- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.591
- 53
0.100 den küçük değer negatif diyor orası önemli değil sizin için. referans değer yazılmış. Bir ya da iki hafta sonra bebeği görürsünüz büyük ihtimal.Kızlar ya normalde Şubat anneleri grubundayım ama size bişey sorabilir miyim? Bugün devlet hastanesinde kontrole gittim. 6+4 şu an için gebeliğim. Doktor keseyi gördü ama bebeği göremedi. Beta istedi ve betahcg 15399 çıktı. Ama yan tarafında 0,100<Negatif yazıyor. Ne anlama geldiğini bilen var mı? 11 haziranda da özelde doktora gittiğimde kese ve bebek gözükmüştü endişeliyim şu an.
Kızlar ya normalde Şubat anneleri grubundayım ama size bişey sorabilir miyim? Bugün devlet hastanesinde kontrole gittim. 6+4 şu an için gebeliğim. Doktor keseyi gördü ama bebeği göremedi. Beta istedi ve betahcg 15399 çıktı. Ama yan tarafında 0,100<Negatif yazıyor. Ne anlama geldiğini bilen var mı? 11 haziranda da özelde doktora gittiğimde kese ve bebek gözükmüştü endişeliyim şu an.
Bu beta değerine göre bebeği rahat rahat görmesi lazım.Endise etme bence .Cihazları eski olabilir ,doktorun deneyimi olmayabilir.Siz negatiflige bakmayın sonuç önemli ki oda gayet yüksek çıkmış
Teşekkür ederimBu beta değerine göre bebeği rahat rahat görmesi lazım.Endise etme bence .Cihazları eski olabilir ,doktorun deneyimi olmayabilir.Siz negatiflige bakmayın sonuç önemli ki oda gayet yüksek çıkmış.
Prilami duydum canim ama doktora sormadan icmeyeyim demiştim sabredelim doktora kadar simdi metpamid içiyordum ama kanamam oldu bugün yarın gideceğim doktora sorarım mutlakaMerhaba ben buraya fazla yazmıyorum ama bulantı söz konusu olduğunda yazıyorum hep çünkü sanırım benim kadar kötü geçiren yokturOkuyunca bulantıları dayanamayıp yazıyorum. Prilam dr diye bir ilaç var sanırım reçetesiz. Zaten hamileler için özellikle üretilmiş. Bu ilacı önce gece yatarken 2 tane duruma göre 1 sabah 2 gece ya da daha da kesmiyorsa 1 sabah 1 öğleden sonra 2 de gece şeklinde alabilirsin. Benim ilk hamileliğim tamamıyla berbattı prilam ya da başka vitaminli ilaçlar hiç işe yaramıyordu o zaman da zofer diye bir ilaç var kemo hastalarına ya da anestezi alanlara da bazen bulantılarını kessin diye veriliyormş hamilelere de veriliyor onu almak zorunda kalıyordum ama onu almazsam günde 10 15 kere kusuyordum artık ona kusmak denilemezdi midem boş olduğu için sadece öğürmek. Heralde bunu 15 20 kere farklı topiclere yazmışımdır buraya da yazdım. Her neyse zaten sizin o kadar kötü değil şuan bence prilamı deneyin doktorunuza da sorun. Ben dediğim gibi geçen seneki hamileliğimde bulantı haricinde de bir sürü risk olduğundan 4 5 farklı doktora ve perinatoloğa gitmiştim hepsi de zofer demişti. Şimdiki doktorum da çok kötü olup su bile içemez hale geldiğimde serum istedim 2 kere serum aldım onların da içine zofer konmuştu. Bulantı durumuna göre önce prilam ile başlanır prilam günde 4e çıkartılır o da olmuyorsa zofere geçilir onun da gramı bulantı düzelene kdr ayarlanır demişti. Eğer su alımım çok azalırsa yine zofer içiyorum 1 tane ve o gün en azından 1,5 lt fln su içiyorum ve kusmuyorum sonraki gün yine prilam deniyorum bugün 4 tane alıcam prilamı bakalım. Dün zofer sayesinde su içtim mesela bugün sadece prilam aldım ama bugün henüz su 1 bardak bile içemedim. Naçizane tavsiyem, bulantı geçer diye fazla kendinizi kasmayın direk ilaç alın hatta benim gibi az su içmeye başlarsanz da imkanınız varsa doktordan serum isteyin gerçekten ben geçen seneki eziyetimden snr bu sene daha hafif geçse bile iyi olmak için kendimi zorlamaktansa ilaçları alıp gerçekten iyi olmaya bakıyorum.
Biz bisey sormadan tahminde bulundu doktorumuz ama net olması için daha erkenOcak ayının ilk günlerinde doğumu beklenen anne adayları doktorlarınız cinsiyet tahmininde bulundu mu
Çok geçmiş olsun canım Allah sabır versin. Çok oldu böyle evet hele son bir haftada kaç tane oldu ben sayamadımMerhaba arkadaşlarçok üzgünüm ben 7+3 ken pazar günü bebeğimi kaybetmişim kalbi durmuş bugün öğrendim yarın kürtaj olacam hala şoktayım burada birbirimizi tanımasakta bir aile gibiydik. Rabbim sizin evlatlarınızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin merakla sizleri takip etmeye devam edeceğim bu hafta o kadar çok bebeğini kaybeden oldu ki umarım sonuncusu da ben olurum.sağlıkla ve evlatlarımıza kalın.
