- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
Ay bi bilsem saflığıma denk geldi o an. Bilmediğin şeyi çocuk gibi ne inceliyon bırak işteBen de okuyunca sesli güldüm yaa o nasıl olmuş öyle
Ay bi bilsem saflığıma denk geldi o an. Bilmediğin şeyi çocuk gibi ne inceliyon bırak iştenasıl ağlayarak eşimi aramıştım hem suçluyum hem güçlü sen manyakmısın bu ortalıkta bırakılır mı
Hormonlar cnm ben kızıma hamileyken çok duygusaldim herşeye ağlıyordum. Şimdi de çok agresif sinirliyim çalışma arkadaşlarımla bile sık sık kavga ediyorum. Ufacık şakaya bile gelemiyorum sen düşün allahtan anlayışlı insanlarda benim kahrımı cekiyolarKızlar herşeyden sıkılan var mı eve sığmıyorum artık hiç birşey yapasım yok . Elimden gelse kaybolasım var . Arasınlar dursunlar beni . Psikolojikmen delirmek üzereyim .bıktım ya gerçekten bıktım . Dert sıkıntı desen zaten hiç bitmiyor. Ya Sabır diyorum . Ama dayanamıyorum . Gerçekten artık tepeme kadar geldi ya .
Sen yeterki gül valla. Doktor iyi dediyse için rahat olsun. Eziyet etme kendine biz mutlu huzurlu olucaz ki bebişte mutlu olsunAy bu halde beni güldürdün Allah razı olsun senden dostumAllah bebeğini sana bağışlasın yani siz de o anı benim gibi yaşasanız çok korkardınız bildiğiniz dirseğiyle düşmemek için karnıma girdi ...öyle böyle değil ayakları havaya kalktı düşün düşmemek için yaptığı refleksin sertliğini
Ben de öyleyim. Bir derdim falan da yok ama içimden herkese çatmak ve ağlamak geliyor. Gebelikte normal bir şeymiş. İlkinde olmamıştı böyle.Kızlar herşeyden sıkılan var mı eve sığmıyorum artık hiç birşey yapasım yok . Elimden gelse kaybolasım var . Arasınlar dursunlar beni . Psikolojikmen delirmek üzereyim .bıktım ya gerçekten bıktım . Dert sıkıntı desen zaten hiç bitmiyor. Ya Sabır diyorum . Ama dayanamıyorum . Gerçekten artık tepeme kadar geldi ya .
Çok güldümÇok çok çok stres yapıyorsun yazık kendinede eşinede en önemlisi bebişe. Benim eşim polis evde fener buldum değişik gelmişti karnıma dayatarak açmaya çalıştım birden elektro şok açıldı o zaman 5-6 aylık hamileydimelim ayağım birbirine girdi eşimi aradım saydım saydım ağladım. Çok şükür bişeycik olmadı oğlum 5 yaşında. Düşün karnıma bastırarak elektro şok verdim yaaaa Şimdi düşününce gülme geliyor . Ay tövbe yarabbim. Rabbim koruyor emin ol.
Ben de tam tersi uyuyamıyorum.Uykudan kafasını kaldıramayanlar burda mı ? Geçen gün yemek koyup az biraz uzanayim dedim içim geçmiş bir baktım yemek mikronlara ayrılmışAllah'tan ki kül olmadan yetiştim iyi tarafından bakıyorum.
OlmazMerhaba ben dün biraz aseton kokladım yani biraz fazla dökmüşüm pmuğa sonra da bi tıkandım alerji gibi. Aseton kokusunun bebeğe bi zararı olur mu ?
Yoook ya tıkandım dün akşamdan beri nefes alamıyorum zaten :) alerji gibi bişey oldum galibaOlmazAliskanlik haline getirmezsen tabi
Tebrik ederimmmKızlar geçen ay yazmıştım hamileyim diye şüphelenmistim ama test negatif çıkmıştı. Bu ay testim pozitif çıktıpaylaşmak istedim. Şubat ta nasipse kızımın kardeşi gelecek
Bisey olmaz bikezciktenMerhaba ben dün biraz aseton kokladım yani biraz fazla dökmüşüm pmuğa sonra da bi tıkandım alerji gibi. Aseton kokusunun bebeğe bi zararı olur mu ?
