2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Demekki erkek senesiymiş içim kıpır kıpır cinsiyet konusunda. İlk çocukta çok umursamıyorduk ama bu sefer eşimde bende kız istiyoruz. Sürekli rüyalarımıza kız bebek giriyor. Tabi ilk başta hayırlı evlat olsun ama insan oğlu işte inşallah çarşmba görürde bu merakta aklımızdan çıkar . Bi oğlum var kardeşi doğana kadar 6 yaşına girmiş olucak kızda olsa erkekte olsa onun için fark etmicek arayı fazlaca açmış olabiliriz ama Rabbimin işine karışılmaz böyle olmasını uygun görmüş.

Futbol oynamayı futbolcuları öğrenmeye başlarsın sana 6 sene veriyorum ama kızdan sonra çok kolay gelecek erkek büyütmek .Sağlıkla gelsin
Gerçekten kızdan daha mı kolay
Benim kızım çok zor bi çocuk da ben daha beteri gelecek diyordum inşallah dediğiniz gibi olur razıyım futbolcuları öğrenmeye

Ben de zofer almayi dusunuyorm cunku bir kere daha kusarsam bogazmi napicam bilmiorm artik. Sik sik yiyorm ben deama tabi gece yemiyorm:) en kotu gunlerimde bile gece uyanmazdim prilam alip yattim mi olu gibi uyurdum bu nerden cikti bilmiorm. Dedigin gibi sicaklardan uyandigimiz icin de olabilir. Ben de bugun 14u bitiriyorm haftaya da bayramda tatile gidicez napicam bilmiorm hamile kalmadan once erken rezervasyonla ayirmistk o zamana kdr gecer diyodm ama gecmicek heralde guya ilk 3 aydan snr gecer diyolar ama gecmiyo zaten annem fln hep 4 ay derdi. Benim de gecen sene 15 16dan snr iyice azalmisti acikcasi

Ultrason ölçümlerin gayet normal çıkmış canım.
Kan değerlerin de normal çıkarsa risksiz gelir test sonucun inşallah

Gerçekten kızdan daha mı kolay
Benim kızım çok zor bi çocuk da ben daha beteri gelecek diyordum inşallah dediğiniz gibi olur razıyım futbolcuları öğrenmeye

Oğlum uslu bir çocuk hiç üzmedi bizi .Uyku ve kolik sorunu oldu.Tuvalet eğitimi filan çok kolay kız çocukları daha narin zor büyütülüyor diye düşünüyorum erkekler düz genel olarak büyüğü de küçüğü de

Bi tweet var onu bırakayım buraya sizin düşüncenizin tam tersi. Etrafımda bunu doğruluyor nedense

Eklentiler

• CDEAD0A7-7C37-48B7-A5E4-21F34D209626.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 68
Ay ben de hep böyle duyuyorum, gördüklerim de hep Zıpır ve çok meraklılardı
Görümcemin iki oğlu var ikisi de küçük. Sabah bi bakıyo ki üst üste uyumuşlar. Birinin ayağı diğerinin ağzında. Bi yere çıkacaklarsa birbirinin üstlerine basarak çıkıyorlar falan filan. Bu tweeti gösterdim o kadar çok katıldı ki

Pozisyonu uygunsa görünür canım. E seninkinin pipisini gördük diye hatırlıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…