2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar ben ilac kullanmıyorum tsh değerim normaldi çünkü ama bi kac gündür benim de bağırsaklarım çalismaya başladı ama ben yediğim meyvelere bağlıyorum kiraz şeftali erik vs onlardan olabilir mi
Yapar canım ondandır
Hepsi birden güzel çalıştırır :)
Sifa olsun

Bende uyumalara doyamiyorum
Enfeksiyon olusmus olabilir mi canım
Yarın bahsedersin zaten
İns yolundadir hersey

Dün insülin direnci ile ilgili konuşmuştuk. Bugün endokrinoloji uzmanı doktorumla konuştuk. Gebelikte insülin direnci testlerde yüksek çıkarmış. İlaç kullanmaya gerek yok dedi. Başka bir doktor bakmıştı bu değere. Ben bakmaya gerek görmüyorum hamilelerde dedi.
Tiroid ilacına devam. 3 hafta sonra kontrol için çağırdı. 50 mg kullanıyorum ben.

Merhaba, bende bir süre çelişkide kaldıktan sonra 2 gün önce Nifty testi için kan verdim. Aralık ayında bir düşüğüm olmuştu ve 2li test yaştan dolayı muhtemelen riskli çıkacak ve yine çelişkide kalacaktım. Hem de 2li 3lü 4lü yaptırmadan sadece nifty testi yaptırırım kafam rahat olur diye düşündüm fiyatı baya yüksek geldi ama yaptırdık yine de

Iyi dusunmussunuz. Biz de yaptiracagiz ama nereye bilmiyorum muhtemelen doktorum bir yerle calisiyordur. Yarin sorucam. Siz nereye yaotirdiniz bir de sonuc ne zaman cikiyormus?

Iyi dusunmussunuz. Biz de yaptiracagiz ama nereye bilmiyorum muhtemelen doktorum bir yerle calisiyordur. Yarin sorucam. Siz nereye yaotirdiniz bir de sonuc ne zaman cikiyormus?
Genoks diye bir yere yaptırdık Ankaradaymış ama bölge sorumluları var nerede olursanız gelip kan alabiliyorlar. 10-12 iş günü dediler sonuç için

Doktor bana fetal DNA yaptırırsan ikili testi yapmayalım hiç gerek yok çünkü o tamamen istatiksel bi test dedi ona göre haber ver yapmıcam ikiliyi dedi. Hepsinide yaptır, bekle, stres çok zor ya. Doktorum bana maddi durumun iyiyse hiç düşünme dedi ama ben de kararsızım hala

Merhaba kızlar bu ara çok üzücü haber aldık bende mutlu haber ile umut vereyim istiyorum sizlereDoktor kontrolü vardı bugün doktorum kız bunu ne güzel büyütmüşsün dedi 11+5 günlük olmuşuz burda duyduğum haberlerden o kadar etkilenmiştim ki kalp atışını duyunca agladım 10 gün sonra 2li test için çağırdı ❣ Allahım hepinize hayırlı haberler almayı nasip etsin

Benimde korkum yaş, yoksa hiç düşünmicem hiçbirinide yaptırmıcam ama o şık düşündürüyor işte bi tek

Benim bebeğim 21 haftalık beyninde su var dı hatta hiç beyin yoktu o haftaya kadar gittiğim özel doktorum fark etmedi 2li testte hiç ni sorun çıkmadı bebeğim kendi öldü karnımda sonra genetik test yaptırdık bebeğe ne dawn sendromu ne diğer sakatlıklar çıkmadı ben testlere inanmıyorum hele ikili üçlü boşuna yapılıyor sadece insanı strese sokuyor benim bebeğim sakatken test sorunsuz çıktı bebeklerimizi rabbim esirgesin sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize

Kızlar dün kontrol e gittim herşey Yolunda şükür bebeğim 10 haftalık olmuş hareketlenmis maşallah bir sorun yok iki hafta sonra ikili test için cagirdi bu sabah uyanınca çok az üzüm kadar kahverengi lekelenme yaşadım açık kahverengi doktora ulaşamadım progestan kullanıyorum zaten başına gelen oldumu aranızda

Cok sukur cok sevindim gozunuz aydin Yarin da benim randevum var, yuregim agzimda bundan sonra hep guzel haberler duyalim insallah. Uzulen arkadaslarimizin da tez zamanda mujdelerini duyalim

Muhtemelen ense kalınlığı burun kemiği ölçümü ve kalple ilgili bir sorun varsa perinatolog daha iyi anlar diye ikili testi de yaptırmamı istedi. Çok az ihtimal de olsa fetal DNA testi de tanı testi olmadığı için yanılma payı var. Ultrasonografi ölçümlerini yaptırmamı önerdi.
Normalde ben de Nifty yetiyor diye düşünüyorumdum kafam karıştı.

Kaç haftalıkken yapılıyor peki bu test

selamlar ikiz olduğu için önlem amaçlı ilaç verdi mi doktorunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…