Bana geçen biri dedi bebeği 40 ina kadar yikamamalisin . Sen yikamişsin bebeğin şimdi pis kokucak büyüyünce. Ben çocuklarıma 40 ina kadar hiç su degdirmedim hatta kakasını yaparsa sütümü sağıp yikardim poposunu sütumle dedi ben hala şoktayım
Bana geçen biri dedi bebeği 40 ina kadar yikamamalisin . Sen yikamişsin bebeğin şimdi pis kokucak büyüyünce. Ben çocuklarıma 40 ina kadar hiç su degdirmedim hatta kakasını yaparsa sütümü sağıp yikardim poposunu sütumle dedi ben hala şoktayım
Bugün sizden heveslendim leslie yapiyim dedim oğlan uyumuşken amma velakin 5 dk yaptım uyandı kalan 10 dkyı akşama yapsam olur mu baştan başliyim ya da
Bugün sizden heveslendim leslie yapiyim dedim oğlan uyumuşken amma velakin 5 dk yaptım uyandı kalan 10 dkyı akşama yapsam olur mu baştan başliyim ya da
Sanırım 12.hafta atağına erken girdik. Birkaç gündür gece uyku düzeni bozuldu. Gündüzleri hep meme istiyor ve her memede uyuyor koyunca uyanıyor kucağımdan daha koymaya yeltenirken ağlamaya başlıyor.. haftalar ilerledikçe atak süreleri de artıyor bakalım kaç gün sürecek böyle
Kızımda 4.ay bittiğinde başlamıştı. İlk 4 ay sabaha kadar uyuyan kızım gitti yerine geceleri defalarca uyanan kız geldi ve bu bizde 2 yaşına kadar sürdü
Ama benim kızım erken diş çıkarmaya başlamıştı derdi oydu. 4.ayda başlamıştı diş çıkarması ilk dişleri 5.ayda görünmüştü.
Kızlar 51 günlük çocuğum 3 saatte 1 yiyor artık gece uykusu çok bölünmesin diye 4 saatte çıkarsam sıkıntı olur mu acaba zor uyanıyor yedirmekte zorlanıyorum 4 saat olsa biraz acıkır iştahla yer diye düşündüm bu konuda bilgisi olan yönlendirirse sevinirim
tam uyutuyorum tuvalete girip çıkana kadar uyanıyor. Yemek koydum inşallah onu yiyene kadar uyanmaz.
gözünü yarı açık kapalı yanına gitmeye korkuyorum gözlerini tamamen açar diye