2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar benim kanama alanı başlamış haftaya perşembeye gel dedi kürtaj için. Ben istedim hemen almayın dedim kendisi doğal olsun diye.. sonrasında hsg çekecek ..
Geçmiş olsun canım. Bende aynı şeyleri yaşayan seni anlayan birisi olarak söylüyorum. Öncelikle kendi sağlığın kendini yıpratma stres yapma. Bi dahaki sefere sağlıklı gebeliklerimiz olur inşallah

10.haftama girdiğimde bende de oldu 1-2 günlüğüne. 1 kutu progestana başladım alttan. Şimdi sorun yok inşallah ama doktora pazartesi gitcem kutu yeni bitti.

Kızlar benim kanama alanı başlamış haftaya perşembeye gel dedi kürtaj için. Ben istedim hemen almayın dedim kendisi doğal olsun diye.. sonrasında hsg çekecek ..
Çok üzgünüm... Hayırlısıyla sağlıklı evlatlar sahibi olmanızı diliyorum

Canım öyle üzüldüm ki artık ne yazacağımı bilmiyorum rabbim en kısa sürede hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin sana ve diğer tüm kayıp eden annelere inşallah
Artık mutlu hberlere ihtiyacımız vardı gözün aydın cnm yarın bnmde kontrolüm War ve öyle korkuyorum ki Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize
Cok sukur cok sevindim gozunuz aydin Yarin da benim randevum var, yuregim agzimda bundan sonra hep guzel haberler duyalim insallah. Uzulen arkadaslarimizin da tez zamanda mujdelerini duyalim
Benimde yarın sabahtan randewum War öyle korkuyorum ki anlatamam inşallah bizlerde iyi haberler verip grubu kendine getirebiliriz kötü hberleri okuyunca insan birşey yazıp paylaşmak istemiyor

İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz

10.haftama girdiğimde bende de oldu 1-2 günlüğüne. 1 kutu progestana başladım alttan. Şimdi sorun yok inşallah ama doktora pazartesi gitcem kutu yeni bitti.
Teşekkürler içime su serptiniz az önce doktoru aradım öyle şakır şakır gelmiyorsa açık kırmızı değilse ağrı yoksa normaldir dedi yarın yinede gel sırf için rahat etsin diye dedi

Teşekkürler içime su serptiniz az önce doktoru aradım öyle şakır şakır gelmiyorsa açık kırmızı değilse ağrı yoksa normaldir dedi yarın yinede gel sırf için rahat etsin diye dedi
6 haftalıkken kıpkırmızı şakır şakır kanama ile acile gittim kalp atışını duydum bebeğimin şuan 11+5iz Allah nasip edecekse önüne hic birsey geçemez kalbinizi ferah tutun

Rabbim herşeyi daha iyi bilir. Üzülme demek saçma gelicek o yüzden Rabbim sabır versin inşallah bi daha olur sağlıkla kucağınıza alırsınız

Kızlar herşeyden sıkılan var mı eve sığmıyorum artık hiç birşey yapasım yok . Elimden gelse kaybolasım var . Arasınlar dursunlar beni . Psikolojikmen delirmek üzereyim . bıktım ya gerçekten bıktım . Dert sıkıntı desen zaten hiç bitmiyor. Ya Sabır diyorum . Ama dayanamıyorum . Gerçekten artık tepeme kadar geldi ya .

Canım rahatlamak İçin elimden geleni yapıyorum ama yok çok korkuyorum
Çok çok çok stres yapıyorsun yazık kendinede eşinede en önemlisi bebişe. Benim eşim polis evde fener buldum değişik gelmişti karnıma dayatarak açmaya çalıştım birden elektro şok açıldı o zaman 5-6 aylık hamileydim elim ayağım birbirine girdi eşimi aradım saydım saydım ağladım. Çok şükür bişeycik olmadı oğlum 5 yaşında. Düşün karnıma bastırarak elektro şok verdim yaaaa Şimdi düşününce gülme geliyor . Ay tövbe yarabbim. Rabbim koruyor emin ol.

Çık dolaş biraz hava al. Hamileyiz kafamızda dönen şeyler başkalarına saçma gelebilir. Davranışlarımızda öyle ama yapacak bişey yok. Kuran aç dinle okuyabiliyorsan oku sakin kafayla Rabbim içine ferahlık versin

Hormonlar tavan şu an cok normal Canim arada bana da oluyor

Ben de okuyunca sesli güldüm yaa o nasıl olmuş öyle

Ay bu halde beni güldürdün Allah razı olsun senden dostum Allah bebeğini sana bağışlasın yani siz de o anı benim gibi yaşasanız çok korkardınız bildiğiniz dirseğiyle düşmemek için karnıma girdi ...öyle böyle değil ayakları havaya kalktı düşün düşmemek için yaptığı refleksin sertliğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…