2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bugun kontrolum var. Her sey yolundaysa bu testi biraz daha detayli doktoruma soracagim. Sonrasinda ne dusunuyorum daha net yazarim.. Bana dua edin tuhaf hissediyorum. Insallah her sey yolundadir
Benimde bugün kontrolüm var şuan yola cikiyorum dualarım seninle dualarını benden eksik etme içimde kötü bir his var çok korkuyorum

Benimde bugün kontrolüm var şuan yola cikiyorum dualarım seninle dualarını benden eksik etme içimde kötü bir his var çok korkuyorum
Hadi guzel haberle insallah. Her kontrolumuzde boyle olucaz sanirim, bu duruma alisalim. Hayirli haberlerle gel cnm dualarim seninle

Kızlar size güzel haberlerle geldim. Biraz grubumuzun modunu yükseltelim Az önce doktordan çıktım her şey yolunda. Uygulamaya göre haftam 10+2 ama bebiş biraz önde gidiyormuş 11+1 çıktı haftası. 3 hafta sonra da ikili teste gireceğim. 4 hafta sonra da kontrol var o zaman da cinsiyeti öğreniriz artık diye düşünüyorum

Oh ne güzel sağlıkla mutlulukla huzurla gelir inş bebişin ve tüm bebişlerimiZ büyük çıkmasının sebebi ne oluyor? Düzgün beslenmeniz falan mı yoksa erken ovulasyon mu acaba? Günlerimiz aynı da o yüzden merak ettim

Onu sormadım ama erken ovülasyon ihtimali yüksek. Çünkü kan verdiğimde beta kısa sürede çok yükselmişti.

Ben de en son 6+6da gitmiştim. 10. Haftada gel demisti. 10+6da gitmeyi düşündüm ama gec mi olur diye size danışayım dedim. Teşekkür ederim
Lekelenme ya da aşırı derecede ağrı olmadığı sürece 12 hafta dolunca gideceğim ikili test için o da salı günü. En son 8.haftada gitmiştim doktor 12.haftada gel dedi.

Kızlar kalp atışını duyduktan ne kadar sonra tekrar kontrole gittiniz/gideceksiniz?
Valla ben 6. haftada kalp atışını da duyamamıştım. Doktor bir sorun olmadığını söylemişti. Daha yeni bugün gidebildim. Bugün duydum kalp atışını da. Kalbi duyduysanız 11 ya da 12.haftada gitmek mantıklı sanırım.

Ama sağlam bebeğe yanlış teşhis konulabiliyor bunun birçok öğrenği var eminim sizin çevrenizdede vardır. Düşünsenize bebek aslında sağlam ama size olumsuz şeyler söyleniyor ve aldırıyorsunuz düşünmesi bile üzücü

Cok sevındım gelen guzel haberlere daımı olsun ınsallah. Ben ıdrar yolu enfeksıyonu nedenıyle acıle gittim dun sıkayetım de yoktu oylesıne aldıkları ıdrar tahlıl ınde cıktı acıldekı dr gecen haftaki kanama olayımı ogrenınce kalp atısına da baktı nasıl da buyumus bir haftada gercı geriden geliyor haftası 1 hafta ama takılmıyorum

İçimdeki bu korkulardan kurtulmak İçin bugün kuaföre gitmeye karar verdim saçlarımı kestireceğim kaş bıyık bi de bacaklara ağda siz ne düşünüyorsunuz bu konuda hamileyken bacağa yapılan Arda’nın bi zararı olmaz herhalde değil mi? Siz nasıl hallardiyorsunuz bu kıl tüy işini

Canım kendimizı dinlemek yerine bakım yapmak guzel fikir
Kızıma hamıleyken sureklı bıldıgım temız bir yerde agda yaptırıyordum suan lazer yaptırdıgım ıcın cok strese gireceğim halde degıller butun bakım islerini tup bebek tedavisinden once hallettım amaaa beyazlarım cıkmaya basladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…