2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kizlar peki su " hamileyken sac kesilmez" hurafesine pek inanmasa da uyanlar kimler? Ben onceki hamileligimde hc kestirmedim ama sonu kotu oldu tabi. Dun babama bu hurafeden bahsettm ilk defa duymus cok guldu ben de gulme anneme sor bakalm kestirmis mi dedm ve annem iki hamilelignde de sac kestirmemis. Ustelik normalde hic batil inanci olmamasina ramen bana kestirme bosver dedi:) ben de sastm kaldim. Sanirim kestiremicem. Gerci kestiren birsuru de insan taniyorm yani batil oldugu cok belli ama bilmiorm ya:))

Ben hurafelere inanmama ragmen gidip kestirmek yemiyo acikcasi Ama uclarindan aldiricam kiriklarini, kizimda da oyle yapmistim kirik temizligi sadece.

Acaba tam yerleşme zamanı mı ondan mı oluyor ya

Ben ilkinde kestirmiştim. Kestirince ne oluyormuş? Batıl inançlarım yok. 9 ay kırık dolu saçlarla dolaşamam

Ay oyle degil daha da korkunc-omru kisalirmis fln... Sacma sapan seyler uydurup insani heyheylendiriyolar valla. Ben de kirik aldirma disinda kestiremiyorum halbuki ne kadar sacma ama kestirmicem

Benim yengem o hurafe yüzünden saçlarını kestirmedi. Ağustosun sıcağında rapunzel gibi doğuma gitti. Ben çarşamba günü kestireceğim saçlarımı. Öyle şeylere inanmıyorum. Benim saçlarım gür ve çabuk uzuyor. Ocağa kadar insanlıktan çıkarım

Canım ben ıdrar yolu enfeksıyonu olmustu lokosıt cok cıktı bakteri de vardı monurol dıye tek kullanımlık antibiyotik verdı. Gecmıs olsun

Ben ilk öğrendiğimde saçım çok uzadı diye tuttum kestim omuz hizasına Bişeycik olmaz Allahın izniyle. Allah saç kesimine göre mi hareket ediyor haşa

Kızlar size bi şey sorucam. Kese büyümeden bebek gelişir mi? Böyle bi durum yaşayan olmuş muydu? Böyle bi durumda bebek gelişimi de durur galiba değil mi

Kizlar ne olur beni vesveseden kurtarin. Dis agrisi cekiyorum hamileligimin basindan beri cok dayandim sonra mecburen augmentin verildi. Uc tane ictim agri gecince korktugum icin biraktim bugun yine disim cok kotu oldu esimin de gaziyla bir tane augmentin ictim. Ayni zamanda progestan kullaniyorum cok korkuyorum bir sey olmaz degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…