2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende ilk hissetmeye başladığımda daha azdı, ama şimdi 4-5 ne ki Normaldir yani, sonradan artıyor. İlk 19.haftada başlamıştım hissetmeye

Kızlar sizde de sık sık idrara çıkan var mı?
Tahlillerde enfeksiyon çıkmadı ama tuvalete gidiyorum bazen 5 dk geçmeden yine geliyor..
Bir de bebeği bazen taa sağ böbreğimin oralarda hissediyorum
Üşütüyorsan ayaklarını 5 dk da bir gelir :) Bazen sistit olunca da öyle oluyor. Onunda geçmesi için bol su içmek lazım. Her gece mutlaka uyandırıyor beni tuvalet işi su içmeden yatsam da :))

ben 22. haftadayım ben de hala düzenli şekilde hssetmiyorum. doktorum prblem olmadığını söyledi. bir gün hissediyorum bir gün hareketsiz mesela
O zaman normal demek. Belki de bir iki haftaya daha iyi hissederiz.
Siz hissettiğinizde yer değiştirmeyi falan hissediyor musunuz? Ben sadece tek şekilde hissediyorum.

Kızlar günaydın. Bugün canım sıkkın Dün kan değerlerime bakıldı. Karaciğer enzimlerim yüksek çıktı. Doktoruma sonuçlarımı gönderdim. Dahiliye doktoruna gitmeniz lazım karaciğer enzimleriniz yüksek şeker değerleriniz de iyi değil dedi. Pazartesi sabah dahiliyeye gidicem. Bir fikriniz var mı neden olabilir? Sonuçları ekliyorum.

Eklentiler

• Ekran Resmi 2021-09-03 11.27.18.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 71
  • Ekran Resmi 2021-09-03 11.28.33.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 71
  • Ekran Resmi 2021-09-03 11.29.00.webp
    26 KB · Görüntüleme: 66
Hamilelikte maalesef karaciğer enzimleri yükselebiliyor maalesef enzimlerimiz, hormonlarımız gebe değilken normalse bile gebelikten çok çabuk etkilenebiliyor

Hamilelikte maalesef karaciğer enzimleri yükselebiliyor maalesef enzimlerimiz, hormonlarımız gebe değilken normalse bile gebelikten çok çabuk etkilenebiliyor
İnternette baktım biraz. Karaciğer enzimlerinin yükselmesi ciddi bir sıkıntı diyorlar. Gebelik sonlandırmaya kadar gidiyormuş. Umarım milletin abartmasıdır moralim çok bozuldu.

çok kötü faranjit oldum sadece ballı ıhlamur ballı zencefil ve sürekli ılık su içiyorum ama çok kötüyüm.
başka ne yapabilirim?

İnternette baktım biraz. Karaciğer enzimlerinin yükselmesi ciddi bir sıkıntı diyorlar. Gebelik sonlandırmaya kadar gidiyormuş. Umarım milletin abartmasıdır moralim çok bozuldu.
Hiç öyle şeyler aklına getirme, internetten okuyunca zaten neler neler çıkıyor ama her yüksekliğin derecesi bir değilki, aşırı yüksekliklerden bahsediyorlar orada. Tedavi verirler düşer için rahat olsun. Bak bu videoyu da izle canım

Canım gebelik zehirlenmesi diye Bi şey var sonra kullandığın ilaç varsa o etki etmiş olabilir covid geçirdin mi bu arada belki onun etkisidir bi çok şey olabilir.. Takip edilmen gerekiyo geçmiş olsun

Canım gebelik zehirlenmesi diye Bi şey var sonra kullandığın ilaç varsa o etki etmiş olabilir covid geçirdin mi bu arada belki onun etkisidir bi çok şey olabilir.. Takip edilmen gerekiyo geçmiş olsun
D vitamini ve multivitamin dışında bir şey kullanmıyorum. Aksine çok da sağlıklı hissediyorum. Bilmiyorum ki neden yükseldi

Çok geçmiş olsun
Doktor söylemez mi öyle bir risk olsa? Bence çok ciddi değerlerde söz konusudur. Korkutmayın kendinizi

Lierac çabuk emiliyor ama fiyatı biraz abartı. O kadar para vererek almamıza değer inşallah yeterki her yerim çatlamasın sinozu ilk kez duydum bı bakarim internetten
ben de niyeyse lierac sevemedim. Bana sanki onu sürdükten sonra cildimden soyuluyo gibi geldi bazı kremlerde olur ya hani cildin emmez kupkuru cilt ama üstünden pul pul sürdüğün şey dökülür öyle hissettirdi. Ben biooil daha çok sevdm sürüyorm bi beş dk bekliyorm ondan snr giyiniyorm pijama giymiorm ztn şuan gecelik giyiyorm bence bulaşmıo

çok kötü faranjit oldum sadece ballı ıhlamur ballı zencefil ve sürekli ılık su içiyorum ama çok kötüyüm.
başka ne yapabilirim?
Çok geçmiş olsun.
Bal beni çok öksürtüyor. Sizde de öksürme çoksa azaltıp deneyin isterseniz.
Ben de baya kötüydüm. Nane limon kaynatıp ılıkken içtim. İyi geliyordu

Hiç kötü düşünme ,nette yazan şeylere de aldırış etme ,doğru bilgiyi ayırmadığımız sürece çok çöp bilgi var .

Gebeliğe bağlı yükselmiş olabilir ,hba1c de yüksek geriye dönük 3 aylık şeker ölçümü yapılmış.Bu da gebeliğe bağlı olabilir .Dahiliyenin görmesinde fayda var bazen yükselmeler normal kabul ediliyor gebelik olduğu için .

D vitamini ve multivitamin dışında bir şey kullanmıyorum. Aksine çok da sağlıklı hissediyorum. Bilmiyorum ki neden yükseldi
Geçmiş olsun canım, canını sıkma hemen bi uzmana danış. Bakalım ne diyecek? Stres yapma sakın.. bebek hareketlerini ne sıklıkla hissediyorsun? Birde detaylı da kötü birşey söylendi mi?

İnşallah öyledir. Bizim ailede karaciğer hastalıkları genetik, annem daha yeni siroz tedavisi oldu. O yüzden enzim değerlerini görünce çöktüm birden. Bakalım umarım endişelenecek bir şey değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…