Yapar canım ondandırKızlar ben ilac kullanmıyorum tsh değerim normaldi çünkü ama bi kac gündür benim de bağırsaklarım çalismaya başladı ama ben yediğim meyvelere bağlıyorum kiraz şeftali erik vs onlardan olabilir mi
Bende uyumalara doyamiyorumHimm eger ilac dozu yuksekse carpinti yapar ama bende yok hic. Ya ben cok tuhafim bu ara. Istah yok, bulanti yok ama agiz tadim bozuk. Dun aksam 7de uyudum sabah 6da kalktim. Aclik hissetmiyorum, bagirsaklarim normal degil. Bir de dun ayaktayken birsey hissettim. Wcye gittim camasirim baya islanmisti, kan veya kahve degil ama seffaf da degil. Pantolonuma kadar cikmisti. Yarin doktor kontrolum var diye bir sey yapmadim. Yani bilmiyorum. Umarim her sey yolundadir.
Geçmiş olsun. Allah sabır versin. İnşallah en kısa zamanda yeniden bebeğiniz olur.Kızlar benim kanama alanı başlamış haftaya perşembeye gel dedi kürtaj için. Ben istedim hemen almayın dedim kendisi doğal olsun diye.. sonrasında hsg çekecek ..
Merhaba, bende bir süre çelişkide kaldıktan sonra 2 gün önce Nifty testi için kan verdim. Aralık ayında bir düşüğüm olmuştu ve 2li test yaştan dolayı muhtemelen riskli çıkacak ve yine çelişkide kalacaktım. Hem de 2li 3lü 4lü yaptırmadan sadece nifty testi yaptırırım kafam rahat olur diye düşündüm fiyatı baya yüksek geldi ama yaptırdık yine deMerhaba arkadaşlar ben de 9 haftalık hamileyim bi şey danışmak istiyorum, doktorum 12. haftada ikili tarama testi yapılması yerine fetal dna testi diye bi şey varmış onu yaptırmamızı önerdi. Bi kaş kliniğin broşürünü verdi araştırıp karar verin dedi. %99 doğru çıkıyormuş sonuçları, ama biraz fiyatı yüksek o yüzden düşündürüyor. Daha önce yaptıran ya da yaptırmayı düşünen var mı aranızda?
Iyi dusunmussunuz. Biz de yaptiracagiz ama nereye bilmiyorum muhtemelen doktorum bir yerle calisiyordur. Yarin sorucam. Siz nereye yaotirdiniz bir de sonuc ne zaman cikiyormus?Merhaba, bende bir süre çelişkide kaldıktan sonra 2 gün önce Nifty testi için kan verdim. Aralık ayında bir düşüğüm olmuştu ve 2li test yaştan dolayı muhtemelen riskli çıkacak ve yine çelişkide kalacaktım. Hem de 2li 3lü 4lü yaptırmadan sadece nifty testi yaptırırım kafam rahat olur diye düşündüm fiyatı baya yüksek geldi ama yaptırdık yine de
Genoks diye bir yere yaptırdık Ankaradaymış ama bölge sorumluları var nerede olursanız gelip kan alabiliyorlar. 10-12 iş günü dediler sonuç içinIyi dusunmussunuz. Biz de yaptiracagiz ama nereye bilmiyorum muhtemelen doktorum bir yerle calisiyordur. Yarin sorucam. Siz nereye yaotirdiniz bir de sonuc ne zaman cikiyormus?
Doktor bana fetal DNA yaptırırsan ikili testi yapmayalım hiç gerek yok çünkü o tamamen istatiksel bi test dedi ona göre haber ver yapmıcam ikiliyi dedi. Hepsinide yaptır, bekle, stres çok zor ya. Doktorum bana maddi durumun iyiyse hiç düşünme dedi ama ben de kararsızım halaMerhaba, Ben de fetal DNA testi yaptırmak istiyorum. Doktorum mutlaka ikili taramayı da yaptır o test de yanlış çıkabilir dedi. Kararsız kaldım . Belki ikili taraman temiz çıkar dedi. İkili taramada risk çıkarsa fetal DNA yaptırmaya karar vermiş gibiyim.
1 hafta sonra ikili tarama yaptıracağım, şimdiden fetal DNA için kan versem mi çok kararsızım .
