2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Olsun mastit de olsa Allahım tekrarını göstermesin inşallah.

Allahım rahmet eylesin inşallah.

Hepimizin zorluğu ayrı. Rabbim işimizi gücümüzü rast getirsin inşallah.

Hepimiz sağlıkla, mutlulukla evlatlarımızla ve eşlerimizle yaşamayı nasip etsin inşallah.

Akşama doğru bir huysuzlaşıyor ağla ağla, kafayı üşütmeme az kaldı. Banyodan sonra üstünü giydirirken yırtıyor zaten kendini

Yatağında elini kemiriyor. Duymazsak çığlık atarak ağlıyor. Bu da yeni çıktı.
Eskiden mıkırdanırdı ağlamadan sesine giderdim. Şimdi mıkırdanma yok birden ağlıyor çok üzülüyorum yanında olamadım diye. Bu dönemin özelliği mi sizinkiler de öyle mi

Bugün bizim ki bi değişik ya sabahtan beri huysuz kaka yaptı yemşeşil hem gaz sancısı hemde kulağı ağrıyor galiba

Biz hastayız bacmsular ya
Sizce dr a gitmeli mi
Burun tıkanıklığı
Ates var yok gibi 36.8 ölçtüm
Ve huzursuzluk
Gitsem burnunu acik tut diyip gönderecek muhtemelen
Boyle durumlarda götürüyor musunuz

Gürültülü kaka benimkinde de var alerji belirtisi mi bu? Sesli yapıyo kakasını hep yani duyarım mutlaka
Evet maalesef alerji belirtisi oluyor doktor da sordu gürültülü mü yapıyo diye özellikle ve mesela çok ıkınıyo sonra bir anda yapıyo caarr diye zorlanıyo yaani belli
Kanın rengi nasıldı acaba kırmızı mi kahverengi mi? Neye alerjisi olduğunu buldunuz mu
Kanın rengi kırmızıydı azdı çok değil ama neye alerjisi olduğunu bulmak zor yenidoğanlarda test yapılda bile negatif çıkabiliyomş o yüzden önce diyet yapıyosun sonra yavaş yavaş diyeti açıp bulmaya çalşysn

Yaa ben dana etini kesmedim sütün kalitesi iyice azalmasın diye ama kakası hala hep yeşil geliyo kızarıklık da geçmiyo sanırım onu da kesmem lazım bugn sütsüz yumırtasız kek yaptım yedm canım acayip tatlı istiyo ama yumurta yok süt yok yicek tatlı bulamıyosun ya kendn un helvası yapcan bir de keşke rotayı sorsaydın ben doktora gidicem 1 nisanda o zaman sorcam çnkü bağırsak tepkili alerjisi olanlar yaptırmıyomş çok kötü etkiliyomş bebekleri

Burnu tıkalı olunca ememediğini anlamam geç oldu benim E bu burun temizliği gerçekten çok zor. Emdikten sonra uyuyor. Uyanınca açlığa uyanıyor. Mecburen emzirme öncesi temizlik gerekiyor. O da işte huzursuzlandırıyor.

Biz hastayız bacmsular ya
Sizce dr a gitmeli mi
Burun tıkanıklığı
Ates var yok gibi 36.8 ölçtüm
Ve huzursuzluk
Gitsem burnunu acik tut diyip gönderecek muhtemelen
Boyle durumlarda götürüyor musunuz
Geçen doktoruna mesaj attım ateşi 37 di yüksek sayılmaz dedi ama 37.5 olursa hastaneye git bekleme evde dedi yenidoğanları ateşi evde düşürülmez tehlikeli dedi 5-6 kaşık su ver günde dedi susuz kalmasın vücudu ve bol bol emzir dedi eğer çok hzursuzsa calpol verebilirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…