2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bugun kizimla temizlik yapiyoruz.Millet gunes gorur disari cikar ben cam silerim koydum anakucagini da karşima misss
Gecen bende kanguruda ev supurdum sapsal sapsal gulup eglendi sonra yoruldu sanirim ne yaptiysa artik anakucaginda kut uyudu dedim dinsizin hakkindan imansiz gelir

Ah yazmayi unutmusum basiniz sagolsun... Acinizi Acinizın yanindaki sevincinizi cok iyi anlayabiliyorum...
Abim ve yengem 12 yil denemedikleri kalmadi olmadi bi turlu olmadi artik aile icinde bebek haberlerini bile vermekten cekinir olmustuk ve bi aksam uzeri bir telefon geldi salya sumuk agliyorlar ellerindeki ultrason resmini gösterince dunyamiz degisti sevincten ciglik cigliga agliyorduk hepimiz ve allah tarafindan kendiliginden gelisen gebelikti... Cok sukur suan 5 yasinda yegenim dunyalar guzeli hala o gun aklima gelse aglarim...

Haddim değil de ne diye kendini yoruyorsun acaba?

O kadar kirli ki disarisi görünmüyor el atayim dedim kah iş kah yavruş aksam ettik
Gecen bende kanguruda ev supurdum sapsal sapsal gulup eglendi sonra yoruldu sanirim ne yaptiysa artik anakucaginda kut uyudu dedim dinsizin hakkindan imansiz gelir

Zafer bizim zafer inananlarin

O kadar kirli ki disarisi görünmüyor el atayim dedim kah iş kah yavruş aksam ettik

Ben isimi supurge haric gece yapiyorum artik aksam 11 12 gibi uyutuyorum zor ser 3 te uyaniyor 3 e kadar dolap ici wc mutfak camasir ne yapabilirsem iste emzirip uyituyorum geri sonra sabah 6 da kalkiyor emiyor 9 da da istimaa basliyor az uyuyorum evet ama duzen anca boyle kurabildim sadece

Benim amcamla yengemin de 20 yıldan sonra oldu.
14 yıl gitmedikleri yer kalmamış İstanbul, Antalya, Ankara 80lerden bahsediyorum yani o zaman tüp bebek yok muydu bilmiyorum
Olmuyor diye vaz geçtiler evlatlık aldılar, evlatlık aldıkları kuzenim 6 yaşındayken yengem hiç beklemediği anda kendiliğinden hamile kalıyor ve bir de erkek evlatları oluyor.
Yengemle amcam kendi bebeklerinden hiç ayırmadı evlatlık olan kızını üniversite okuttu meslek sahibi oldu şu an 30 yaşında hem kendi ailesiyle görüşüyor ama kendi evi olarak amcamları görüyor.

Abi ve yengeyi de tebrik ederim.
Yeğen de hep tatlılıkla büyüsün inşallah.
Bize ettiğin dualar için çok teşekkür ederim. Şu anda yanımda uyuyor ya her şeye değiyor gerçekten.

Ellerine sağlık da yorma kendini bence.
Bizde cam çok.
Balkonlar hep içerde.

Sağ olsun kocam hastaneden çıkmadan 3 gün önce cam, perde halletmiş.
Kolay kolay girişmeyiz diye düşünüyorum.

Tesekkur ederim cnm Ben ayildm kendm o beni sarsinca. Kendim giyindim yani:) dedigin gibi o sirada bebegin altini degistirjodu bebek de ciplak ben ciplak :)

16 senedir bebeği için savaş veren ve sonunda 40 yaşında bebeğine kavuşan biri olarak hamdolsun binlerce şükür olsun ki

hikayenizi okudum çok duygulandım rabbim hayırlı evlat olmayı nasip etsin evladınız size ve bizim evlatlarımızı da cümlemizin evladını esirgesin cümle isteyenler de tadsın bu duyguyu

Hepimiz için Rabbime kocaman şükürler olsun inşallah arkadaşım.
Amin inşallah.
Hepimiz evlatlarımızla ve eşlerimizle huzurla yaşayalım inşallah.
Allahım her isteyene evlat nasip eder inşallah. Hayırlısıyla, sağlıkla ve sıhhatle…

Çok geçmiş olsun.
Allahım acil şifalar versin inşallah.
Cok tesekkurler. Onemli bi durum degil cok sukur mastit iste bgn daha iyiym ama surekli sagip bosaltma olayini pek yapamiyorm
Sizi de tebrik ederim. Ben de tup bebekle hamile kaldim oncesinde bissuru tetkikler testler belki tup bebekle bile evlat sahibi olmaniz dogru degil demislerdi sonra ilk bebegimi topraga vermek zorunda kaldm simdi allaha cok sukur. Sizin kdr olmasa da zorluklar yasadim. Kucagina alinca sevinci bambaska. Allah hepsinin iyi gunlerini gostersin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…