2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar bebeklerin ten rengi değişir mi? Bebeğim buğday tenli sarılığın etkisi varmı bunda . Ben ve eşim beyaz tenliyiz .

Sütü fışkiye gibiymis demek ki

Anam günah ya nimet popoya sürülür mü her şeyi biliyolar bi de güya

Bugün sizden heveslendim leslie yapiyim dedim oğlan uyumuşken amma velakin 5 dk yaptım uyandı kalan 10 dkyı akşama yapsam olur mu baştan başliyim ya da
Benimde spor yapasim var ama spor dan sonra duşa nasıl giricem kız durmuyor endişesiyle yapamadım bir türlü

Bebek olunca duşa girmek bile lüks, akşamları eşim evdeyken girebiliyorum ben de o da yarım yamalak. Ağlama sesini duyunca içim rahat etmiyo.
Al benden de o kadar Inna ki şöyle sıcacık suya girip kalayım istiyorum a nerde

Sanırım 12.hafta atağına erken girdik. Birkaç gündür gece uyku düzeni bozuldu. Gündüzleri hep meme istiyor ve her memede uyuyor koyunca uyanıyor kucağımdan daha koymaya yeltenirken ağlamaya başlıyor.. haftalar ilerledikçe atak süreleri de artıyor bakalım kaç gün sürecek böyle

Şimdi bu uyku gerilemesi 4. Ayın içinde mi oluyor. 3. Ayın bitiminde mi oluyor?
Kızımda 4.ay bittiğinde başlamıştı. İlk 4 ay sabaha kadar uyuyan kızım gitti yerine geceleri defalarca uyanan kız geldi ve bu bizde 2 yaşına kadar sürdü
Ama benim kızım erken diş çıkarmaya başlamıştı derdi oydu. 4.ayda başlamıştı diş çıkarması ilk dişleri 5.ayda görünmüştü.

Benim bebek prematüre doğdu, buna rağmen gece 6 saat uyusa ellemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…