2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bugün ben de sabahtan beri fenalık geçiriyorum. Kahvaltı yaptım istifra ettim... patates haşladım, çubuk yedim, limonlu su içtim. Zencefilli limonlu çay yaptım, yetmedi uyudumm sabaha göre daha iyiyim...
Hic böyle ferahlayip bu iyi geldi geçti dediğim bi an olmadi toplam iki dk sürüyor tekrar bastırıyor hic bisey de denemek istemiyorum yiyecek olarak çünkü içim yemek almıyor

Ben vitamini birakinca bi parca daha iyi gibiyim ama sadece bi parca.. brn de artik bitsin istiyorum. Aksam.yemegi yiyemedim hrr seyden tiksiniyorm
Folik asiti içemedim iki gündür bu akşam yemeği yedim daha beter bulandı sonra ne yapacağımı şaşırdım sakince uyuyabilsem bari az hafifletecek bisey olsa

Ya benim sadece öglen olurdu simdi aksam da basladı

En ağır yemekleri yiyorum midem bulanmıyor , evde pişmedikten sonra sorunum yok.
Özellikle pişmiş sarımsak ve soğan kokusu midemi de bulandırmıyor başıma keskin ağrı giriyor çok rahatsız ediyor kokusu. Çay da öyle rahatsız edici kokuyor.

Ben de her seyden cok sevdigim turk kahvesinden. Ya benim tiksinmesigim bisey yok suanda. Hersey yedikten sonra kotu bir tat birakiyor. Soda bile
Ayy bende tiksinti bulantı değilde. Resmen hergün içtiğim türk kahvemi yanındada çikolatamı özledim canım çekmiyor. Acaba çok içtim o yüzden mi soğudum diyorum. Türk kahvemize kavuşalım inşallah. Limon, nar ekşisi,zeytiin, salçalı domatesli şeyleri çekiyor canım ama çikolata kahve yok. İnşallah midesi bulananların tiksinenlerin ağzında kötü tat kalanların hepsi geçer .

Bebisler iyi olsun da bunlar gelip gecici şeyler

Hic böyle ferahlayip bu iyi geldi geçti dediğim bi an olmadi toplam iki dk sürüyor tekrar bastırıyor hic bisey de denemek istemiyorum yiyecek olarak çünkü içim yemek almıyor
Canım kiraz bulantıya çok iyi geliyo bende, sabahları özellikle diş fırçalarken midem kalkıyo, hemen iki üç kiraz yiyorum anında kesiyo

Canım kiraz bulantıya çok iyi geliyo bende, sabahları özellikle diş fırçalarken midem kalkıyo, hemen iki üç kiraz yiyorum anında kesiyo
Banada iyi geliyordu kiraz ama kan sulandırıcı iğne aspirin vs kullananlarda extra kan sulandırıp kanama yapabiliyormus bir iki anca yiyorum artik

Aynen tekrar ne zaman kana kana içerim diye düşünüyorum
Ne zaman biliyormusun doğumu yaptığın gün o çayın tadını hala unutmam resmen sıcaklığı cigerlerimde hissetmiştim hep çaydan zevk alıyorum ne zaman cocuk rahmime düştü gitti yine çay çay gibi değil doğumu beklemek lazım

Aboo yandık desene

12 haftam 1 hafta sonra bitiyor. 28 haziran da biontech aşısının ilk dozunu olacağım. Benim fikrim olmak gerektiği yönünde
bana kalırsa olmayın . Kaç tane hamile kadın düşük yaptı . Ne olduğu belli bile değil aşıların .
Kızlar bebeğimi kaybetmişim… buraya bunu yazmak hoş
değil biliyorum ama konuşulduğu için yazayım dedim. Herkese evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

Rabbim size sabır versin inşAllah. Diğer tarafta şefaatçiniz olsun . Rabbim tekrar tattırsın inşAllah o duyguyu .
Kizlae 3 haziran bthcg 650 saglik ocaginda 15 haziran yani bugun bthcg devlet hast 1992 normal degl dmi dusuk yapiyorum galiba 6+3 üm kese bebek kalp atisi hersyi gormustuk
İnşAllah sonuçlar güzel çıkar canım bir daha ki sefere .
Canım canını sıkma herşey güzel olacak bugünlerde gelir geçer . Bebeğinizle sağlıklı mutlu kalın . Üzme canını ve cananını.
Neden önermedigini dorun bakalım birde. Bütün doktorlar biliyor aşının içinde ne olduğunu ama birtanesi ağzını açsa işinden ailesinden hayatından olacak o yüzden susuyorlar . Bu aşıların hiç biri masum degil kızlar haberiniz olsun
Kızlar bende doktordan çıktım. 9+2 kalbinide duydum herşey yolunda rabbim tamamına erdirsin inşallah
Çok çok şükür Rabbime hep güzel haberler verin inşAllah
Ya bune saçmalık ya . Ne bi ilgili ne bi alaka . Senin yerinde olsam hiç doktora görünmeden geri giderdim moral bozmaktan başka birşey yapmıyorlar .

O zamanda tam icecekken ağlayacak uyanacak yine başka hasret başlıyor oy oyy bazen nasıl tekrar göze aldım düşüncesi geliyor şu bir haftadır r sonra cocugu sevip öpüp vazgeçiyorum
Dün aynı düşüncelere girdim , tam uykularım düzene girdi azıcık rahat ettim derken sar baştan hele doğumu hatırladıkça kendimi çok cesur görmeye başladım teselli ediyorum kendimi sen yaparsın aslansin kaplansin diye . Şükürler olsun her halimize

Aynen bende öyleyim yakın arkadaşım çok yakında doğum yapacak sancısı vardi dun resmen doğuma gittim geldim bu çocuk buradan nasıl çıkacak diye bulantima destek attim gece gece

Bulantidan baygınlık geçireceğim kızlar çok fena ya var mı tavsiyeniz veya hiç yoksa benim gibi olan var mı
Ben çok aşırı kusma bulantı yaşamadım ama bulantı zamanları naneli sakız hep iyi geldi. Benim bulantı şiddetiyle seninki bir değildir ama deneyebilirsin.

12.haftaya girdim bugün en kotu günüm oldu şu an limon koklayıp birazda yedim sanki iyi geldi
Allah yardımcın olsun canım senin de diğer yaşayan arkadaşlarından...Yaşamadığım için bi öneride de bulunamıyorum açıkçası ama zencefil çayı iyi gelıyor diye içen birkaç arkadaşım vardı belki denersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…