2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Amin canım deneyeceğim evet okudum

Ben çok aşırı kusma bulantı yaşamadım ama bulantı zamanları naneli sakız hep iyi geldi. Benim bulantı şiddetiyle seninki bir değildir ama deneyebilirsin.
Sakız zaten normalde bulandiriyordu midemi o yüzden alamadım olips nane denedim gece biraz rahatlattı belki fikir olur arkadaşlara da

Benim reflüm başladı, ne yesem gaz yapıyor midem yanıyor.. aç kalsam yine midem yanıyor.. ne yapacağımı şaşırdım. Acıyı severdim şimdi yedikten sonra gece uyuyamıyorum sancıdan. Mide bulantısı ve istifra zaten var.. ama çok şükür bebiş sağlıklı olsunda hepsine razıyım

Kizlar günaydın bilanti olanları okudum toplu etiket yapamadım ama görürsünüz inşallah bulanti geldiğinde el bilekleri izin iç kısmını ovmak çok iyi geliyor sanki bı anda kesiyor bıçak gibi geçen bir yerde okudum denedim hakkaten ama bazen işe yaramıyor ve kendimi WC de buluyorum yine deneyin ben 3 de 2 sini bu şekilde ovarak atlatiyorum

Çok teşekkürler canım önerin için

aynen olcunce kendiliginden cikiyor haftasi bebegin boyutuna gore haftayi belirliyor cihaz.

Bulantidan baygınlık geçireceğim kızlar çok fena ya var mı tavsiyeniz veya hiç yoksa benim gibi olan var mı
Merhaba ben buraya fazla yazmıyorum ama bulantı söz konusu olduğunda yazıyorum hep çünkü sanırım benim kadar kötü geçiren yoktur Okuyunca bulantıları dayanamayıp yazıyorum. Prilam dr diye bir ilaç var sanırım reçetesiz. Zaten hamileler için özellikle üretilmiş. Bu ilacı önce gece yatarken 2 tane duruma göre 1 sabah 2 gece ya da daha da kesmiyorsa 1 sabah 1 öğleden sonra 2 de gece şeklinde alabilirsin. Benim ilk hamileliğim tamamıyla berbattı prilam ya da başka vitaminli ilaçlar hiç işe yaramıyordu o zaman da zofer diye bir ilaç var kemo hastalarına ya da anestezi alanlara da bazen bulantılarını kessin diye veriliyormş hamilelere de veriliyor onu almak zorunda kalıyordum ama onu almazsam günde 10 15 kere kusuyordum artık ona kusmak denilemezdi midem boş olduğu için sadece öğürmek. Heralde bunu 15 20 kere farklı topiclere yazmışımdır buraya da yazdım. Her neyse zaten sizin o kadar kötü değil şuan bence prilamı deneyin doktorunuza da sorun. Ben dediğim gibi geçen seneki hamileliğimde bulantı haricinde de bir sürü risk olduğundan 4 5 farklı doktora ve perinatoloğa gitmiştim hepsi de zofer demişti. Şimdiki doktorum da çok kötü olup su bile içemez hale geldiğimde serum istedim 2 kere serum aldım onların da içine zofer konmuştu. Bulantı durumuna göre önce prilam ile başlanır prilam günde 4e çıkartılır o da olmuyorsa zofere geçilir onun da gramı bulantı düzelene kdr ayarlanır demişti. Eğer su alımım çok azalırsa yine zofer içiyorum 1 tane ve o gün en azından 1,5 lt fln su içiyorum ve kusmuyorum sonraki gün yine prilam deniyorum bugün 4 tane alıcam prilamı bakalım. Dün zofer sayesinde su içtim mesela bugün sadece prilam aldım ama bugün henüz su 1 bardak bile içemedim. Naçizane tavsiyem, bulantı geçer diye fazla kendinizi kasmayın direk ilaç alın hatta benim gibi az su içmeye başlarsanz da imkanınız varsa doktordan serum isteyin gerçekten ben geçen seneki eziyetimden snr bu sene daha hafif geçse bile iyi olmak için kendimi zorlamaktansa ilaçları alıp gerçekten iyi olmaya bakıyorum.

Ayni ! Bakalım cinsiyetler tutacak mı unutmayalım birbirimizi

mide bulantınız çok varsa ilaca yönelebilir insan ama ben sabah kusarsam bi süre rahatlıyorum. Günde 2-3 defa istifra ettiğim için açıkçası ilaca yönelmedim henüz. Ama aşı konusunda bayağı tereddütteyim. Aşı olacak mısınız??

Benim doktorum önermiyor ben olmayacağım o yüzden

Kızlar ya normalde Şubat anneleri grubundayım ama size bişey sorabilir miyim? Bugün devlet hastanesinde kontrole gittim. 6+4 şu an için gebeliğim. Doktor keseyi gördü ama bebeği göremedi. Beta istedi ve betahcg 15399 çıktı. Ama yan tarafında 0,100<Negatif yazıyor. Ne anlama geldiğini bilen var mı? 11 haziranda da özelde doktora gittiğimde kese ve bebek gözükmüştü endişeliyim şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…