığım yeşildi mesela. Sabahda sarıydı.Evet cok sukur fazla yukselmedi ztn sadece 1 kere 38 gordm yarim olcek parolle dustu 6 saatte bir demisti dr ben 8 saat snr fln bidaha ne olur ne olmaz diye verdm hala yukselmemisti. sonraki gun de 37.5 gordm, bgn hic parol vermedm 36.5tu. Yanliz tabi huzursuzlugi devam. Eski nesesi gulucukleri yok hala cocuk gerci 4 gundur benden baska kmseyi gormedigi icin sikilmis da olablr:)
Dr ates oncudur dedi arkasndan ishal ya da oksuruk gelirmis bekliyorm smdi ama insallah gelmez. Kakasi yesil hala o da enfeksiyondan olabilir dedi. Ne sorsam enfeksiyon diyo
Bu nasıl birşey ya nasıl bir sıkma bu bnce hemen şikayet edin biz bakmaya kıyamıyoruz bilmiyorsan bilene bırakEki Görüntüle 3026794 Eki Görüntüle 3026795
Şu bingildak olayi beni çok üzüyor. Bizim kızın bingildagi da ufak takip edicez dediler. Kapanmak üzereymisBu arada kızlar d vitaminini aksatmayın ben bazı günler unutuyordum bazı günler de akşam aklıma geliyodu zamanı geçti diye vermiyordum ama bebeğimin bıngıldağı olması gerekenden daha açıkmış yani her ay belli bi ölçüde küçülmesi gerekiyormuş ama oğlumun beklenen kadar küçülmemiş. doktor günde 2 fısa çıkarttı d vitaminini ve bir daha asla aksatma dedi.
Ya inanmıyorum resmen minicik eli son güçleriyle bastırmışlar.. İnsan değil bunlar..Eki Görüntüle 3026794 Eki Görüntüle 3026795
Nasıl anlaşılıyor ki ufak olduğu?Şu bingildak olayi beni çok üzüyor. Bizim kızın bingildagi da ufak takip edicez dediler. Kapanmak üzereymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?