Pandemi döneminde kuaföre gitmeyen bir ben mi kaldım acaba hem de kaş bıyık falan başkasının suratı suratınızda eli yüzünüzde düşündükçe anksiyetem fırlıyor
Lekelenme ya da aşırı derecede ağrı olmadığı sürece 12 hafta dolunca gideceğim ikili test için o da salı günü. En son 8.haftada gitmiştim doktor 12.haftada gel dedi.
Pandemi döneminde kuaföre gitmeyen bir ben mi kaldım acaba hem de kaş bıyık falan başkasının suratı suratınızda eli yüzünüzde düşündükçe anksiyetem fırlıyor
Tek değilsin bnde gitmiyorum saclarimi kardeşim kesmisti uçlarından kaş bıyık kendim hallediyorum ağda da yapamıyorum jilet tamamdır insna korkuyor şuan iki kat korkuyorum korona daha olmadım ya hamilelikte olursam die
Tek değilsin bnde gitmiyorum saclarimi kardeşim kesmisti uçlarından kaş bıyık kendim hallediyorum ağda da yapamıyorum jilet tamamdır insna korkuyor şuan iki kat korkuyorum korona daha olmadım ya hamilelikte olursam die
Kuaföre ben de gitmeyeli yıllar oluyo. Kaş bıyık kendim alıyorum. Saçlarımı eşim kesiyor
Kıl tüy zaten jilet kullanıyorum.
Ben pandemiden değil de oldum olası tiksinirim kuaförlerden nedense.
Boya da yaptırmadım hiç yeni yeni çıkıyor beyazlarım kalsın boyatmayı da düşünmüyorum
Kuaföre ben de gitmeyeli yıllar oluyo. Kaş bıyık kendim alıyorum. Saçlarımı eşim kesiyor
Kıl tüy zaten jilet kullanıyorum.
Ben pandemiden değil de oldum olası tiksinirim kuaförlerden nedense.
Boya da yaptırmadım hiç yeni yeni çıkıyor beyazlarım kalsın boyatmayı da düşünmüyorum
Hamilelikte saç boyatilmaz deniyor ama bnde boya falan yapmıyorum kaptirirsam da kardeşim hallediyor sağolsun bn de jilet kullanıyorum malesef ki ilerleyen günlerde nasıl yapacağız bilmiorm
Inan ayaklarim geri gitti bugun. O kdar kendimi alistirmisim ki doktorun iyi demesine sasirdim neredeyse. Yasadigim degisiklikler, fiziksel rihsal, ruyalar fln her sey kizimdakinden cok farkli. Kizimda dumduz bir gebelik gecirmistim. Lekelenmeymis oymus buymus yoktu. O yuzden hep bir sorun var gib9 hissediyorum ama cok sukur her sey yolunda. Insallah senden de guzel haberler alicaz.
Ama 3-4 saat sonra acikmak normal cnm ya, hele gebelikte. Ara ogunlu gidersen titremeyi engellersin. Yani yemekten 2 saat sonra fazla sekerli olmayan bir meyve, bir kase yogurt, badem, ceviz gibi saglikli atistirmaliklar tuketmeyi dene. Kan sekerin dengelenir elin ayagin titremez
Inan ayaklarim geri gitti bugun. O kdar kendimi alistirmisim ki doktorun iyi demesine sasirdim neredeyse. Yasadigim degisiklikler, fiziksel rihsal, ruyalar fln her sey kizimdakinden cok farkli. Kizimda dumduz bir gebelik gecirmistim. Lekelenmeymis oymus buymus yoktu. O yuzden hep bir sorun var gib9 hissediyorum ama cok sukur her sey yolunda. Insallah senden de guzel haberler alicaz.
Ben de kızımda cok rahattım saglık olarak bunda hersey sorun cok saglık sorunu ile mucadale edıyorum ama psikolojik olarak daha rahatım kızımda herseyden tedırgın oluyordum
Ben de kızımda cok rahattım saglık olarak bunda hersey sorun cok saglık sorunu ile mucadale edıyorum ama psikolojik olarak daha rahatım kızımda herseyden tedırgın oluyordum
Canım ben baya bi salmıştım hamilelik şokundan korkulardan evhamlardan baktım iyice depresyona giriyorum kendimi bakıma almaya karar verdim ne diycem nemlendirici yıkama jeli filan ne kullanıyorsun
Tekim saniyordum bu konuda... Dusuk tehlikem varmis uzuntuden sacimi bile tarayasim gelmiyordu bugun kalktim taradim saatlerce evin hali zaten icler acisi kocam sag olsun arada bir supuruyor da o kadar elinden temizlik konusunda hicbir sey gelmiyor