Açıkçası bende yaptırmak istemiyorum hani birşey çıkınca anne karnında bebeğe nasıl müdahale ediliyor yada ultrasyonda herşey görülmüyormuGunaydın canım kızlar
Yazılanları okudum kafamdaki bir soruyu paylaşmak istiyorum 39 yasındayım 2lı 3lu testlerde deger yuksek cıkacak ve yapım geregı kafaya cok takip gergin bir hamılelık gecırecegım oyızden yaptırmayı dusunmuyorum. Fetal dna konusuna gelince orda da yine riskler ve muhtemel hastalıklar bozukluklar cıkacak ve ben yine gergin mutsuz bır hamılelık gecırecegım ustelık bebegım den de vazgecemeyecegım ıcın sureklı huzursuz olacagım bu yuzden yaptırmak korkutuyor beni ve yaptırmayı dusunmuyorum zaten bende bir suru hastalık var genetik de dahil muhtemelen bebekte de olacak ama takip altındayım yanı demek istedim bir hastalık varsa onceden ogrenıp omur boyu onun huzursuzlugu ıle yasamak tedırgın edıyor benı bende gec fark edildi ve kontrol altındayım kızımda 4 yasında lenf buyuklugu fark edildi kontrol altında, bir hastalık varsa zaten teshıs bır sekılde konuluyor.. Yanlıs mı dusunuyorum bılemedım. Fetal dna yaptırmayı dusunen arkadaslarım Allah korusun ters bir durum olursa nasıl bir yol izleyeceksiniz? Kendime dogru yolu bulmak ıcın soruyorum canlarım...
Allah korusun kötü bir durum olursa ne yaparız bilmiyorum. Şimdiden büyük konuşmak istemiyorum ama ben riskleri ve karşılaşabileceğim şeyleri bilmek isterim her zaman. Sonra karşılaşınca çabuk adapte olamıyorum. O testlerde çıkmayacak rahatsızlıklar da olabilir. Yine de ben yaptırmak taraftarıyım.Gunaydın canım kızlar
Yazılanları okudum kafamdaki bir soruyu paylaşmak istiyorum 39 yasındayım 2lı 3lu testlerde deger yuksek cıkacak ve yapım geregı kafaya cok takip gergin bir hamılelık gecırecegım oyızden yaptırmayı dusunmuyorum. Fetal dna konusuna gelince orda da yine riskler ve muhtemel hastalıklar bozukluklar cıkacak ve ben yine gergin mutsuz bır hamılelık gecırecegım ustelık bebegım den de vazgecemeyecegım ıcın sureklı huzursuz olacagım bu yuzden yaptırmak korkutuyor beni ve yaptırmayı dusunmuyorum zaten bende bir suru hastalık var genetik de dahil muhtemelen bebekte de olacak ama takip altındayım yanı demek istedim bir hastalık varsa onceden ogrenıp omur boyu onun huzursuzlugu ıle yasamak tedırgın edıyor benı bende gec fark edildi ve kontrol altındayım kızımda 4 yasında lenf buyuklugu fark edildi kontrol altında, bir hastalık varsa zaten teshıs bır sekılde konuluyor.. Yanlıs mı dusunuyorum bılemedım. Fetal dna yaptırmayı dusunen arkadaslarım Allah korusun ters bir durum olursa nasıl bir yol izleyeceksiniz? Kendime dogru yolu bulmak ıcın soruyorum canlarım...
Ultrasonda her şey görünmeyebiliyor. Bazen doğduktan sonra bile down sendromlu olup olmadığını anlamak için testler yapılıyor. Hamileyken tespit edilirse gebeliği sonlandırabiliyorlar ailenin isteğine göre,Açıkçası bende yaptırmak istemiyorum hani birşey çıkınca anne karnında bebeğe nasıl müdahale ediliyor yada ultrasyonda herşey görülmüyormu
Gunaydın canım kızlar
Bugun kontrolum var. Her sey yolundaysa bu testi biraz daha detayli doktoruma soracagim. Sonrasinda ne dusunuyorum daha net yazarim.. Bana dua edin tuhaf hissediyorum. Insallah her sey yolundadirGunaydın canım kızlar
Merhaba, fetal dnada zaten oyle lenf buyuklugu vs gibi hastaliklar cikmiyor. Sadece kromozom dizilimine bakiliyor ve buna bagli hastaliklar cikiyor. Allah korusun aldirmak cok zor boyle bir karar vermek ama bebegin yasamasina engel olacak bir hastalik da cikabiliyor o zaman anneler daha fazla uzulmemek icin aldirabiliiyor. Tabi ki cok zor bir karar allah kimseyi boyle bir karar vermek zorunda birakmasinGunaydın canım kızlar
Çok zor gerçekten bu testler birde ne kadar güvenilir araştırmak lazımUltrasonda her şey görünmeyebiliyor. Bazen doğduktan sonra bile down sendromlu olup olmadığını anlamak için testler yapılıyor. Hamileyken tespit edilirse gebeliği sonlandırabiliyorlar ailenin isteğine göre,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?