bende 6 kilo aldım diye doktordan laf yedim :))) aslında ilk üç ay kilo almayın diyorlar. bence sen idealsin. sonuçta bebek alıyorsa sorun yok. zaten son aylarda kilo artışıda oluyor. dediğin gibi sen çok zayıfsan doktor bünyen zayıf düşmesin diye söylemiş olabilir. bende sağlıklı besleniyorsan sorun olmaz.Benim kilomda artmamış ya sadece 2 kilo fark var niye almadım bilmiyorum doktor ne bulursan ye diyor bayada zayıfım :)
bugün aile hekimin somonda yeme dedi bana. ondada civa var dedi anlamadım. sonuçta somon çok iyi bir balık diye biliyordum.Alabalık yiyebilirsiniz yada somon
Aynen çok zayıfım diye laf yiyorum bende :)))43 tüm yeni 46 oldum 55 olsam yeter 60 da fena olmaz :)bende 6 kilo aldım diye doktordan laf yedim :))) aslında ilk üç ay kilo almayın diyorlar. bence sen idealsin. sonuçta bebek alıyorsa sorun yok. zaten son aylarda kilo artışıda oluyor. dediğin gibi sen çok zayıfsan doktor bünyen zayıf düşmesin diye söylemiş olabilir. bende sağlıklı besleniyorsan sorun olmaz.
Yağlı balık biraz doğrudur o konuda bilgim yoktu, ben herbalığı severimbugün aile hekimin somonda yeme dedi bana. ondada civa var dedi anlamadım. sonuçta somon çok iyi bir balık diye biliyordum.
somon en yağlı balık olduğu icin omega 3 acısından süper bi balık, ama tabi dip balığı olduğu icin de civa riski var.. nadir tüketilebilir bence. ben de uzun zamandr yemedim aklıma geldiği iyi oldubugün aile hekimin somonda yeme dedi bana. ondada civa var dedi anlamadım. sonuçta somon çok iyi bir balık diye biliyordum.
aile hekimliklerinde yapılandan başka bir aşı mı bu? biraz daha bilgi verebilir misiniz? ben de sorayım doktoruma bunuKarma olan aşı buymuş arkadaşlar, YouTube da da videolar var inceleyebilirsiniz, en iyi etki ve antikor oluşumu için 30.haftada olmak öneriliyor. Aşı görsel:Gökçe Akbaş
Aynen bir ara piyasada yoktu ama bir kutu bulabilmiştim. Geldi mi şu an var mı bilmiyorum. Elimdeki biterse ve bulamazsam ocean mummy alırım sanırım. Çünkü içerikleri çok benziyor birbirineEfa mom bulabiliyor musun? Bende ondan kullanıyordum da şimdi bulamıyorum üretilmiyor dediler i mom kullanmaya başladım .
Aynen,aile hekimleri sadece tetanoz+ difteri yapıyormuş. Buradaki aşıda boğmaca da çok önemli olduğu için bu aşıyı olmamız daha iyi olurmuş, 3ü birden olan.aile hekimliklerinde yapılandan başka bir aşı mı bu? biraz daha bilgi verebilir misiniz? ben de sorayım doktoruma bunu
Cinsiyeti ne bebeğinizinDomatestuzlayıp tuzlayıp yiyorum her gün. Hem bulantıyi dindiriyor hemde canım çekiyor. Bildiğimiz market domatesi değil bahsettigim. Kendi evimizin bahçesinde yetişen domatesler...
bugün aile hekimin somonda yeme dedi bana. ondada civa var dedi anlamadım. sonuçta somon çok iyi bir balık diye biliyordum.
