2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kendisi kovayla üretmiştir zamanında

Ne yapacakmış fazla sütü mandıra mı açacakmış
Bu kvlerinizin sütünüzle derdi ne kızlar
Benimki hala çillerime takık, hamilelik lekesi geçmez de diyor.
Benimki psikopat katil gibi benim de yoktu diyo Orada ki "-de" yi duyunca gozum seyriyo. Mememe mememe diye diye kuscek memelerim.

Hamilelik lekeleri icin eczaneler kortizonlu bir karisim yapiyo. O geciriyo. Benim halamin yillardir gecmeyen korkunc lekelerini gecirmislerdi. Eczaci ona yaz kis mutlaka gunes kremi kullanacaksin demis. Hep kullanir yuzu cok guzel oldu.

Ay bugün kızımda hep meme de uyumak istedi. Bırakınca uyanıyor. Biraz takılıyor tekrar meme uyku. İnmedi hiç kucağımdan. Hava kararsa da duş yaptırıp gece uykusuna geçirsem.

Çok merak ettim kaç ml sağmıştın az olsa bile öyle denmez.

Ne yaptı acaba ya
Ben cok beyazım
Gunesle anlaşamıyoruz
Diger hanileliklerimde atmayan lekeler bu sfer çıktı
Dogumdan sonra biraz söndüler ama
O eski halimden eser yok simdi

Ne yaptı acaba ya
Ben cok beyazım
Gunesle anlaşamıyoruz
Diger hanileliklerimde atmayan lekeler bu sfer çıktı
Dogumdan sonra biraz söndüler ama
O eski halimden eser yok simdi

Aynaya bakabiliyor musunuz
Ben bebiş uyuyunca uzanıyorum aynaya bakacak halim kalmıyor . Arada ayıp olmasın diye kaş bıyık alıyorum 2 dk da.
Bıyığımı alırken farkettim benim de dudak kenarlarım kurumuş kırışmış. Krem sürecek bile mecalim kalmıyor.

Benimki gebelik lekesi değil aslında kv öyle sanıyor, halbuki çocukluğumdan kalma çiller. Onlara da iyi gelir mi o karışım?

Ben oğlanı kontrole götürdüğümde doktoru senin ellerine ne olmuş öyle çok kurumuş dedi krem önerdi bana

Ben oğlanı kontrole götürdüğümde doktoru senin ellerine ne olmuş öyle çok kurumuş dedi krem önerdi bana

Devamlı yıkamaktan. Emzirmeden önce , altını temizlemeden önce sonra . Normale göre ekstra 20 kere el yıkıyoruz.
Kalıp sabun kullanınca azaldı elimdeki çatlaklar azaldı.sıvı sabunlar da çatlatıyor.

Bakamıyorum emzirirken kardeşim alıyor kaş bıyık

Her banyodan sonra üstünü giydirirken ağlıyor. Gece uykusu için odaya geçiyoruz önce emzireyim diyorum, ağlıyor uğraştıktan sonra tutuyor memeyi. Niye hep böyle yapıyor anlamıyorum ıhhlıyor bir de ilk tutunca sonra normal emiyor. banyodan sonra karnımı ağrıyor acaba çözemedim

Bugünde memeden düşmedi zaten meme de uyumak istedi. Ayağımda sallıyorum inşallah beşikte uyanmaz bir tuhaflık var bugün. Babasını görmedi bugün, bende kaybolacağım falan mı sanıyor acaba anlamadım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…