2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Biz hastayız bacmsular ya
Sizce dr a gitmeli mi
Burun tıkanıklığı
Ates var yok gibi 36.8 ölçtüm
Ve huzursuzluk
Gitsem burnunu acik tut diyip gönderecek muhtemelen
Boyle durumlarda götürüyor musunuz
Çok geçmiş olsun.

Kızımda kakasını yaparken ben duyuyorum. Çok nadir aa kaka yapmış dediğim. Tek başına alerji belirtisi mi bu? Kakasında bazen yeşil renkte oluyor biraz

kizlar selam, bizim yarin 2 ay asilarimiz var ama burnu hafif tikali iki gundur. buyukten bulasti biraz nezle gibi gozu de akiyor hafif. Atesi yok sukur ama asilar agir gelir mi bu durumda korktum biraz
Kendi kendime cevap vereyim bari belki benzer durumu yasayan olur
Kontrolumuze gittik ve asilarini oldu bugun. Atesli olunca yapmiyolarmis, onun disinda sorun yok. Bizim ates fln yoktu sukur. Burun tikanikligi icin de sadece temizleyin ilac icin cok kucuk dedi.
Her aksam.ayni saatlerde agliyosa koliktir ve kolik tam.olarak nedeni aciklanamayan bir durum dedi. Yani gazdan mi yoksa tamamen psikolojik mi henuz ki kimse nedenini tam bilmiyor ve caresi de yok dedi. Geccek geccek dedi.

Ağlıyor mu her akşam?

Aynı odada değil misiniz? Yeni çıktı el yeme işi , kızımda öyle uyanıyor sonra mızmızlanıyor ama el yeme sesine uyanıyorum ben

Günaydınlar
Kaka sayisında azalma yaşayabilirsin demisti doktor her hangi bir sikayet olmaksizin ve yasiyoruz gercekten de sayisi azaldi sizde durum ne acaba? Önceden her beslenme sonrasi yapardi simdi yok yapsa da minik bisiy oluyor.
Aynen bizimki de azaldi gunde 7 8 yapardi 3e fln dustu. Sikinti su ki gece 12den 5e kdr guya uyuyoken kendini surekli ordan oraya atti nasi kiprasik anlatamam ayaklarini da kaldirio ama uyuyo uyanmiyo. Onun yerine ben uyuyamiyorm. Neyse anladm ztn kakasi oldugunu sonunda 5te uyandi yapti kakayi rahatladi degistjrip tekrar uyuttm bndan snr uyur bari diye o zaman da 1 saat snr gaz sancisi basladi. Kendisi de pek uykusunu alamadi bence. Ben ztn uyumadim.. 2 gecedir kaka yapmiodu yavas yavas sirkadiyen duzeni oturuyo diye dusunuyodm dun istisnadir insallah bndan snr geceleri kakasiz ve daha derin uykular bekliyorum

Günaydınlar
Kaka sayisında azalma yaşayabilirsin demisti doktor her hangi bir sikayet olmaksizin ve yasiyoruz gercekten de sayisi azaldi sizde durum ne acaba? Önceden her beslenme sonrasi yapardi simdi yok yapsa da minik bisiy oluyor.
Bayadır azaldı ama yine de her gün yapıyor. Gündüz 2-3 -Gece de 1 kere. Bazen gece yapmıyor

Düzen icin 4.aydan sonra olusur diyorlar ama bakacaz bakalim.Yine yeni doğduklarından farklilar

Düzen icin 4.aydan sonra olusur diyorlar ama bakacaz bakalim.Yine yeni doğduklarından farklilar
Valla hepsi umut dunyasi gibi gelmeye basladi once 40i cikinca deniyodu sonra 3 ay dolunca simdi 4 ay dolunca:) burda bazilariniz 2 yil sonra dedi valla 2 yil boyle olursa ben zombiye donerim sanki. Haftada 1 gun guzel uykusu oluyo tesasuf 2 haftadir da onun guzel uyudugu gece bisey oluyo yok esimin hastanesi yok benim mastitim.

Aynen benimki d öyle canım gören biri cimcikeldi zanneder. Uyanıyor bir iki el ayağıyla tepiniyor sonra bir anda çığlık bağlık hepimiz başına ususuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…