2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Evet ilk etapta adet tarihine göre sonra kese boyutuna göre en son da crl değerine göre hafta belirleniyor.

Evet ama onu da doktor işaretliyor ona göre ölçüyor bebeğin o anki pozisyonu bile fark edebiliyormuş

Rabbim hayırlısını versin hiç üzülme. Bak benim bile bugün akşam bi bulantı oldu ona sevindim resmen. Biz ve bizim gibi muallakta sevinçli haber bekleyen evlat sahibi olmak isteyen cümle kullara Mevlam nasip etsin

İnsan daha bu zamanda rüyasında çikolata şelalesi görür mü ben görüyorum valla görüyorum

Bulantidan baygınlık geçireceğim kızlar çok fena ya var mı tavsiyeniz veya hiç yoksa benim gibi olan var mı
12.haftaya girdim bugün en kotu günüm oldu şu an limon koklayıp birazda yedim sanki iyi geldi

Bulantidan baygınlık geçireceğim kızlar çok fena ya var mı tavsiyeniz veya hiç yoksa benim gibi olan var mı
Bugün ben de sabahtan beri fenalık geçiriyorum. Kahvaltı yaptım istifra ettim... patates haşladım, çubuk yedim, limonlu su içtim. Zencefilli limonlu çay yaptım, yetmedi uyudumm sabaha göre daha iyiyim...

11.haftadan tahmin etmeye başlayan doktorlar varmış. Benim de kontrol günü 11+6 olacak belki tahmin eder dedim
Sayfada nub tahmini yapan biri var çoğunlukla tutuyor ikrameyra adlı üye ismi, isterseniz paylaşabilirsiniz usg resmini bakarak tahmin yapıyor Allah gönlünüze göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…