2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben hurafelere inanmama ragmen gidip kestirmek yemiyo acikcasi Ama uclarindan aldiricam kiriklarini, kizimda da oyle yapmistim kirik temizligi sadece.
Bnde inanmam ama insan korkuyor olmaz olmaz bsey olursa ya ondan dersem kalsın uzun diyorum kızımda da kestirmedim bunda da kestirmem nolur nolmaz
Ben ömrü kısa olur diye biliyorum ama boyu kısa diyorlarsa gene iyimis
Ay oyle degil daha da korkunc-omru kisalirmis fln... Sacma sapan seyler uydurup insani heyheylendiriyolar valla. Ben de kirik aldirma disinda kestiremiyorum halbuki ne kadar sacma ama kestirmicem
Hemde çok saçma ama insan korkuyor işte

Antibiyotik düzenli kullanılmalı yoksa faydası olmaz. Doktorunuza danışsaysanız .verdiğine göre zarar vermeyeceğini düşünmüştür. ama ilacın faydası olmaz bakteriler daha çok çoğalır. Antibiyotik saatine uygun alınmalı bir gün al bir gün alma olmaz.

Ben grbelikten suphelenirken ki hamileymisim 5 gun kullandim. Augmebtin gebelikte guvenli oldugunu biliyorum. Doktorun icebilirsin demedi mi? Bence sorun olmaz. Agri crkmek daha kotu

Bu duzensiz kullanmama sebep olan malesef acildeki doktor o kadar ilgisizdi ve gozumu korkutmustu ki icmeye korktum bir iki gune dis agrim gecince kendim de unuttum simdi tekrar nuksetti esim bi tane al artmasin agri dedi ben de aldim cok korkuyorum gercekten

Ben grbelikten suphelenirken ki hamileymisim 5 gun kullandim. Augmebtin gebelikte guvenli oldugunu biliyorum. Doktorun icebilirsin demedi mi? Bence sorun olmaz. Agri crkmek daha kotu
Ben de ayniydim ogrenir ogrenmez kestim sonra tekrar agridi cok kotu oldugum icin kadin acile gittik o siralarda daha yeni ogrenmistim kendi doktorum da yoktu oyle belirledigim... Acildeki o kadar korkuttu ki beni hem onay verdi hem kabusum oldu o zaman agridan mecburen aldim ictim agrim gecince biraktim cok korktugum icin simdi yine nuksetti agrim... cok uzuluyorum

Memnun kalmadıysanız başka bir doktora gidip anlatsanız. Korkmanızı gerektiren bir durum yoktur.stres yapıp daha çok üzmeyin kendinizi. Bir şey olmamıştır ama sizin ağrınız var. en azından tedavinizin nasıl olması gerektiğini öğrenirsiniz.

Tesekkur ederim carsambaya randevu aldim stajyer doktor arkadasima danistim augmentinin hamilelikte verilen bir ilac oldugunu bir taneyle de bir sey olacagini sanmadigini soyledi biraz rahatladim. Insallah bir sey olmamistir dua edelim birbirimize

2 hafta önce upuzun olan saçlarımı kulak altına kadar kestirdim :) bu hurafeyi de çok kez duymuştum. Ben pek takmıyorum hurafeleri. Annem de şeftali yeme bebeğin tüylü olur dedi, canım çekiyor soğuk soğuk her gün yiyorum. Zaten covid ve hamilelik nedeniyle hayatımızda çok şey kısıtlı, lütfen çemberi daha da daraltmasın şu batıl inançlar

Benn. Kalcam kuyruk sokumum ağrı var çok üzerine oturamiyorum bende zayıf hamile kaldım

Asıl içmessen kötü olur dayanamazsın diş iltihap ı inatçı oluyor kutu kutu antibiyotik geçirmiyor öyle dişe kanal falanda işe yaramıyor inşallah üç aylık olunca çek kurtul ben 3 aylıkken antibiyotik içip çektirmiştim yoksa tekrarlayıp duruyor bebeğine bişi olmaz Allahın izniyle inşallah geçmiş olsun

Kızlar selam nasılsınız? birkaç gündür foruma giremedim. Sebebi ise aşırı bulantı ve kusma.... günde en az 4 en fazla 8 defa kusuyorum.. bugün nispeten daha iyiyim. Yemek vs hiçbirşey yiyemiyorum. Tek yediğim tuzlu çubuk, ekmek ve humus... Su içerken bile midem bulanıyor. Öncesinde limonlu su işimi görüyordu o da olmuyor artık. Mecburen suyu zorla içiyorum. Doktor herhangi bir ilaç kullanmamı da yasaklamıştı. ne yapacağım inan bilmiyorum. günde 3-4 defa da uyur oldum..Duam bu günlerin geçmesi...

Tesekkur ederimm ben de 3 ayin dolmasini bekliyorum simdilik biraz acemilik oldu kendi kafama gore ictim biraktim falan. Ilk hamileligim her seyden tedirgin oluyorum Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…