2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Gercektem boyle bir veri var mi? Yani saglam bebege sorunlu teshisi konmus mu fetal DND ile. Bugun doktorumun soyledigi verilere dayanarak %99larda dogru ciktigi. Mesela soyle oluyormus. Diyelim ki fetal DNA yaptirdi bir hamile ve Allah korusun Down sendr cikti %99 oraninda. Ve aile bebegi aldirmak istedi. Yasal olarak bu mumkun degilmis. Yani Fetal DNA sonucuna gore gebeligi sonlandiramiyorsunuz zaten. Bunun icin bir de Amniyosentez yaptirma zorunlulugu varmis. Ve doktorumun soylesigi Fetal DNA ve Amniyosentez sonuclanirinin tutmadigi bir vakam olmadi dedi. Yani baya baya dogru sonuc cikiyor. Allah o durumlara kimseyi dusurmesin tabi durum bu.

Agda bisey yapmaz cnm, iyi gelir temiz temiz biraktigi his ben lazer yaptirsigim icin com az cikiyo jiletle idare ediyorum bu donemde. Yakinda ben de bi kiriklari aldirmaya gidecegim kuafore

Saron Birumuttur yasamak icinizi ferah tutun insallah guzel haberler alırsınız

Amin. Inan gitmeye korkuyorum. Artik kalbim pir pir

Hadi guzel haberle insallah. Her kontrolumuzde boyle olucaz sanirim, bu duruma alisalim. Hayirli haberlerle gel cnm dualarim seninle
Herkese merhaba çok şükür bebegim büyümüş 8+4 olmusuz herşey yolunda testlerime baktı sorun yok bebekte iyi dedi iki hafta sonra yeniden cagirdi

A Aynen canım ben de öyle biliyorum. Amniyosentez yapılmadan gebelik sonlandırılamaz.

Arkadaslarin da dedigi gibi fetal dna yapildi diye bebek aldirilmaz. Sorunlu sonuc cikarsa emin olmak icon amniyosentez yapilir. Bir arkadasimin basina geldi amniyosentez yaptirdi o yuzde 100 sonuc veriyor zaten. Aslinda fetal dna ya %99 denmesinin sebebi bebegin plasentasinin dnasina bakmasi. Amniyosentez direk bebegin dnasina bakiyor.

Bir şey olmaz merak etmeyin. Ama hamileyken cilt daha hassas oluyor gibi. Benim canım daha çok acıyor. Ben lazere gidiyorum doktorum sorun olmaz demişti.

Bunlar tarama testi kesin sonuç vermiyor. Bu testlerin sonucuna göre gebelik sonlandırılmıyor.
Tanı testi olan amniyosentez gibi yöntemler uygulanıyor ve kesin sonuç alındıktan sonra sonlandırılması yasal. Karar aileye bırakılıyor.

Tanı testleri yanlış sonuç vermeZ. Tarama testleri sadece olasılık belirler.

Ben de haftaya bakıma gireceğim, saç manikür pedikür...
Beyazlar çıktı ama artık yapacak bir şey yok
Canım ben baya bi salmıştım hamilelik şokundan korkulardan evhamlardan baktım iyice depresyona giriyorum kendimi bakıma almaya karar verdim ne diycem nemlendirici yıkama jeli filan ne kullanıyorsun

Canım ben baya bi salmıştım hamilelik şokundan korkulardan evhamlardan baktım iyice depresyona giriyorum kendimi bakıma almaya karar verdim ne diycem nemlendirici yıkama jeli filan ne kullanıyorsun
Ben güzellik salonundan almıştım nemlendirici ve gözaltı kremimi ama bitmek üzere. Araştırıyorum şimdi. Yıkama ve maske için Caudalie kullanıyorum. La Roche Posay de güzel bir seçenek.
Ne kullanırsan kullan güneş kremini ihmal etme yüzün için. İlk hamileliğimde pek umursamıyordum, leke kaldı. Çok uğraştım kurtulmak için.

Kızlar folik asiti ne zaman bırakacaksınız ? Benim doktorum momvital yazdı bugün. Folik asiti sorunca onu da yavaş yavaş bırakıyoruz dedi ama ikisini birden kullanabiliyor muyuz ki anlamadım. Arayıp sormayı düşünüyorum. İnsanın o an aklından uçup gidiveriyor.

Bir şey olmaz merak etmeyin. Ama hamileyken cilt daha hassas oluyor gibi. Benim canım daha çok acıyor. Ben lazere gidiyorum doktorum sorun olmaz demişti.
Bana da gıttıgım klinikte sorun olmaz dediler hatta bununla ilgili video da ızledım ama yıne de gitmeyecegım aklımda soru ısaretı kalmasın hıc

momvitalde zaten folik asit var. Ayrıca folik asit kullanmaya gerek yok diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…