2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende gobek baği düsene kadar yikanmaz doye duydum bir ebeden

şuan poşetlere koymaktan vazgeçtim:)) sanırım ben tembelim neyse zaten bavul düzenleyici almıştım onlarla yapayım.

Ben yikamadim Yikandi mi??
evet dalinle yıkamıştı biri. hatta bende çanta hazırlayacağım aklımda yıkama takıldığından eli hazırlamay gitmiyor. o poşetleri yıkamak çok zor geldi :))
Ben yıkamayacağım sanırım. Cig, pismis gıda koyuyoruz, et suyu koyuyoruz vs yıkamaya gerek duymadiysak simdiye kadar bence o kadar hassas davranmaya gerek yok diye düşünüyorum ama tabi kimin ici nasıl rahat ederse

Kızımda 8. aya kadar kullandım ama bu hamileliğimde kanamam oluyodu 12. Haftada bıraktım.Tüp bebek bu arada benimde gebeliklerim
anladım. benim normal gebelik ama 3 düşüğüm olduğundan aspirinde verdiler. en azından iğne devam edecek o rahatlatıyor en azından.

Ben almadım.inun yerine e bebekte göğüs pedi var ondan aldım bence gümüş kapak terletir gibi geliyor bana belki değildir ama
aslında evet memeden memeye değişiyor ama bende ilk hamileliğimde göğüs pedi almıştım. ama göğüs yara olunca o pedler çok kötü oluyor. çünkü memeye yapışıyor ve çıkarırken canın daha çok yanıyor. ve hemsire bana kalkan al demişti. ama bazılarında göğüste hiç sıkıntı yaşamıyor o zaman ped iş görüyor. ben sanıyorum 3-4 ay sonra pede geçmiştim. tabi o zamana kadar yaram olmadı ama kalkan bana çok rahat gelmişti. ama ben gümüş değilde avent kalkan kullanmıştım.

Ayyyy senin ikizmiii giden masrafi suan dusunemiyorum ikisinide saglilla licagina al insallah
Bende hiç hesaplamadım bereketi kaçmasın diye ama akıyor onu biliyorum beşikleri sallanan ana kucaklarını falan dedeye sardık onlar olsun biraz rahatlattı işin içinden çıkılacak gibi değil bide ilk bebek hiç bişey yok bebeğe dair evde herşeyleri ilk defa alınıyor anne tarafında baba tarafında ikimizin de ilk torun bide kuzenlerden falan da gelecek bişey yok kaldık öyle batışımızı izliyoruz

Amannn bosver allah saglik versin herseyyy hallolur en onemlisi huzur ve saglik

Bu arada bende hastane çantamı hazırladım poşetlere koydum ama poşetleri yıkamadım hiç aklıma gelmedi masumlar apartmanındaki Safiye gibi baş mı olur onlar zaten çantayı toparlayana kadar homurdandım hastane evin yanı zaten lazım olanı babası alsın gelsin abartmaya gerek yok deyip durdurdum kendimi

Ben yıkamayacağım sanırım. Cig, pismis gıda koyuyoruz, et suyu koyuyoruz vs yıkamaya gerek duymadiysak simdiye kadar bence o kadar hassas davranmaya gerek yok diye düşünüyorum ama tabi kimin ici nasıl rahat ederse
Kilitli poşetlerin içini bende yıkamadım, tek tek biz açtığımız için aklıma bile gelmedi

Gunaydın kızlar, ben ılk dogum sonrasında gogsumden cok sıkıntı yasadıgım ıcın suan tek korkum o gunlere dönmekAvent gogus kalkanı gogus pedı lansınoh memnun kaldıgım urunler ama herseyın fiyatı ucmus gıtmıs mycey aynı gorunuyor Avent ıle ondan alacagım. Gebelık okulunda derslere giriyorum orada ebeler gogus kalkanı gımus kapak ve gogus pedını asla onermiyorlar bakteriyel zemın hazırlayıp bebegın agzında pamukcuga sebep olur dedıler. Ama ben hıc yasamadım bu durumu nemli kalmadığı surece uygun fiyatlı urınlerı kullanmaya devam edecegım

Kızlar görmeyeli konular baya ilerlemiş bende valiz içi düzenlemede kilitli poşet kullanıcam, geçen haftam çok yoğun geçti badana, temizlik çok yorulduk, alışverişi dün tamamladım , bundan sonrası yıka pakla yerleştir kaldı, hastane için benim küçük valizim yoktu, dolap uygulamasında 115 TL kabin boy sıfır valizler var, benim gibi olmayan bakabilir,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…