2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Herkese merhaba, bu hafta annem ve kız kardeşim geldi, onlar gelmişken tüm kıyafetlerin önce etiketlerini kestik, sonra da yıkayıp, ütüleyip, dolaba yerleştirdik. Hem eksikleri net olarak görürüz dedik iyi oldu çok ağırlaşmadan. Çok güzel bir duygu, gidip gelip odasına bakıyorum, Allah sağlıkla ve zamanında hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin. Şu an biberon, göğüs kalkanı ve pompası, bebek telsizi eksik, onları da ihtiyaç durumuna göre alacağız bakalım.

Ya kızlar az önce daldım yukarı uzandm bir anda dalmışım şimdi vajinama doğru baskı gibi hissediyrm ve pıt pıt sanki gaz varmış gibi şeyler oluyo evbam mı yapıyorum şu an
Benim de bu durum çok oluyo yani ara sıra yukarıda hissettiğim de oluyo ama genelde aşağıda. Az önce kontrolden geldim doktor bebeğin ayaklarının aşağıda olduğunu bu yüzden öyle hissettiğimi söyledi. Yani ters pozisyondaymış şu anda kızım. İnsallah doğuma kadar baş aşağı pozisyona gelir

Bugün etiket işini biz de hallettik . Yarından itibaren artık temizlik ve yerleştirme işine başlayacağız . Sağlıkla,sıhhatle kavuşmak cümlemize nasip olsun tarifsiz duygular.. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Bence de erkendi, ama yakınımda kimse yok, annemler gelmişken yapalım dedik, sonra zor olacaktı bana. Zibinlari düzenleyici içine koymuştum, tozlanmasin diye örtük üzerlerini.
İyi yapmışsınız canım sanırım ben de birilerinin gelmesini bekliyorum bu işler için
Bi de büyük temizlik yapılacak daha. Perdeler yıkanıp camlar silinecek, mutfak dolapları iç-dış silinecek, koltukları da yıkatıcam, halıları da sermedim daha. Önce bunları halledip bebek hazırlığını öyle yapmak istiyorum.

Kızlar salıncak ve mama sandalyesi almadıysanız ben bu ürünü almıştım, fiyatı da baya inmiş şu an bilginiz olsun, ihtiyaç varsa. Hem otomatik salıncak seviyelerini ayarlayabilirsiniz, daha sonra mama sandalyesi oluyor.

Bende büyük temizliği kız kardeşlerimle yaptım, bebek hazırlığı da tamam :) sadece beşiği,perdesi,avizesi vs onların gelmesini bekliyorum. Şimdi olsa yapamazdım bu karnımla

Bende büyük temizliği kız kardeşlerimle yaptım, bebek hazırlığı da tamam :) sadece beşiği,perdesi,avizesi vs onların gelmesini bekliyorum. Şimdi olsa yapamazdım bu karnımla
Ben bugün yıkamaya başladım iki makina yıkandı kurudu daha iki makina var yıkanacak yıkayıp hunclayacagim derin temizliğim var kızkardesim sağolsun gelip yapacak ama temizlik için de erken önce temizlik bitmesi lazim sonra yerleştirme basit utuleyip yerlerine yerlestiririm beşiği bile kurmadım hepsi duruyor ben mi geç kalıyorum acaba ya

Aynen bnde ne çok kıyafet varmış kızımdan hala alırım diyordum birde eksik varsa ne eksiği iki çocuk büyür resmen bidha sıcak olmaz diye yıkamaya başladım ama çok yoruldum
Tatlı yorgunluklar banada her şey eksik gibi geliyor. Sanırım ilk bebeğim olacağı için

Aynen bnde ne çok kıyafet varmış kızımdan hala alırım diyordum birde eksik varsa ne eksiği iki çocuk büyür resmen bidha sıcak olmaz diye yıkamaya başladım ama çok yoruldum
Senin ikincisi de kızdı değil mi canım
Ben boşuna saklamışım kızımın kıyafetlerini
İlk fırsatta çıkaracağım elden inşallah.

bana da bu işler için çok erken geliyo ya. ben ama her şeyde son dakikacıyımdır nedense erkenden bitirmeyi hiç sevmem. Dolap içi temizliklerini bitirdik bi tek. Daha alışverişim de bitmedi zaten. Bi tek kıyafetleri bitti. Bebeğin şifonyeri de gelmedi. Belki odaya tek bi duvara duvar kağıdı yaptırcam belki de boyatıcam onu bile bilmiyorm. Karyola içi yatak alıncak anne yanı beşik kurulcak daha ona nevresim almadık. Küveti ıvır zıvırı almadık herkes bez bile depolamış şaşkınım =)

Tatlı yorgunluklar banada her şey eksik gibi geliyor. Sanırım ilk bebeğim olacağı için
Çıkartıp yıkamadan ayıklama dan bnde alırım hep diyordum ama o kadar fazla var ki nasıl alayım kızımdan kalan çok fosforlu pembeleri ayikladim kırmızılar sarılar yesilleri bıraktım
Senin ikincisi de kızdı değil mi canım
Ben boşuna saklamışım kızımın kıyafetlerini
İlk fırsatta çıkaracağım elden inşallah.
Hayır erkek pembe ve fosforlu olanları ayikladim sarı yeşil kırmızı var onları giydiririm diye yıkadım gerçekten çok fazla kıyafet var ilkinde o kadar çok kıyafet almışım hediye gelmiş ilk yigen diye kardeşim doldurmuş çok fazla o yüzden bı onlu hastane çıkışı aldım oğluma o kadar belki iki tane alt üst mavi hiç yok diye takım alırım buda fuzuli masraf olacak ama olsun

Ben hepsini pembiş almışım bana kalsa giydirecektim evin içinda ama eşim olmaz diyince hevesim kırıldı artık bana da olmaz gibi geliyo
Allahtan zıbınları beyaz, ekru almışım bi onları giydirebilicem. Battaniyeleri, nevresimleri de sarı, yeşil, turuncu onları da kullanırım.
Çok bir şey almadım oğlana, şu an 0-3 ay arası giyebileceği toplamda 7-8 takım falan vardır, yıkar yıkar giydiririm
Bebeğin yediği helal giydiği haram demişler

Temizliği sen bitir bir an önce gerisi gelir :) Ben hafta sonundan, hafta sonuna yaptım bu işleri. Hafta içi çalışıyorum bir şey yapasım gelmiyor akşamları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…