Hic böyle ferahlayip bu iyi geldi geçti dediğim bi an olmadi toplam iki dk sürüyor tekrar bastırıyor hic bisey de denemek istemiyorum yiyecek olarak çünkü içim yemek almıyorBugün ben de sabahtan beri fenalık geçiriyorum. Kahvaltı yaptım istifra ettim... patates haşladım, çubuk yedim, limonlu su içtim. Zencefilli limonlu çay yaptım, yetmedi uyudumm sabaha göre daha iyiyim...
Folik asiti içemedim iki gündür bu akşam yemeği yedim daha beter bulandı sonra ne yapacağımı şaşırdım sakince uyuyabilsem bari az hafifletecek bisey olsaBen vitamini birakinca bi parca daha iyi gibiyim ama sadece bi parca.. brn de artik bitsin istiyorum. Aksam.yemegi yiyemedim hrr seyden tiksiniyorm
Ya benim sadece öglen olurdu simdi aksam da basladıBen de çay sarımsak soğan . Onun dışında iştahım yerinde .
Hatta geçen sabah kahvaltıda eşim soğan kavurdu kokudan fenalaştım .
Ya benim sadece öglen olurdu simdi aksam da basladı
Ayy bende tiksinti bulantı değilde. Resmen hergün içtiğim türk kahvemi yanındada çikolatamı özledimBen de her seyden cok sevdigim turk kahvesinden. Ya benim tiksinmesigim bisey yok suanda. Hersey yedikten sonra kotu bir tat birakiyor. Soda bile
Bebisler iyi olsun da bunlar gelip gecici şeylerEn ağır yemekleri yiyorum midem bulanmıyor , evde pişmedikten sonra sorunum yok.
Özellikle pişmiş sarımsak ve soğan kokusu midemi de bulandırmıyor başıma keskin ağrı giriyor çok rahatsız ediyor kokusu. Çay da öyle rahatsız edici kokuyor.
Ay aynı ben, çayın kokusuna dahi tahamülüm yok, nasıl içiyormuşum diye kendime şaşıyorumYa çok severdim bide 7 bardak icmisligim varBende görünce sanki başka biseymis gibi geliyo
Canım kiraz bulantıya çok iyi geliyo bende, sabahları özellikle diş fırçalarken midem kalkıyo, hemen iki üç kiraz yiyorum anında kesiyoHic böyle ferahlayip bu iyi geldi geçti dediğim bi an olmadi toplam iki dk sürüyor tekrar bastırıyor hic bisey de denemek istemiyorum yiyecek olarak çünkü içim yemek almıyor
Aynen tekrar ne zaman kana kana içerim diye düşünüyorumAy aynı ben, çayın kokusuna dahi tahamülüm yok, nasıl içiyormuşum diye kendime şaşıyorum
Banada iyi geliyordu kiraz ama kan sulandırıcı iğne aspirin vs kullananlarda extra kan sulandırıp kanama yapabiliyormus bir iki anca yiyorum artikCanım kiraz bulantıya çok iyi geliyo bende, sabahları özellikle diş fırçalarken midem kalkıyo, hemen iki üç kiraz yiyorum anında kesiyo
Az önce yiyip çıkardım desemCanım kiraz bulantıya çok iyi geliyo bende, sabahları özellikle diş fırçalarken midem kalkıyo, hemen iki üç kiraz yiyorum anında kesiyo
Ne zaman biliyormusun doğumu yaptığın gün o çayın tadını hala unutmam resmen sıcaklığı cigerlerimde hissetmiştim hep çaydan zevk alıyorum ne zaman cocuk rahmime düştü gitti yine çay çay gibi değil doğumu beklemek lazımAynen tekrar ne zaman kana kana içerim diye düşünüyorum
Aboo yandık deseneNe zaman biliyormusun doğumu yaptığın gün o çayın tadını hala unutmam resmen sıcaklığı cigerlerimde hissetmiştim hep çaydan zevk alıyorum ne zaman cocuk rahmime düştü gitti yine çay çay gibi değil doğumu beklemek lazım
O zamanda tam icecekken ağlayacak uyanacak yine başka hasret başlıyor oy oyy bazen nasıl tekrar göze aldım düşüncesi geliyor şu bir haftadır rAboo yandık desene
bana kalırsa olmayın . Kaç tane hamile kadın düşük yaptı . Ne olduğu belli bile değil aşıların .12 haftam 1 hafta sonra bitiyor. 28 haziran da biontech aşısının ilk dozunu olacağım. Benim fikrim olmak gerektiği yönünde
İnşAllah sonuçlar güzel çıkar canım bir daha ki sefere .Kizlae 3 haziran bthcg 650 saglik ocaginda 15 haziran yani bugun bthcg devlet hast 1992 normal degl dmidusuk yapiyorum galiba 6+3 üm kese bebek kalp atisi hersyi gormustuk
Canım canını sıkma herşey güzel olacak bugünlerde gelir geçer . Bebeğinizle sağlıklı mutlu kalın . Üzme canını ve cananını.Kızlar iki gündür çok kötüyüm. Daha önce de yazdım sanırım benim eşim 1 aydır yurt dışında. Cüzdanını pasaportunu çaldırmış. Normalde haftaya gelecekti. Kimlik pasaport kaybetme, çaldırma işlemlerinde prosedürler o kadar uzunmuş ki aklımı kaçıracak gibiyim. 2 gündür nüfusla emniyet arasında mekik dokuyorum. Hem bu koşuşturmacadan dolayı çok bitkinim hem de iki gündür ağla ağla içim çıktı. Eşimin gelmesi en iyi ihtimal 2 hafta 3 haftaya da uzayabilir. Hem eşime çok sinirliyim, hem bu bürokrasiye. Bir yandan da bebeğime üzülüyorum. Ben ağladıkça da karnım kasılıyor. Ama kendimi durduramıyorum.
