2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar ya 12. Haftanın içindeyim 2-3 gündür sağ kasıgımda batma oluyor böyle içerden iğne ucuyla çizilir gibi ani gelip gidiyor hep aynı nokta başka yerde olmuyor anlamadım neden oluyor ki acaba. Sizde de oluyor mu kızlar? Oturup kalkarken de oluyor normal dururken de

Ben ani hareket yaptığımda oluyor tarif ettiginiz ağrı .Yatakta aniden dönersem ,aniden oturup kalkarsam ama durup dururken olmuyor .

Bugün bende oldu dediginiz gibi
Maşallah bana da her sey oluyo

Önemli bir şey olduğunu sanmıyorum. Yataktan ani kalkarsam hep oluyor, yeni değil. Öksürünce, hapşırınca da oluyor.

Hapşırınca bana da oluyordu ve gün içinde devam ediyordu dün doktora gittim bebekte sorun yoktu normalmiş onlar.
Ya cidden normalmis tek biz mi bu kadar evhamlıyız bilmiyorum. Benim görümcem de hamile kız 1 ay 15 gün sonra gidiyo kontrole bazen keşke onun kadar rahat olsam diyorum

Ben de yaşadım, bu hafta bebek büyümesindr maksimum hıza ulaşıyor. Hızlı boyut değiştirme yani. Bunun etkisi olduğunu düşünüyorum zaten kese de iyice yukarı çıkmaya başlıyor. Değişimler çok

Aynısını ben dün yasadım igne ucuyla batma gibi bisey oluyor bende 12. Haftayi bitirmek uzereyim son 1 gun kaldi 11+6dayım suan dun benimde rahimime ince ince agri saplanir gibi oluyoordu hatta bel agrımda vardı biraz o rahim buyudugu icin oluyormus endiselenme canım

Ya aynısını bende yaşıyorum bence 11. 12. Haftalarda oluyor o aynı noktaya iğne ucu Bayar gibi ama 1 sn falan uzamıyor hiç öyle olunca önemsemedim bende ciddi bişey olsa baya ağrır siye düşünüyorum

Selamlar ikili testi devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum. Sadece doktordan randevu almam yeterli mi? Ayrıca biyerden de randevu alacak mıyım? İlçeden ile gideceğim orada sorun yaşamamak adına soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…