2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar bugün ani şekilde kalktım sol kaşığıma bıçak sağlanır gibi kramp girdi 5 sn sürdü ama nefesimi kesti. Size de oluyor mu böyle şeyler normal mi acaba ?
Benim de yatakta bir taraftan diğer tarafa dönerken oluyor, bıçak saplanması gibi ani bir acı.hemen hemen her gece oluyor.

Benim de yatakta bir taraftan diğer tarafa dönerken oluyor, bıçak saplanması gibi ani bir acı.hemen hemen her gece oluyor.
Bende de var bu ara hatta cok kücük bi kan geldi dr a gittim ama hic bi kanama alanı yok gözükmüyo dedi ama yinede bi tane iğne yaptı her ihtimale karşın

Bende heyecan yaptım benimki çok küçük 20 güne ögreniriz cinsiyet dedi doktor ama insan merak ediyor istemsiz tahmin eden varsa benimkinide tahmin edebilirler mi aceba

Eklentiler

• F188F068-3124-47A0-AC3C-2C4466C7F393.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 63
Daha erken canım ben göremedim bunda hayırlısı olsun..
Nub denilen şeyi çözemedim merak ediyorumda ay inşallah yine kızım olur gerçi saglıklı bir aksilik çıkmadan gününde dogsunda rabbim istiyen herkese hak eden herkesi evlat sahibi etsin, hamişleride saglıkla gününde evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin inşallah

Ay benim de bir kızım var yine bir kız evlat geçiyor gönlümden hayırlısıyla
Ama erkek olursa da bir de onu tatmış oluruz diye mutlu olurum.
Her türlü sevineceğim yani sadece merak işte.
Allah hakkıyla anne-babalık yapabilecek herkese nasip etsin inşallah

Kızlar etrafımda herkes erkek bebek bekliyor, hepsi öyle hissediyor. Bir tanesi bile kız demedi. Sende oğlan annesi tipi var diyorlar. O nasıl oluyor bilmiyorum da. Bu olay beni gerdi yalnız kız olsa sevinmeyecekler gibi.
Anneme dün biri sordu kız mı olsa iyi olur erkek mi diye. Annem tabiki erkek dedi. (Ortamda üç kızı var)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…