2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben de okuyunca sesli güldüm yaa o nasıl olmuş öyle
Ay bi bilsem saflığıma denk geldi o an. Bilmediğin şeyi çocuk gibi ne inceliyon bırak işte nasıl ağlayarak eşimi aramıştım hem suçluyum hem güçlü sen manyakmısın bu ortalıkta bırakılır mı

Adamın suçu yok halbuki ama eşler her durumda günah keçisi boşuna evlenmedik

Hormonlar cnm ben kızıma hamileyken çok duygusaldim herşeye ağlıyordum. Şimdi de çok agresif sinirliyim çalışma arkadaşlarımla bile sık sık kavga ediyorum. Ufacık şakaya bile gelemiyorum sen düşün allahtan anlayışlı insanlarda benim kahrımı cekiyolar

Sen yeterki gül valla. Doktor iyi dediyse için rahat olsun. Eziyet etme kendine biz mutlu huzurlu olucaz ki bebişte mutlu olsun o an nasıl hissettiğini anlayabiliyorum inan ama çok şükür doktora gitmişsin bakmış benim o an doktora gitmek bile aklıma gelmemişti

Ben de öyleyim. Bir derdim falan da yok ama içimden herkese çatmak ve ağlamak geliyor. Gebelikte normal bir şeymiş. İlkinde olmamıştı böyle.
Çok güldüm
Uykudan kafasını kaldıramayanlar burda mı ? Geçen gün yemek koyup az biraz uzanayim dedim içim geçmiş bir baktım yemek mikronlara ayrılmış Allah'tan ki kül olmadan yetiştim iyi tarafından bakıyorum.
Ben de tam tersi uyuyamıyorum.

Merhaba ben dün biraz aseton kokladım yani biraz fazla dökmüşüm pmuğa sonra da bi tıkandım alerji gibi. Aseton kokusunun bebeğe bi zararı olur mu ?

Merhaba ben dün biraz aseton kokladım yani biraz fazla dökmüşüm pmuğa sonra da bi tıkandım alerji gibi. Aseton kokusunun bebeğe bi zararı olur mu ?
Bisey olmaz bikezcikten
Kızlar ne alemsiniz ya elektrosokcu arkadas cok guldurdun beni
Cikin haav alin kizlar depresif hakde olanlar kendinize iyi gelecek yerlerde az yürüyüş yapın
Bu aksam ben oyle yaptim cok iyi geldi

Gunaydın canım kızlar
Yazılanları okudum kafamdaki bir soruyu paylaşmak istiyorum 39 yasındayım 2lı 3lu testlerde deger yuksek cıkacak ve yapım geregı kafaya cok takip gergin bir hamılelık gecırecegım oyızden yaptırmayı dusunmuyorum. Fetal dna konusuna gelince orda da yine riskler ve muhtemel hastalıklar bozukluklar cıkacak ve ben yine gergin mutsuz bır hamılelık gecırecegım ustelık bebegım den de vazgecemeyecegım ıcın sureklı huzursuz olacagım bu yuzden yaptırmak korkutuyor beni ve yaptırmayı dusunmuyorum zaten bende bir suru hastalık var genetik de dahil muhtemelen bebekte de olacak ama takip altındayım yanı demek istedim bir hastalık varsa onceden ogrenıp omur boyu onun huzursuzlugu ıle yasamak tedırgın edıyor benı bende gec fark edildi ve kontrol altındayım kızımda 4 yasında lenf buyuklugu fark edildi kontrol altında, bir hastalık varsa zaten teshıs bır sekılde konuluyor.. Yanlıs mı dusunuyorum bılemedım. Fetal dna yaptırmayı dusunen arkadaslarım Allah korusun ters bir durum olursa nasıl bir yol izleyeceksiniz? Kendime dogru yolu bulmak ıcın soruyorum canlarım...

Açıkçası bende yaptırmak istemiyorum hani birşey çıkınca anne karnında bebeğe nasıl müdahale ediliyor yada ultrasyonda herşey görülmüyormu

Allah korusun kötü bir durum olursa ne yaparız bilmiyorum. Şimdiden büyük konuşmak istemiyorum ama ben riskleri ve karşılaşabileceğim şeyleri bilmek isterim her zaman. Sonra karşılaşınca çabuk adapte olamıyorum. O testlerde çıkmayacak rahatsızlıklar da olabilir. Yine de ben yaptırmak taraftarıyım.

Açıkçası bende yaptırmak istemiyorum hani birşey çıkınca anne karnında bebeğe nasıl müdahale ediliyor yada ultrasyonda herşey görülmüyormu
Ultrasonda her şey görünmeyebiliyor. Bazen doğduktan sonra bile down sendromlu olup olmadığını anlamak için testler yapılıyor. Hamileyken tespit edilirse gebeliği sonlandırabiliyorlar ailenin isteğine göre,

Bende bilemiyorum şimdiden bir şey söylemek zor ama beni nelerin beklediğini az çok bilmek isterim.

Bugun kontrolum var. Her sey yolundaysa bu testi biraz daha detayli doktoruma soracagim. Sonrasinda ne dusunuyorum daha net yazarim.. Bana dua edin tuhaf hissediyorum. Insallah her sey yolundadir

Merhaba, fetal dnada zaten oyle lenf buyuklugu vs gibi hastaliklar cikmiyor. Sadece kromozom dizilimine bakiliyor ve buna bagli hastaliklar cikiyor. Allah korusun aldirmak cok zor boyle bir karar vermek ama bebegin yasamasina engel olacak bir hastalik da cikabiliyor o zaman anneler daha fazla uzulmemek icin aldirabiliiyor. Tabi ki cok zor bir karar allah kimseyi boyle bir karar vermek zorunda birakmasin

Çok zor gerçekten bu testler birde ne kadar güvenilir araştırmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…