Off Canim cok uzuldum.Merhaba arkadaşlarçok üzgünüm ben 7+3 ken pazar günü bebeğimi kaybetmişim kalbi durmuş bugün öğrendim yarın kürtaj olacam hala şoktayım burada birbirimizi tanımasakta bir aile gibiydik. Rabbim sizin evlatlarınızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin merakla sizleri takip etmeye devam edeceğim bu hafta o kadar çok bebeğini kaybeden oldu ki umarım sonuncusu da ben olurum.sağlıkla ve evlatlarımıza kalın.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun bu haberleri okuyunca içşm cızzz ediyor . Diğer tarafta şefaatçiniz olsun inşAllah.Merhaba arkadaşlarçok üzgünüm ben 7+3 ken pazar günü bebeğimi kaybetmişim kalbi durmuş bugün öğrendim yarın kürtaj olacam hala şoktayım burada birbirimizi tanımasakta bir aile gibiydik. Rabbim sizin evlatlarınızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin merakla sizleri takip etmeye devam edeceğim bu hafta o kadar çok bebeğini kaybeden oldu ki umarım sonuncusu da ben olurum.sağlıkla ve evlatlarımıza kalın.
Gecmis olsun insallah Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin bundan sonrasi icin.bende hic duymadim kalp atisini beklemedeyim buyuk ihtimal sizin gibi kurtaj olucam haftaya netlesicek..doktorumun soyledigi saglikli olsaydi bu gebelik devam ederdi..uzmeyin kendinizi hayirlisiyla olur tekrar..Merhaba arkadaşlarçok üzgünüm ben 7+3 ken pazar günü bebeğimi kaybetmişim kalbi durmuş bugün öğrendim yarın kürtaj olacam hala şoktayım burada birbirimizi tanımasakta bir aile gibiydik. Rabbim sizin evlatlarınızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin merakla sizleri takip etmeye devam edeceğim bu hafta o kadar çok bebeğini kaybeden oldu ki umarım sonuncusu da ben olurum.sağlıkla ve evlatlarımıza kalın.
Amin iyi dileklerin için çok sağol canımÇok geçmiş olsun canım Allah sabır versin. Çok oldu böyle evet hele son bir haftada kaç tane oldu ben sayamadım
Allah size en yakın zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.
Merhaba arkadaşlarçok üzgünüm ben 7+3 ken pazar günü bebeğimi kaybetmişim kalbi durmuş bugün öğrendim yarın kürtaj olacam hala şoktayım burada birbirimizi tanımasakta bir aile gibiydik. Rabbim sizin evlatlarınızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin merakla sizleri takip etmeye devam edeceğim bu hafta o kadar çok bebeğini kaybeden oldu ki umarım sonuncusu da ben olurum.sağlıkla ve evlatlarımıza kalın.
Bilmeden de olsa sağlıksız da olsa çok kötü bir duyguymuş canım sanki hep benimle birlikteydi umarım bir mucize olur da sen de kalp atışını duyarsın kaç haftalıksınız belki küçük olduğu için duyulmamıştır. Bir daha cesaret edebilir miyim bilemedim çünkü Dr bana senin tüp bebeğin bile olmaz demişti. Kürtlerle hamile kalmıştım. Allah tan ümit kesilmez rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin inşallahGecmis olsun insallah Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin bundan sonrasi icin.bende hic duymadim kalp atisini beklemedeyim buyuk ihtimal sizin gibi kurtaj olucam haftaya netlesicek..doktorumun soyledigi saglikli olsaydi bu gebelik devam ederdi..uzmeyin kendinizi hayirlisiyla olur tekrar..
Allah sabir versin ve en kisa surede saglikli bebek nasib etsin. Ne denir baska ates dustugu yeri yakar
Bende yukarıda yazdığın gibi düşünüyordum.acaba sadece bizim grup mu bu kadar çok düşük yaptı.yoksa başka gruplarda aynımıydı.Rabbim hayırlısını versin inşNe oluyor böyle ya hu .Hamile kalmak ,sağlıkla kucağımıza almak artık mucize oluyor .Ne yedirip iciriyorlarsa bize artık .
Çok üzgünüm ,hakkında hayırlısı olsun inşallah kısa zamanda sağlıkla tekrar hamile kalıp sağlıkla kucağına alırsın .
Yakinda dogum yapacak gruplarda da cok fazla erken dogum vs. yasaniyormus maalesef. Bi arkadasim.hergun birimiz acildeyiz demisti. Bu kadar sikinti normal degil ama gercek neden nedir bilmiyorumBende yukarıda yazdığın gibi düşünüyordum.acaba sadece bizim grup mu bu kadar çok düşük yaptı.yoksa başka gruplarda aynımıydı.Rabbim hayırlısını versin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?