Benimki psikopat katil gibi benim de yoktu diyo Orada ki "-de" yi duyunca gozum seyriyo. Mememe mememe diye diye kuscek memelerim.
Hamilelik lekeleri icin eczaneler kortizonlu bir karisim yapiyo. O geciriyo. Benim halamin yillardir gecmeyen korkunc lekelerini gecirmislerdi. Eczaci ona yaz kis mutlaka gunes kremi kullanacaksin demis. Hep kullanir yuzu cok guzel oldu.
Sanırım 12.hafta atağına erken girdik. Birkaç gündür gece uyku düzeni bozuldu. Gündüzleri hep meme istiyor ve her memede uyuyor koyunca uyanıyor kucağımdan daha koymaya yeltenirken ağlamaya başlıyor.. haftalar ilerledikçe atak süreleri de artıyor bakalım kaç gün sürecek böyle
Ay bugün kızımda hep meme de uyumak istedi. Bırakınca uyanıyor. Biraz takılıyor tekrar meme uyku. İnmedi hiç kucağımdan. Hava kararsa da duş yaptırıp gece uykusuna geçirsem.
Benimki psikopat katil gibi benim de yoktu diyo Orada ki "-de" yi duyunca gozum seyriyo. Mememe mememe diye diye kuscek memelerim.
Hamilelik lekeleri icin eczaneler kortizonlu bir karisim yapiyo. O geciriyo. Benim halamin yillardir gecmeyen korkunc lekelerini gecirmislerdi. Eczaci ona yaz kis mutlaka gunes kremi kullanacaksin demis. Hep kullanir yuzu cok guzel oldu.
tam uyutuyorum tuvalete girip çıkana kadar uyanıyor. Yemek koydum inşallah onu yiyene kadar uyanmaz.
gözünü yarı açık kapalı yanına gitmeye korkuyorum gözlerini tamamen açar diye
Ay bugün kızımda hep meme de uyumak istedi. Bırakınca uyanıyor. Biraz takılıyor tekrar meme uyku. İnmedi hiç kucağımdan. Hava kararsa da duş yaptırıp gece uykusuna geçirsem.
Ne yaptı acaba ya
Ben cok beyazım
Gunesle anlaşamıyoruz
Diger hanileliklerimde atmayan lekeler bu sfer çıktı
Dogumdan sonra biraz söndüler ama
O eski halimden eser yok simdi
Ne yaptı acaba ya
Ben cok beyazım
Gunesle anlaşamıyoruz
Diger hanileliklerimde atmayan lekeler bu sfer çıktı
Dogumdan sonra biraz söndüler ama
O eski halimden eser yok simdi
Devamlı yıkamaktan. Emzirmeden önce , altını temizlemeden önce sonra . Normale göre ekstra 20 kere el yıkıyoruz.
Kalıp sabun kullanınca azaldı elimdeki çatlaklar azaldı.sıvı sabunlar da çatlatıyor.
Her banyodan sonra üstünü giydirirken ağlıyor. Gece uykusu için odaya geçiyoruz önce emzireyim diyorum, ağlıyor uğraştıktan sonra tutuyor memeyi. Niye hep böyle yapıyor anlamıyorum ıhhlıyor bir de ilk tutunca sonra normal emiyor. banyodan sonra karnımı ağrıyor acaba çözemedim
Bugünde memeden düşmedi zaten meme de uyumak istedi. Ayağımda sallıyorum inşallah beşikte uyanmaz bir tuhaflık var bugün. Babasını görmedi bugün, bende kaybolacağım falan mı sanıyor acaba anlamadım valla