Benimde korkum yaş, yoksa hiç düşünmicem hiçbirinide yaptırmıcam ama o şık düşündürüyor işte bi tekMerhaba, bende bir süre çelişkide kaldıktan sonra 2 gün önce Nifty testi için kan verdim. Aralık ayında bir düşüğüm olmuştu ve 2li test yaştan dolayı muhtemelen riskli çıkacak ve yine çelişkide kalacaktım. Hem de 2li 3lü 4lü yaptırmadan sadece nifty testi yaptırırım kafam rahat olur diye düşündüm fiyatı baya yüksek geldi ama yaptırdık yine de
Sonucun 10 gün içinde çıktığını söyledi doktorumIyi dusunmussunuz. Biz de yaptiracagiz ama nereye bilmiyorum muhtemelen doktorum bir yerle calisiyordur. Yarin sorucam. Siz nereye yaotirdiniz bir de sonuc ne zaman cikiyormus?
Benim bebeğim 21 haftalık beyninde su var dı hatta hiç beyin yoktu o haftaya kadar gittiğim özel doktorum fark etmedi 2li testte hiç ni sorun çıkmadı bebeğim kendi öldü karnımda sonra genetik test yaptırdık bebeğe ne dawn sendromu ne diğer sakatlıklar çıkmadı ben testlere inanmıyorum hele ikili üçlü boşuna yapılıyor sadece insanı strese sokuyor benim bebeğim sakatken test sorunsuz çıktı bebeklerimizi rabbim esirgesin sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimizeBen de galiba yaptırıcam ama hep kafamdaki soru işareti yine şunu bunu yaptırın dedikleri para tuzağı mı acaba? İnsanın aklınada takılıyor bana cinsiyetide o testle hemen öğrenebilirsin dedi doktorum. İstanbulda mısınız, nerde yaptırcaksınız, fiyatı ne kadar verdiler size?
aynen beni de düşündüren o zaten.. yoksa hiç girmezdim bu test işlerineBenimde korkum yaş, yoksa hiç düşünmicem hiçbirinide yaptırmıcam ama o şık düşündürüyor işte bi tek
Anladim hayirli olsun, temiz sonuclar ciksin insallahGenoks diye bir yere yaptırdık Ankaradaymış ama bölge sorumluları var nerede olursanız gelip kan alabiliyorlar. 10-12 iş günü dediler sonuç için
Cok sukur cok sevindim gozunuz aydinMerhaba kızlarbu ara çok üzücü haber aldık bende mutlu haber ile umut vereyim istiyorum sizlere Doktor kontrolü vardı bugün doktorum kız bunu ne güzel büyütmüşsün dedi 11+5 günlük olmuşuz burda duyduğum haberlerden o kadar etkilenmiştim ki kalp atışını duyunca agladım 10 gün sonra 2li test için çağırdı ❣ Allahım hepinize hayırlı haberler almayı nasip etsin
Doktor bana fetal DNA yaptırırsan ikili testi yapmayalım hiç gerek yok çünkü o tamamen istatiksel bi test dedi ona göre haber ver yapmıcam ikiliyi dedi. Hepsinide yaptır, bekle, stres çok zor ya. Doktorum bana maddi durumun iyiyse hiç düşünme dedi ama ben de kararsızım hala
Kaç haftalıkken yapılıyor peki bu testMerhaba, bende bir süre çelişkide kaldıktan sonra 2 gün önce Nifty testi için kan verdim. Aralık ayında bir düşüğüm olmuştu ve 2li test yaştan dolayı muhtemelen riskli çıkacak ve yine çelişkide kalacaktım. Hem de 2li 3lü 4lü yaptırmadan sadece nifty testi yaptırırım kafam rahat olur diye düşündüm fiyatı baya yüksek geldi ama yaptırdık yine de
selamlar ikiz olduğu için önlem amaçlı ilaç verdi mi doktorunuzİlk 8 hafta çok fazla nedense ya ilk etapta bebeğin kalbiyle ilgili bişey diyor mu doktorlar yavaş vs. İnsan kendini hazırlar en azından birden duymak çok kötü olur Rabbim sabırlar versin bende daha önce bir düşük yaşadım ama kanamayla oldu benim düşüğüm rahmim attı bebeği resmen şakır şakır kanamıştı bu sefer millet kalbi durdu falan dedikçe kontrol aralarında stres oluyor insan kanama yok ama ya kalbi durduysa diye valla çok zor süreçteyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?