2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Pandemi döneminde kuaföre gitmeyen bir ben mi kaldım acaba hem de kaş bıyık falan başkasının suratı suratınızda eli yüzünüzde düşündükçe anksiyetem fırlıyor
Tek değilsin bnde gitmiyorum saclarimi kardeşim kesmisti uçlarından kaş bıyık kendim hallediyorum ağda da yapamıyorum jilet tamamdır insna korkuyor şuan iki kat korkuyorum korona daha olmadım ya hamilelikte olursam die

Pandemi döneminde kuaföre gitmeyen bir ben mi kaldım acaba hem de kaş bıyık falan başkasının suratı suratınızda eli yüzünüzde düşündükçe anksiyetem fırlıyor
Kesim dışında kuaföre gitmediğim için hiç zorlanmadım pandemide Yalnız değilsiniz en güzeli kendin çaresine bakmak

Ben nifty test ve sma testi yaptırmayı düşünüyorum. Nifty için 3000 tl sma için 1250 tl fiyat aldım. Sizler ne düşünüyorsunuz bu testler hakkında

Ben nifty test ve sma testi yaptırmayı düşünüyorum. Nifty için 3000 tl sma için 1250 tl fiyat aldım. Sizler ne düşünüyorsunuz bu testler hakkında

Sma ‘ bakılıyor mu?
Ben sadece anne babanın taşıyıcı olup olmadığına bakıldığını biliyordum.

Kuaföre ben de gitmeyeli yıllar oluyo. Kaş bıyık kendim alıyorum. Saçlarımı eşim kesiyor
Kıl tüy zaten jilet kullanıyorum.
Ben pandemiden değil de oldum olası tiksinirim kuaförlerden nedense.
Boya da yaptırmadım hiç yeni yeni çıkıyor beyazlarım kalsın boyatmayı da düşünmüyorum

Hamilelikte saç boyatilmaz deniyor ama bnde boya falan yapmıyorum kaptirirsam da kardeşim hallediyor sağolsun bn de jilet kullanıyorum malesef ki ilerleyen günlerde nasıl yapacağız bilmiorm

Bugün güzel haberler geldi gruptan, çok sevindim
Benim kontrolüm haftaya ama tedirginim ister istemez. Bugün bir arkadaşımın da düşük haberini aldım.
Inan ayaklarim geri gitti bugun. O kdar kendimi alistirmisim ki doktorun iyi demesine sasirdim neredeyse. Yasadigim degisiklikler, fiziksel rihsal, ruyalar fln her sey kizimdakinden cok farkli. Kizimda dumduz bir gebelik gecirmistim. Lekelenmeymis oymus buymus yoktu. O yuzden hep bir sorun var gib9 hissediyorum ama cok sukur her sey yolunda. Insallah senden de guzel haberler alicaz.

Yemek yedkten 3-4 saat sonra elim ayağım titriyo karnım gurulduyo illa bir şey yemem gerekiyo sizde de oluyor mu ya
Ama 3-4 saat sonra acikmak normal cnm ya, hele gebelikte. Ara ogunlu gidersen titremeyi engellersin. Yani yemekten 2 saat sonra fazla sekerli olmayan bir meyve, bir kase yogurt, badem, ceviz gibi saglikli atistirmaliklar tuketmeyi dene. Kan sekerin dengelenir elin ayagin titremez

Ben de kızımda cok rahattım saglık olarak bunda hersey sorun cok saglık sorunu ile mucadale edıyorum ama psikolojik olarak daha rahatım kızımda herseyden tedırgın oluyordum

Canım ben baya bi salmıştım hamilelik şokundan korkulardan evhamlardan baktım iyice depresyona giriyorum kendimi bakıma almaya karar verdim ne diycem nemlendirici yıkama jeli filan ne kullanıyorsun
Tekim saniyordum bu konuda... Dusuk tehlikem varmis uzuntuden sacimi bile tarayasim gelmiyordu bugun kalktim taradim saatlerce evin hali zaten icler acisi kocam sag olsun arada bir supuruyor da o kadar elinden temizlik konusunda hicbir sey gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…