Merhabalar size yazıcaktım unutmuşum şimdi görünce tekrar aklıma geldiEvet cok güzel oldu gerçekten ama renginde sıkıntı var acaba bu bebek arabalarının rengi değisebiliyormu yqni kılıfları onu bi araştırcam
Galiba degisiyo benim arkadasimda bugaboo vardi pembe tentesi vardi beje cevirmisti. Stokkeda da degisiyo olabilir. Ben de ilk bebegim bi de biliosn daha oncekini da kaybettm, tabi her seyi yeni alaym en iyi alaym istiyorm ama bizden once butun arkadaslarimizin bebegi oldugu icin almayin biz size veririz illa ki diyolar onlar oyle deyince bi de kardes kdr yakin arkadaslar, esim de sacmalama niye alalim varken okdr para verelim diyo arkadasim da bugaboo vericek ustelik. Ama gonlum yepyeni almak istio dogruya dogru ama esim de hakli:) oyuzden keske birisi sifir hediye etse diyorm annemlerden umitliydm ama annem de anca yorgan pike havlu vs ufak tefek ivir zivirlari bilir bebek arabasindan anlamaz nerden bilip de alicak.Evet cok güzel oldu gerçekten ama renginde sıkıntı var acaba bu bebek arabalarının rengi değisebiliyormu yqni kılıfları onu bi araştırcam
Ben de 49 ile basladım, bulantılar başlayınca 46ya dustum, simdi 47,5 civarında. Biz zayıf olduğumuz için hemen endişeleniyoruz, ama doktorum hiç moralini bozma dedi, bebek iyi gittikten sonra sıkıntı olmaz dedi. Ben vinalac multivitamin, folik asit içeren demir hapı kullanıyorum, bir de 2 hafta sonra omega 3 e baslayacağız. Doktorum bir örnek verdi, 43 kilo olan hastası 49 kiloyla tamamlamış ve ikiz bebek doğurmuş, bebekler sağlıklıydı dedi.Bende fazla yiyemiyorum zaten normalde 45 kiloydum ilk üç ayda 43 e düştüm kusmalarım fazlaydı sonra tekrar 46 ya geldim oda sanırım imom OMEGA kullanıyorum ondan iştahım biraz açık o kilo aldırmıştır
Yok canım cinsiyeti daha öğrenemedik daha 1 haftadan çok var çatliycam öğrenene kadar çok merak ediyorumSizin cinsiyet belli mi cinsiyetle alakalımı bünyeylemi anlamadım 2 kızım var ikisinde de bunları yaşamadım uyusam bile uyanınca tatlı çekerdi canım ama dediğin gibi bu gebeliğim de uyusam zehir oluyor bana günüm ne ağzımın tadı oluyor ne neşem
Yaa çok çok üzüldüm canım. Dur bakalım Allah büyüktür, hem henüz erken değil miydi acaba bir iki hafta sonra mı gitseydin. Belki kistler önemli değildir kendiliğinden kaybolur gider. Önemli olup olmadığı ile ilgili birşey dedi mi? Bu gittiğin perinatolog muydu? Değilse bide perinatologa git.Kızlar ben bugün ayrıntılı ultrason yaptırdım.. bebeğimde bazı sorunlar çıktı, yıkıldım tabi sabahtan beri ağla ağla helak oldum.
Beyninde kistler varmış ve göbek kordonunda bebeği besleyen damarlardan biri eksimiş. o da ilerde gelişim geriliği yapabilir hatta bebeğin kalbi durabilir dedi doktor. Çok üzgünüm, ne yapacağımı bilmiyorum..
Teşekkür ederim bende çok çektim baş ağrısı fena özellikle geceleri başlıyor sonra da dediğim gibi göze vuruyor kaşlara falan . Eşim masaj yapıyor yine iyi gelmiyor arada bir Türk kahvesi içiyorum iyi geliyor ama parol dediğiniz gibi kesmedi tam . Banada midem bulaninca sıcaklarda soğuk tüylü şeftali iyi geldi baya evde bulunduruyorum .Baş ağrısı beni en çok zorlayan şey oldu bu hamilelikte 2 günde bir çekiyorum, aynen kaş üstüne ve göze vuruyor, eger normalde kahve içmiyorsanız arada içilen turk kahvesi işe yarıyor, bir kaç defa kesti. Psrol ben de içiyorum, geçirmiyor hafifletiyor, çok dayanamazsanız hastanede parolun serumunu veriyorlar damardan o 1000 mg olduğu için bir tık daha iyi oluyor. Bulantınm da aç kaldığımda daha çok zorluyor. Sürekli meyveyle tık8nmaya çalışıyorum, beyaz nektarin ferahlatıyor biraz tavsiye ederim.
Perinatologa gittim 2li testim biraz riskli çıktığı için doktorum 18.haftada yaptırmamı söylemişti ayrıntılıyıYaa çok çok üzüldüm canım. Dur bakalım Allah büyüktür, hem henüz erken değil miydi acaba bir iki hafta sonra mı gitseydin. Belki kistler önemli değildir kendiliğinden kaybolur gider. Önemli olup olmadığı ile ilgili birşey dedi mi? Bu gittiğin perinatolog muydu? Değilse bide perinatologa git.
Benim doktorum feramat vermiş bana 100 mg demir içeriyorkızlar benim doktor ilkinde demir için sidefer stick vermişti internetten bakıyorum şimdi içindeki demir çok düşük başka vitaminler vs de var. onun tadını sevmediğimde de maltofer flakon vermişti. maltoferin içeriğindeki demir 100 mg, siderefinki 17 mg. ben anlamadım bu işi. sizin kullandığınız demir ilaçları kaç mg demir içeriyor_? 100 biraz fazla değil mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?