Bayagidir buralara bakamiyordum ne cok konu yazilmis ay geri kalinca baya tuhaf oluyor ben de yarin ikili teste girecegim doktorumuz bi deneyelim dedi dua edinn bu arada bir tane sigarayi birakma mesaji gordum tiksinmek buyuk mucize geliyor ben kendimle cok cebellesiyorum bazen aliyorum dayanamayip vicdsn yspip kirip kirip atiyorum kesin karar verdim insallah dayanmaya devam dua edin bana
Canım bnde aynı duayı istiyorum ilk kızımda hemen bırakmıştım bunda gerçekten cnm istiyor bnde günde bir pakete yakın içerdim şuan günde üçe indirdim kimi gün hiç içmedim ama tamamen çıkaramadım hayatımdan videolar izledim elime alınca o videoları aklıma getiriyorum bebeğe zararlı lütfen diye ama o an sonra gene bir kriz inşallah yavaş yavaşta olsa bitireceğiz yiyesim geliyor benim çok ciddiyim böyle bir can istemesi yok inşallah yakında güzel hberler verirsin bırakmış olarak
Ferrum tablet.
İlk gebeliğimde de doğuma kadar bunu kullanmıştım.
Kan değerlerim çok iyiydi hatta doktor normal doğum olduğu halde ekstra kan bulmaya bile ihtiyacın yok demişti
Ben kullanmıyorum ama sigarayı doktorlar 3-5 tane içebilirsiniz diyor. Sonuçta onu içmeyinde yaşayacağın stresin de bebeğe zararı var diye. Tabi en güzeli hiç içmemek.
Azaltarak bırakabilirsiniz inşallah kızlar
Canım bnde aynı duayı istiyorum ilk kızımda hemen bırakmıştım bunda gerçekten cnm istiyor bnde günde bir pakete yakın içerdim şuan günde üçe indirdim kimi gün hiç içmedim ama tamamen çıkaramadım hayatımdan videolar izledim elime alınca o videoları aklıma getiriyorum bebeğe zararlı lütfen diye ama o an sonra gene bir kriz inşallah yavaş yavaşta olsa bitireceğiz yiyesim geliyor benim çok ciddiyim böyle bir can istemesi yok inşallah yakında güzel hberler verirsin bırakmış olarak
Apayniyiz benim de yiyesim geliyor adeta tiksindim diyenlere gipta ediyorum aglaya aglaya iciyorum bazen ama duramiyorum esim evdeyken hic sıkinti yok ama haftanin bes gunu de aksama kadar tek basimayim dua edelim birbirimize Allah bize bile muhtac birakmayacak saglik versin yavrularimiza
Ben kullanmıyorum ama sigarayı doktorlar 3-5 tane içebilirsiniz diyor. Sonuçta onu içmeyinde yaşayacağın stresin de bebeğe zararı var diye. Tabi en güzeli hiç içmemek.
Azaltarak bırakabilirsiniz inşallah kızlar
Dudaklarimi yoluyorum valla kendimi bi ise de veremiyorum hep bebegimi dusunuyorum bazen yine de aglaya aglaya ictigim anlar oluyor... Esim hep evde olsa hiiic aramam ama yalnizlik da benim ayri imtihanim neyse ki insallah kardesim geliyor yarin yanima bes gun kalacak bir iki gun dayansam insallah daha istemem.. Oyle uzuluyorum ki cok guzel birakmistim cok akilli kocam ve ailesi psikolojimi mahvettiler...
Aman birakan tekrar baslamasin bize de biraktirsin Allah cok zor bir sey
Kızlar ben ilk başlarda 6 haftadan sonra çok halsiz ve kötüydüm . O zamanlar üst üste 2 hafta serum taktılar . Serumdan sonra çok güzel ayaklanmıştim ama serumdan sonra çok fena kabız oldum oturup ağlamıştım sıkıntıdan . Şu an çok şükür prilamdr ile idare ediyorum . Serum alıp kabız olan varmı yada sadece bende mi böyle sıkıntı çıktı anlamadım?
