2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Rota alerjiyi tetikleyebiliyormuş kızımda 2.ayda yaptırdık alerji belirtileri arttı o nedenle aynı doktor oğlumda 3.ayda önerdi bunda da alerji ihtimali olabilir diye ama anlamadığım 3.ayda olunca eğer alerjisi varsa tetiklemeyecek mi

Nimenrix 4 tür için, bexero sadece B tipi menenjit için koruyucuymuş doktor sadece nimenrix önerdi 1 yaştan sonra tek doz. Bexeroyu çok da gerekli görmedi ama Allah korusun her ihtimale karşı yaptırsam mı kararsızım ben de kızımda sadece nimenrix yaptırmıştık.

Maşallah bu arada boyunu sevsinler kızının oğlun da uzun mu?
Bıngıldak konusu içimi rahatlattı

Heh b tipi yaygin degil die oglumda doktor gerek yok demisti yaptirmamistik bizde demek bexseroydu ismi. Ya o doktorumuz pirlanta gibiydi minimum masraf yaptirtirdi ucuz seyleri onerirdi vs vs dun aradim gene tulllaayyyy geri don meslegine die ama donmuyor adam pandemiden

3 gündür meme reddi yaşıyorum kabus geri döndü sabah kalkıyor guzelce emiyor gündüzleri tam bir facia. 2.5 6 ay arası görülebilirmis umarım geçicidir sinirlerim laçka oldu
Bende yaşıyorum önce emzik verip dalımaya yakın ayakta gezerek emziriyorum işine yararsa ama erken değil mi ya kime söylesem erken diyo doyuyo mu bilmiyorum İnş doyuyodur yavrum

Selam herkese oğlum sünnet oldu bugün inşallah sorunsuz atlatırız.

Bizim asi takvimimizi de doktorumuz 3ve 5.ay rota 7.9.11 aylar nimenrix 13.ay bexcero şeklinde
Hayırlı olsun ne güzel atlatmışsınız.
Bu sünnet olayı beni çok geriyor hem bir an önce olsun bitsin istiyorum hem de daha çok küçük diye kıyamıyorum

Hayırlı olsun ne güzel atlatmışsınız.
Bu sünnet olayı beni çok geriyor hem bir an önce olsun bitsin istiyorum hem de daha çok küçük diye kıyamıyorum
Aynisi bende de var ya bi de bizimkinde dil bagi da var. Cocugun 10 gundur once asiri sonra hastaligi yeni bitti zaten simdi bi daha sunneti dil bagi geriliyorm bitmiyo cileleri

Bende yaşıyorum önce emzik verip dalımaya yakın ayakta gezerek emziriyorum işine yararsa ama erken değil mi ya kime söylesem erken diyo doyuyo mu bilmiyorum İnş doyuyodur yavrum
Kucakta kol bastı oynadık az önce öyle emdi biraz naz yapıyor anladığım konusunca memedeyken şarkı söyleyince çıkarıyor ağzından gülücük saçıyor ondan sonra nazlı nazlı alıyor ağzına kızlar cook fenaymış valla

Aynisi bende de var ya bi de bizimkinde dil bagi da var. Cocugun 10 gundur once asiri sonra hastaligi yeni bitti zaten simdi bi daha sunneti dil bagi geriliyorm bitmiyo cileleri
Dil bağı evet doğru bak o da var bizde her gördüğümde bunu nasıl kesecekler diye içim gidiyo off..

Kizlar bu arada bi ara aktivite mevzu olmustu cogunuz oyun halisini henuz acmamisti. Benim oyun halim hep acikti uzerine yatirinca resimlere bakiyodu ama okdr oyalanmiyodu, artik tepede asili olan oyuncaklara acaip bakmaya basladi. Ellerini uzatiyo dokunursa heyecanlaniyo fln. Konusuyo onlarla sanki. Donencesini actim ona da ilk defa dikkatle bakti. Durmayan bebeleriniz icin deneyin derim

Benimki oğlan ama naz mı ki etrafı keşfe başlamışlar meme dışında heryer ilgisini çekiyo

Benimki çok oyalanmıyo hala ya oyun halısında en fazla 10 dk.
Oyuncaklardan ziyade aynası dikkatini çekiyo, aynada kendisiyle sohbet ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…