Neden önermedigini dorun bakalım birde. Bütün doktorlar biliyor aşının içinde ne olduğunu ama birtanesi ağzını açsa işinden ailesinden hayatından olacak o yüzden susuyorlar . Bu aşıların hiç biri masum degil kızlar haberiniz olsunDoktorum ile görüştüm ilk 3 ay kesinlikle aşı önermedigini 6 aydan sonra aşı olunacaksa olunmasını tavsiye ettiğini söyledi. Bu aşıların hamileler üzerindeki etkileriyle ilgili hiç bir çalışma yok. Biontechi kesinlikle onermedi olacaksan sinovac ol karar senin dedi
Çok çok şükür Rabbime hep güzel haberler verin inşAllahKızlar bende doktordan çıktım. 9+2 kalbinide duydum herşey yolundarabbim tamamına erdirsin inşallah
Ya bune saçmalık ya . Ne bi ilgili ne bi alaka . Senin yerinde olsam hiç doktora görünmeden geri giderdim moral bozmaktan başka birşey yapmıyorlar .Merhaba kızlar bugün bebeğin kalbi için gittim ama bütün olumsuzları çekiyorum sanırım. 2 buçuk hafta öncesinden aldığım randevuya gidiyorum doktor yok perşembeye kadar olmayacakmış. Zaten ben günleri zor geçirdim mecbur diğer gebeliğimde bebeğin kalbinin durduğunu anlamayan doktora göründüm.Çünkü ilçedeyim ve özel hastane yok. 1 hafta önce 6+3 olarak görünen keseyi 5+6 olarak gördü. Normalde 7+3 olması gerekiyor. Doktora ısrarla böyleydi diye anlatmama rağmen benim cihazımda böyle diyor bende biliyorum cihazdan cihaza oynama olabiliyor ama üstünden bi hafta geçip de daha az gün çıkınca ilerleme olmamış kalbinin durduğunu düşünüyorum. Doktora acaba kalbi mi durdu diyorum 2 hafta sonra gel kalbi oluşuyor mu oluşmuyor mu ona bakalım diyor. Sanki her şey yolundaymış gibi. Ezberlemiş aynı şeyi söylüyor sürekli. Bir de tansiyonum yüksek çıktı diye acile yönlendirdiler ordan da covid bölümüne covid testi yaptılar.Anlıcanız hastaneye Kalbini dinlemek için gittim covid testi verip çıktım.
Dün aynı düşüncelere girdim , tam uykularım düzene girdi azıcık rahat ettim derken sar baştanO zamanda tam icecekken ağlayacak uyanacak yine başka hasret başlıyor oy oyy bazen nasıl tekrar göze aldım düşüncesi geliyor şu bir haftadır rsonra cocugu sevip öpüp vazgeçiyorum
Aynen bende öyleyim yakın arkadaşım çok yakında doğum yapacak sancısı vardi dun resmen doğuma gittim geldim bu çocuk buradan nasıl çıkacak diye bulantima destek attim gece geceDün aynı düşüncelere girdim , tam uykularım düzene girdi azıcık rahat ettim derken sar baştanhele doğumu hatırladıkça kendimi çok cesur görmeye başladım teselli ediyorum kendimi sen yaparsın aslansin kaplansin diye . Şükürler olsun her halimize
Ben çok aşırı kusma bulantı yaşamadım ama bulantı zamanları naneli sakız hep iyi geldi. Benim bulantı şiddetiyle seninki bir değildir ama deneyebilirsin.Bulantidan baygınlık geçireceğim kızlar çok fena ya var mı tavsiyeniz veya hiç yoksa benim gibi olan var mı
12 haftam oldu bulantılarım çok azaldı ama bende hala içemiyorumAy ben hiçbir şeyden degil de çaydan tiksindim ya içemiyorum
Allah yardımcın olsun canım senin de diğer yaşayan arkadaşlarından...Yaşamadığım için bi öneride de bulunamıyorum açıkçası ama zencefil çayı iyi gelıyor diye içen birkaç arkadaşım vardı belki denersiniz12.haftaya girdim bugün en kotu günüm oldu şu an limon koklayıp birazda yedim sanki iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?