Dudaklarimi yoluyorum valla kendimi bi ise de veremiyorum hep bebegimi dusunuyorum bazen yine de aglaya aglaya ictigim anlar oluyor... Esim hep evde olsa hiiic aramam ama yalnizlik da benim ayri imtihanim neyse ki insallah kardesim geliyor yarin yanima bes gun kalacak bir iki gun dayansam insallah daha istemem.. Oyle uzuluyorum ki cok guzel birakmistim cok akilli kocam ve ailesi psikolojimi mahvettiler...
Aman birakan tekrar baslamasin bize de biraktirsin Allah cok zor bir sey
Çok kıskandım ben uyuyabilenleri. Hayatımdaki başka sıkıntılatdan dolayı huzursuzum, uykuya dalamıyorum, eğer uyku arasında uyanırsam tekrar dalamıyorum, sabah 7den erken uyanıyorum
Çatlak kremlerinin haftasını bilmiyorum ama cildi nemli tutmak önemli çatlakları önlemek için o nedenle Hindistan cevizi yağı kullanımı faydalı olabilir en baştan
Kızlar ben ilk başlarda 6 haftadan sonra çok halsiz ve kötüydüm . O zamanlar üst üste 2 hafta serum taktılar . Serumdan sonra çok güzel ayaklanmıştim ama serumdan sonra çok fena kabız oldum oturup ağlamıştım sıkıntıdan . Şu an çok şükür prilamdr ile idare ediyorum . Serum alıp kabız olan varmı yada sadece bende mi böyle sıkıntı çıktı anlamadım?
buda benim sıpam bugün gördüm uyuyormuş doktor sallayınca başladı götünü kaldırıp kaldırıp zıplamaya sonra sırtını dönüp tekrar uyudu ben eridim orda sağlıklı dedi ya benim cinsiyet filan aklıma gelmedi sormadım Bi ay bekliycem öğrenmek için.
Ay bana ve benim gibi olanlara da dua edin biz de tiksinelim bazen okuyorum boyle birakamayanlara siz ne vicdansizsiniz falan yaziyorlar. Valla kendim icin soyleyeyim oyle kotu hissediyorum ki asla keyfine aman ne var ya iceyim demiyorum cok ugrasiyorum bazen her sey tikirinda gidiyor ama bu bi bagimlilik bazen gunum iyi gidiyor ama bazen kotu bir sey oluyor aklina o geliyor yoksunluk cektigim anlar oluyor direniyorum boyle seyler okuyunca da ben ne bicim anne olucam diye de agliyorum sadece Allah'a siginiyorum kurtarsin hic hic baslamayan da girmesin bu ise 24 yasindayim yasima uzuluyorum valla
Kabızlığa en iyi gelen şey su. Günde 3 litre su içmeye başlayınca bırakın kabızlığı hatta çoğu zaman ishal oluyorum.
Ama her türlü kabızdan daha iyidir çünkü gebeliğin başlarında çok çektim ben de kabızlıktan. Kuru erik kayısı falan hiç fayda etmemişti bana. Bi şalgam suyu iyi geliyor gibiydi.
Şu an ferrum kullandığım halde maşallah hiç kabız olmuyorum, Adana sıcağında 3 litreden fazla su içtiğimden sanırım
Cok kotu oldugun zaman dulphalac diye bi surup var onu icebilirsin. Ben hamilelik disinda da cok kabizlik yasarim doktor bunu vermisti bende ibs var. Kabiz olacagina bunu ic demisti. Hamileyken de doktor bunu verdi yine. Baska arkadaslarmdan da hamileyken kullandiklarini duymustm
Kizlar kendime nazar degdiriyorm ne zaman iyiye gidiyo bulantim yazsam o gun kustm bgn de oyle oldu pert oldm yatiyorm suan. Prilam da bitmisti almam daha diyodm simdi esimi nobetci eczaneye gonderiyorm yoksa gece gecmez bana