2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kizlar kendime nazar degdiriyorm ne zaman iyiye gidiyo bulantim yazsam o gun kustm bgn de oyle oldu pert oldm yatiyorm suan. Prilam da bitmisti almam daha diyodm simdi esimi nobetci eczaneye gonderiyorm yoksa gece gecmez bana
Aynı ben buraya ne yazsam , ertesi gün kendimi yalancı çıkardım resmen. Bulantım gecti dedim, bugün 2 defa kustum.kabızlık yok dedim , 2 gün kabız oldum, yazdıklarımın arkasında değilim kimse beni ciddiye almasın

İnşallah zamanla bırakırsın günde 1 içmeye çalış belki sonra aklına gelmez . Vicdansız değilde bağımlılık bu ne yazık ki insanın elinde olmayan bir şey. Canım yoksa her anne baba bebişinin sağlığını istemezdi. İlerde güzel günleri düşünerek mutlu olursan bırakırsın canım zamanla

Olabildikce fazla içmeye çalışıyorum suyu ama kabız olmadan içmek lazım miş kabız olunca hiç bir şey işe yaramıyor

Bende dayanamayacağım yarın doktora gidicem. İnan akşam yemeği yiyemedim. Gaviscon içeyim dedim yanması gitsin hiç değilse daha beter oldu. Bu bebişim vitamini nasıl alıcak Suyu bende yeni yeni içmeye başladım senin gibiydim aynı. Kuş kadar yiyorum dünyalarım yemişim gibi Mide için ilaç verir mi ki

Insallah en kisa sure de kendi isteginle birakabilirsin. 10 yilin uzerinde icici olarak ve gunde 1 paket icen biri olarak hamile oldugumu ogrendigim gun biraktim. O gun bugundur tek nefes cekmedim. Bu konuda sanli oldugumu dusunuyorum. Bence vicdan azabi yaparak kendine yuklenme. Sigaranin disinda da insanlar cocuklarina buyuk kotulukler yapabilirler. Hakkinda hayirlisi olsun

Ben ilk kızımda birden kestim bunda gerçekten yiyesim geliyor benim gene evde uğraşacak kızım var o yüzden günde üçe dusebildim kızımda sağ olsun hiç durmuyor bazen insan öyle bunalıyor ki bı nefes alsma yeter diyor sonra vicdan yapıyor içmiyorum ama bu seferde sınırlı agrasif oluyorum tahammülüm kalmıyor kızımda küçük ona kızıyorum sonra kendime geliyorum böyle böyle bırakacağız inşallah Allah yardımcımız olsun ikimizinde geçecek bugünler

Doktora gittim, soran kimdi hatırlamıyorum etiket yapamadım malesef bu yüzden. Düşün tehlikem yüksek çıktı kanama çıktı rahimde ve kanamam var. 4 tane iğne verdi düşük için haftada 1 iğne vurulacam tiroid ilacı ve yeni vitaminler verdi. Özel hayatı yasakladı herşeye dikkat edeceksin iş flan dikkat et dedi, yorulma uzan çogunlukla dedi. Kusma içinde ilaç verdi fakat bu ağır ilaç zorda olmadıkça kullanma dedi kusacaksan dahi yemegini ye kus ama Yemen lazım dikkat etmen lazım dedi. Tabi çevremde eşim yanımda olmasına rağmen abartma demeye başladı görümcem vs doktorlar öyle der abartmayın bende yaşadım bişey olmaz iş güç yap oturma yatma dedi kocamda uydu biraz aklına öyle baya kötüyüm kanamam ciddi var ped takıyorum. Ve agrım var ne yapacagımı bilmiyorum duygularım darmadagın sanırım biraz annemin yanına gitsem iyi olacak bende durumlar pek parlak degil malesef.

Geçmiş olsun yatmanız gerekiyorsa yatın. Belki moralinizin düzeleceğini düşünerek öyle söylemişlerdir, bozmayın moralinizi. Ben olsam kanamam ve ağrım geçene kadar yerimden kalkmam. Sonrasında yavaş yavaş hareket edersiniz

Çok geçmiş olsun siz kendinize dikkat edin dinlenin bol bol kimseye kulak asmayın... 6 haftalıkken asiri kanamam oldu düşük yapıyorum sandım iğne ve fitil kullandım 12.haftaya kadar birliktelik yaşamadık. Şuan çok şükür 15.haftamdayım iyi düşünelim iyi olsun

Hiç mide bulantısıda mı yaşamadınız? Sigara bende içiyordum şimdi kokusuna bile tahammülüm yok. Öğrenince bıraktım sonra bulantılar başladı ve direk soğudum

Ah canım çok geçmiş olsun. Senin ve bebeğin sağlığı çevrendeki lerden önemli değil.Moralini yüksek tut gerekirse hiç kalkma yerinde yatarak ye yemeğini kim ne derse desin şu an için önemli olan sen ve bebeksin. İnşallah hayırlısıyla atlatırsın

Geçmiş olsun canım. Bence annenin yanına git kanaman ve ağrın geçene kadar tuvalet ihtiyacın dışında hiç kalkma. Çok zor gerçekten

Bebegin nasi vitamin alcak diye sakin dusunme zaten bebek 45 gr suan senden alcagi yiyeceklere 18.haftadan snr fln anca ihtiyaci olcak. Ilk hamilelikte yasadigim seylerden dolayi bunu cok iyi biliyorm. Butun sikayetlerini yuzde 100 gecircek bi cozum sunamaz belki ama seni rahatlatcak seyler verir. Prilami gunde 1kere aliyosan arttir prospektusunde yaziyo ztn.. o da yetmezse belki zofere gecer ama onun da yan etkileri var hicbi ilacla malesef hamile degilmiscesine rahat edemiyorz. Bi dr bana hamilelik konfor zamani degil demisti;(

Insallah hepsi gecer benim de oyle bir donemim oldu neredeyse bu haftaya kadar progestanla geldim. Hic is yapmayin imkaniniz varsa ailenizin yanina gidin stres falan da kotu ama evde kalirsaniz suyunuzu bile getirsin esiniz ona kulak asmayin isteyin getirsin hic umursamamaya gayret edin. Insallah saglikla gelir bebis

Benim sorunum.biraz psikolojik zaten cok hassas bir insanim unideyken falan antidepresan kullanmistim obsesifim maalesef. Ben de sip diye birakmistim hic aramiyordum da ama esimle cok buyuk bir sorun yasadik beni psikolojik olarak cokerten bir olay oldu keske o zaman aklima getirmeseymisim o ana kadae her sey yolundaydi tesekkur ederim kendimden ziyade bebegime dua istiyorum ben de insallah birakirim da Allah benim kotulugumu yavrumdan korusun

Hiç mide bulantısıda mı yaşamadınız? Sigara bende içiyordum şimdi kokusuna bile tahammülüm yok. Öğrenince bıraktım sonra bulantılar başladı ve direk soğudum
Yaşamamak mi ilaclarla duruyorum hala prilam içiyorum akşamları iki tane ama sigaradan tiksinmedim yiyesim geliyor gerçekten yarısına kadar içiyorum sonra öğürme atıyorum

Sağol canım :) Bu kadar da zor olacağını tahmin etmemiştim.. Senin 2. hamilelik mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…