2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Çok şükür kavuşmuşsunuz, bundan sonra hiç ayrılmayın inşallah

Seni bdv deki yorumlarindan da taniyorum,hep ne kadar akli basinda yorum yapiyor derdim ,abla gibi ,anne gibi

Arada aşağıda adını da görürdüm acaba mi derdim ama sen yazmayınca o düşüncelerim gitti..

Çok sevindim senin adına rabbim kuzunun acısını göstermesin,herşey olup gecti gitti su an burdasin ve bu çok kiymetli

Hoşgeldiniz sefa getirdiniz

Amin inşallah arkadaşım.
Hepimiz sağlıkla mutlulukla büyütelim inşallah.

Canım benim çok çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için.
Buradayız. Şükürler olsun ki buradayız ve öyle mutluyuz ki.
Rabbimden dilerim ki hepimiz mutlu olalım.
Hoşbulduk canım benim.

Geçen kaynanam geldi biz emzirip yatırıyorduk gaz neyim almıyorduk çocuk kendi çıkarırdı sabahtan altını bağlardım akşam çözerdim hazır bez yoktu bizde dedi o şekil bakılıyordu demek ki
Benim kvde de karnını doyurup banyo yaptırıp yatırıyormuş uyuyorlarmış o da işini yapıyormuş.

Ne denilebilinir ki..
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Size çok geçmiş olsun sonrada hayırlı olsun

Okurken çok duygulandım. Şimdiye kadar sıkıntı çekmiş siniz insaAllah bundan sonra yavrunuzla birlikte mutlu bir hayat sürerseniz Rabbimin kudreti buyuk

Çok geçmiş olsun gerçekten Allah korumuş.. Duşta başını bir yere de çarpabilirdin.. Eşin için de çok zor olmuştur.. Bir taraftan bebek bir taraftan duşta bayılan bir eş Nasıl seni çıkarmışnordan üstünü giydirebilmiş mi

Dün gece bizimki de öyleydi ne güzel 4 5 saat yatıyordu sabaha kadar alarm kurmuş gibi 2 saatte bir uyandı
Sanırım hu ar bebeklerin hepsinde bu var.. Benimki de geçen hafta 3saat uyumaya daha yeni başlamıştı ki bu iki gündür aynı şekilde 2saatte bir alarm kurmuş gibi uyanıp emdi

Hos geldiniz sefalar getirdiniz derdi veren rabbim dermanida veriyor bir sekilde.... Allah evladinizin acisini göstermesin sizede bir an once saglik sihhat versin ne mutlu size ki yikilmadan bugune cikmissiniz cok zor surecler... Onunuzdeki gunlerin cok cok daha guzel olmasi umidiyle

Okurken çok duygulandım. Şimdiye kadar sıkıntı çekmiş siniz insaAllah bundan sonra yavrunuzla birlikte mutlu bir hayat sürerseniz Rabbimin kudreti buyuk
Ah kıyamam…
Hiç kimseyi üzmek istemem. Ki anlattıklarım yaşadıklarımızın yarısı bile değil.
Dualarına kocaman amin diyorum. Hep birlikte eşlerimiz ve evlatlarımızla birlikte sağlıkla ve mutlulukla yaşayalım inşallah.

Hoşbulduk . Allahım razı olsun inşallah.
Şükürler olsun inşallah Büyük Allahım sabrını, şifasını verdi daha da verecek inşallah.
Hastanede o kadar ünlüyüz ki acılarımızla, sevinçlerimizle yaşadık.

Rabbim hepimize evlatlar ve eşlerle sağlıkla ve mutlulukla yaşamayı nasip etsin inşallah.

Cok gecmis olsun size de bebise de.Allah ağzınızın tadını bozmasın.Saglicakla büyütün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…