Kızlar bugün 2. ay kontrolü vardı. Yine doktor değiştirdik, bu sefer aradığımı buldum ama şükür çok ilgiliydi doktor. Emmemesi, kakası, huysuzluğu, ağlamaları tüm bunları birleştirince kesinlikle gıda alerjisi olduğunu söyledi. Totosunda bile bizim hiç farketmediğimiz kızarıklıklar varmış mesela alerji ile ilişkili olarak. 15 gün boyunca süt ve süt ürünlerini kestiğimi ancak bir şeyin değişmediğini söyledim. Eksik yapmışım. Tahin, tüm susam ürünleri ve dana etini de tamamen kesmem gerekiyormuş. Bir 15 gün tamamını keseceğim. Bebeğin de kakasından test yapılacakmış oradan alerjinin hangi aşamada olduğu az çok çıkıyormuş. İnşallah çok ileri seviyede bir sıkıntı değildir çok geçmeden düzelir. 9. ayda yoğurt yemeye başlayan hastalarım olduğu gibi 2-3 yaşına dek düzelmeyenler de var dedi dr. Umarım diyet çare olur da artık şu huysuzluklar, ağlamalar, meme redleri son bulur gerçekten çok çok yoruldum. Bir de dudak bağı varmış ama çok extreme değil dedi dr. Son olarak da sezeryandan ötürü bebekte travma oluşmuş olabilir, birlikte duş alın psikolojik olarak çok iyi gelir yatışmasına dedi.